Findes der virkelig gratis lån i dag? Svaret er ja, det gør der rent faktisk. En lille gruppe af låneudbydere tilbyder at man som første gangs låner, kan låne penge helt gratis. Dog skal man som låner være opmærksom på, at der er tale om en løsning, der er meget kortsigtet. Hvis du ikke har en mulighed for at betale lånet tilbage inden for 30 dage, er det et forbrugslån, du skal bruge.Hvilke lån er gratis?

Gratis lån

Få et gratis lån allerede i dag.

Kært barn har mange navne, og de lån låneudbyderne tilbyder gratis er de hurtige kviklån. Kviklånet får ofte meget dårlig presseomtale, da de ofte har meget høje renter. Dog er der også rigtig mange fordele ved de hurtige lån og ofte er det klart den billigste løsning for dig som forbruger at gøre brug af denne slags lån. Sms lån, kviklån, minilån, og mikrolån dækker alle over den samme låneform. Disse lån er hurtige lån, hvor svartiden ofte er minutter og ikke dage. Du kan ansøge lånet med dit nemID, og pengene vil ofte være på din konto i løbet af ganske få minutter. Fælles for alle gratis lån er, at låneperioden er meget kort. Det er derfor vigtig, at du inden du låner penge gratis har en klar plan over, hvordan du har tænkt dig at tilbagebetale lånet, da hele det lånte beløb normalt skal tilbagebetales indenfor meget kort tid. 30 dage er den normale låneperiode for gratis lån, og det er vigtigt, at du kan betale det lånte beløb tilbage til tiden. Hvis du ved, at du om 2-3 uger får dine

feriepenge udbetalt, er denne form for lån en ideel løsning, og ingen andre produkter på markedet kan måle sig med et gratis lån. Der er dog en øvre grænse for hvor meget du kan låne, og i skrivende stund er det maximale beløb, du kan låne 4.000 kroner. Skal du bruge mere end 4.000 kroner, er det en god idé at søge om lån hos de andre udbydere, der tilbyder gratis lån. Skal du f.eks bruge 10.000 kroner, kan du bare søge 3 forskellige låneudbydere og derved nå op på det beløb, du skal bruge. Hvis du ikke har en lønseddel lige ved hånden, er det heller ikke noget problem. De kviklånsudbydere vi samarbejder med tilbyder alle gratis lån uden lønseddel.

Gratis lån er en kortsigtet løsning.

Hvem kunne ikke tænke sig at få et lån gratis? Selvfølgelig vil alle gerne have deres lån gratis. Dog skal du være opmærksom på, at med kviklån, sms lån eller mikrolån er låneperioden oftest kun 30 dage. Det betyder, at hele det lånte beløb skal betales tilbage ved forfaldsdatoen. Denne type lån har i en årrække været meget populære i både USA og England og går under betegnelsen “lønningsdagslån”. Det vil sige, at du låner penge, indtil du igen får løn. Den megen kritik er ofte begrundet med, at det er de svageste i samfundet, der benytter sig af denne type lån. Derfor mener forbrugereksperter og politikkere, at låneudbyderne udnytter denne gruppe. Problemet opstår, når der lige pludselig er næsten 1 måned til næste lønningsdag og man som forbruger ikke kan overholde betalingsbetingelserne på det lån, man har optaget. Hvis du har problemer med at overholde betalingsbetingelserne med et lån, er det altid en god ide at kontakte din låneudbyder og eventuelt søge hjælp ved forbrugerrådet tænk. Der er på deres hjemmeside en lang liste med gode råd om hvordan man skal forholde sig hvis man er kommet i et økonomisk stormvejr og eventuelt er havnet i RKI.

Gratis kreditkort

Det er faktisk også muligt at optage et gratis lån via et kreditkort. der er også mange andre kontante fordele ved at få et kreditkort. Et kreditkort er som udgangspunkt gratis og der er mange af de gratis kreditkort der har 0% rente i op til 45 dage. Det vil sige at du kan købe lige det du har lyst til så længe du kan dække balancen in den der er gået 45 dage. Det bedste kreditkort på markedet er fra Bank Norwegian og du får også bonus på alt det du køber.

 

 Fordele ved gratis lån

  • Lånet er gratis
  • Hurtig svartid
  • Penge på din konto samme dag
  • Lån uden sikkerhed
  • Lån uden dokumentation
  • Lån uden lønseddel
  • Lån med NemID
Bedøm venligst denne side
[Total: 1 Gennemsnit: 5]