Kassekredit

kassekreditGenerelt om kassekredit

En kassekredit er meget populært i de danske hjem, da tæt på halvdelen af danskerne har en kassekredit. Og det kan da også være en enormt fordelagtig beslutning at gøre brug af en kassekredit. Fordelene kan være store når man vælger at gøre brug af en kassekredit.

Typisk optages en kredit på 3000-5000 kroner og de bliver brugt til en økonmisk buffer, altså et sikkerhedsnet under dagligdagens økonomi. Dette giver råderum og skaber en vigtig sikkerhed i hverdagen. Udover at skabe sikkerhed gør langt de fleste danskere også brug af kassekreditten, fordi den er enormt simpel at håndterer.

Det der gør en kassekredit så simpel at have med at gøre, er at den typisk er tilkoblet den primære konto i banken. Den er altså med andre ord, koblet til din lønkonto. Fordelen her er at, hver eneste gang at der kommer penge på kontoen, så modregnes det i forhold til kassekreditten. Dette betyder at der i tilfælde af overtræk, så bliver det helt naturligt modregnet og det beløb der eventuelt skal betales renter på bliver formindsket. På den måde, kan man læne sig tilbage og lade kassekreditten passe sig selv.

Renter og afdrag

I forhold til renter og afdrag, så kan det være ganske gratis at have en kassekredit, hvilket det også er for stort set alle danske kassekredit indehavere. Kreditten bliver nemlig i langt de fleste tilfælde, stort set ikke brugt til andet end at skabe tryghed altså kun hvis uheldet er ude. Det kan eksempelvis være man har fået en uforudset regning, skal til tandlæge eller man har tabt telefonen i WC’et. Altså helt almindelige hverdags ting som alle på et eller andet tidspunkt kommer ud for. Renterne bliver først tilskrevet i tilfælde af man har et overtræk, bedre kendt som minus på kontoen. I tilfælde af minus på kontoen, så fortvivl ej. Så snart der tigger løn, børnepenge eller pesion ind på kontoen og den igen står på plus siden, stopper renterne også. Netop derfor opnår man nemt rentestop helt uden at tænke over det.

Fordele ved en kassekredit

Fordelene ved en kassekredit er ikke bare at det er uhyre simpel at ansøge den. Den er også nem at holde styr på, fordi den kører helt automatisk på lønkontoen. Så man kan løbende danne sig et overblik uden at skulle gøre brug af andet end netbank. Samtidig med, at det er så nemt at holde styr på er det også billigt og i flere tilfælde også endda gratis. Så længe man holder kontoen i plus eller bare i et mindre minus end sin beregnet indtægt er det ganske gratis.

Find den rigtige kassekredit

Hvis du skal ansøge om en kassekredit kan det være en rigtig god idé at spørge flere forskellige låne udbydere, så sikrer du at, du finder den billigste og bedste kassekredit.

Der findes mange forskellige måder at optage en kassekredit, så det gælder om at kigge på de årlige omkostninger i procent (ÅOP). Fordelen ved at have spurgt flere forskellige låneudbydere, er at de giver et helt specifikt tilbud til dig. Når du har indhentet tilbud er det bare at sammenligne og derfra vælge det billigste.

Det vil være optimalt at have ansøgt som minimum 3 forskellige løsninger, men gerne flere. Desto flere ansøgninger man laver desto mere retvisende billede af hvad man kan ende med at betale i ÅOP, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Kassekredit vs. kviklån og kreditkort

Lån op til 50.000 kr. på dit nye kreditkort eller med et hurtigt kviklån. Brug evt. kreditkortet eller et kviklån som et alternativ til en kassekredit, lån / billån, til at shoppe med, hæve regninger, etc. Det er 100 % uforpligtende at søge om kviklån. Din låne ansøgning er ikke bindende før du underskriver en låneaftale.

Du kan let sammenligne kviklån på parametre som minimumsalder, vilkår og lånebeløb. Det gør det lettere for dig at finde ud af om kassekredit, kviklån eller kreditkort er bedst for dig.

Få luft i budgettet med kassekredit, kviklån eller kreditkort

 • Indfri gamle lån og klatgæld
 • Lån til andelsbolig og lejlighed
 • Lån til båd og campingvogn
 • Lån til nyt tøj
 • Lån til Hifi og elektronik
 • Lån til konfirmation og bryllup
 • Lån til motorcykel
 • Lån til ny bil
 • Lån til nyt køkken eller bad
 • Lån til sommerhus og hus
 • Lån til nye møbler

Lån trods RKI

Som det ser ud lige nu er det umiddelbart lettere besværligt at optage lån trods RKI, men dog ikke umuligt. Lån, kreditkort og kassekredit er muligt, men det vil kræve en grundigere eftersøgning, da mulighederne med låne udbyderne ikke er lige så bredspektret som hvis man ikke er i RKI.

Bedøm venligst denne side
[Total: 3 Gennemsnit: 4]