Lån med MIT ID

Lån med Mit ID

Lån med MIT ID

Lån med Mit ID i fremtiden!

Lån med Mit ID bliver fremtidens lån. Indtil videre fortsætter vi med lån med NemID, men der er tegn der tyder påLån med Mit ID at det i fremtiden kommer til at hedde lån med Mit ID i stedet. Det er sådan at NemID kontrakten med Nets er ved at udløbe og fremtidens løsning er i udbud. Den nye løsning for at det kommer til at hedde MitID til private.

Løsningen for erhverv bliver en smule anderledes ligesom den er det nu.  Læs mere om MitID her. Lån med Mit ID er fremtidens løsning på lånemarkedet!

Du kan her på siden holde dig opdateret med viden indenfor låne med MitID. Så snart det bliver aktuelt så tilføjer vi ændringerne og tilpasser, så vi er fuldt opdaterede, på hvad der sker med MitID.

Lån med MitID

Lån med MitID bliver højst sandsynligt først en realitet i 2020. Der vil løsningen overlappe med NemID, for at manLån med MitID kan sikre en blid overgang for folk. Du vil få besked når Mit ID træder i kraft, og vi er sikre på at lånemarkedet hurtigt vil tilpasse sig så du både kan få lån med NemID og lån med Mit ID. Du kan lige nu hos de fleste låneudbydere kun få lån med NemID, men der er dog stadig nogen der udbyder lån uden NemID. På den gamle facon kan man sige.

Men lige nu er det i hvert fald ikke muligt at få lån med Mit ID. Der går stadig lige lidt inden det bliver en realitet. Men når det gør, er vi på pletten med opdateringerne.

Hvilke typer lån man komme til at kunne tage er også spændende. Lånemarkedet er hele tiden i udvikling. Der kommer nye lån og nye låneudbydere på markedet hele tiden. Det er ikke sikkert at der er de samme typer lån på markedet til den tid, for der sker også ændringer i folks behov for at låne. En ting er dog sikkert; lånemarkedet dør aldrig, for folk vil altid have brug for at låne penge. Det kan være at forbrugslån uden sikkerhed udbydes på en anden måde, og at kviklån er blevet ændret til noget nyt til den tid.

NemID bliver til Mit IDNemID bliver til MitID

Når NemID bliver til MitID er det ikke til at sige hvor meget det kommer til at ændre sig. Man kan kun spekulere omkring hvilke ændringer der kommer til at ske. Det er spændende når et så omfattende system skal ændres helt, og man må påregne lidt fejlmargen i starten. Det samme indenfor lånebranchen. I overgangen mellem NemID og MitID kan det også godt være at der vil være lidt forvirring på lånemarkedet. Det kan også være at man venter med at overflytte lånemulighederne til Mit ID indtil det er fuldstændigt implementeret. Det må vi vente spændt og se.

Lån penge uden Mit IDLån penge uden MitID

Lån penge uden Mit ID, bliver det muligt? Det er ikke til at sige om man i fremtiden vil kunne få lån uden MitID, da vi jo endnu ikke helt ved hvordan det kommer til at fungere. De fleste danskere er allerede en del af NemID systemet, og man kunne forestille sig at de sidste borgere i 2020 vil være med på at skifte over til lån med Mit ID. Det er derfor ikke sikkert at der er behov for at skabe lån uden Mit ID. Det er en del hurtigere og nemmere lige nu at tage lån med NemID, og vi er sikre på at det i fremtiden også vil være nemmere at tage lån med Mit ID end uden, fordi man slipper for at indsende dokumenter på diverse. Lån uden dokumentation med MitID i fremtiden.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]