Hjem » Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan jeg låne?

De fleste som har brug for et lån går ofte rundt med spørgsmålet “Hvor meget kan jeg låne”. Dette afhænger naturligvis af hvor du vælger at låne dine penge samt din økonomiske situation. I artiklen herunder vil vi besvare spørgsmålet ud fra forskellige låntyper.

Som udgangspunkt er maks. lånebeløb oplyst ud for alle lån som stilles tilrådighed her på pengepungen.dk. Så hvor meget du kan låne afhænger af nogle få generelle krav samt hvilken lånudbyder du vælger.

Du ser herunder den fulde låneliste, vælg f.eks. beløb/alder og se straks hvor meget du kan låne.

Please configure your Seofy Feed Generator.

Hvor meget kan jeg låne via pengepungen.dk?

Vi har inddelt alle lån i 3 kategorier; sms lån, kviklån og forbrugslån, så du nemmere kan danne dig et overblik over lånebeløb og løbetid. Herunder ser du de 3 forskellige lånetyper der findes her på pengepungen.dk. Er du stadig i tvivl, så brug vores låneberegner som du finder her: Låneberegner

Hvor meget kan jeg låne til hus?

Skal du låne penge til huskøb eller ejerlejlighed er det bedste og billigste lån helt klart et såkaldt realkreditslån som kan optages hos bl.a. RD og BRF med flere (disse lån tilbydes ikke her på pengepungen.dk). Hvor meget kan jeg låne i kreditforeningen? I kreditforeningen kan du låne 80% af boligens vurdering hvilket vil sige at; hvis boligen koster dkk 2 millioner kan du låne dkk 1.6 million. De sidste 20% (dkk 400.000) skal du selv finansiere enten med en opsparing, banklån eller et lån fra en af vores samarbejdspartnere her på pengepungen.dk.

Lån til sommerhus? Har du brug for at låne penge til sommerhus er et realkreditlån også at foretrække her, dog skal du være opmærksom på at, du kun kan låne 60% i kreditforeningen når det er til sommerhus. Så hvis sommerhuset er vurderet til dkk 1 million kan du låne dkk 600.000.

Hvor meget kan jeg låne til bil?

De fleste bilforhandlere tilbyder i dag billån til fornuftige priser, dog forlanger en del at du stiller med 20% af lånebeløbet som udbetaling. Du bør forhøre dig om afbetalings regler som f.eks.

  • kan lånet udbetales straks uden det koster dig noget
  • er det muligt at ændre den månedlige ydelse uden gebyrer i perioder hvor du evt. ønsker at afbetale mere

 

En låneaftale har altid 2 parter!

De fleste som er på udkig efter lån starter ofte med at google hvor meget kan jeg låne. Dette er naturligvis også en vigtig faktor, men det er mindst lige så vigtigt at huske på at en låneaftale altid består af 2 parter. Med dette menes, at du som låntager bør lave en låneberegning så du ikke låner mere end du er i stand til at tilbage betale. Får du alligevel problemer med afdragene skal du hurtigst muligt kontakte långiveren og finde en holbar løsning, forholder du dig passiv kan det få alvorlige konsekvenser som RKI registrering.