Lån med NemID

Lån med NemID

Lån med NemID og få pengene direkte på din konto!

Det danske lånemarked har på den ene side aldrig været lettere at gå til, end det er i øjeblikket. Internettet har medført et hav af nye låneformer og betalingsmuligheder, f.eks. lån med NemID. På den anden side har mængden af forskellige lånetilbud måske betydet, at lånerne har mistet overblikket og forståelse for det at låne penge. Ofte er folk ikke i stand til at forstå og se forskellen på de forskellige lån. Folk kan ikke finde ud af, hvilket lån der er det billigste. Mange gange har folk følt sig snydt, og mange har ment, at deres lån blev meget dyrere end forventet.

Når du søger efter lån i dag på det danske lånemarked,  finder de fleste låneansøgninger sted online. Mange oplyser, at de slet ikke har overvejet at henvende sig til banken. Man kan så undre sig lidt over, at folk fravælger bankerne i stigende grad. Er det på grund af mageligheden, eller er det fordi man ikke gider stille op over for en bankrådgiver, eller er det bare fordi det er det hurtigste tilbud. Der er selvfølgelig forskellige lånetyper, der bedst egner sig til et personligt møde med din bankrådgiver. Når du skal købe et hus eller skal have et lån til et firma, anbefales det generelt ikke, at du ordner det hele hjemmefra sofaen.

Lån med NemID – Penge på din konto idag.

Lån med NemID

Lån med NemID

Låneudbyderne er der mange af, og de ligger i hård konkurrence om kunderne. Derfor prøver man hele tiden at forbedre servicen over for kunderne. Det drejer sig især om åbningstider. Altså hvornår kan man som kunde komme i kontakt med lånefirmaet og få et lån med NemID. Det drejer sig også om hastighed. Hvor hurtigt kan kunden modtage pengene. Derfor har mange indført lån med NemID. Lån med NemID er den hurtigste måde at få fingrene i alle former for lånetyper. Lige meget om det er et sms lån, kviklån eller et traditionelt forbrugslån bliver hele låneprocessen langt lettere og hurtigere, hvis du kommer bevæbnet med dit NemID.

Når du anvender NemID ved en låneansøgning, bliver hele processen sikkerhedsmæssigt meget bedre, men hele forløbet kan også gå utroligt hurtigt sammenlignet med låneforløb tidligere. Der skal ikke sendes papirer frem og tilbage. Der skal ikke skannes lånedokumenter, som skal sendes. Nu klares det let og hurtigt ved, at du underskriver med din digitale signatur. Pengene kan du ofte disponere over i løbet af nogle minutter. 2010 var året, hvor NemID så dagens lys. Det blev søsat som en overordnet identifikationsløsning og har efterhånden fået kureret diverse børnesygdomme og startfejl.

Vi bruger den digitale signatur hver eneste dag, og det har gjort kommunikationen mellem borgere og det offentlige langt mere overskuelig. NemID er en meget smart løsning, da NemID både bliver brugt som din digitale signatur, men også som  login ved anvendelse af netbank samt ved henvendelse til offentlige myndigheder, f.eks. Skat. Det betyder også at langt de fleste låneudbydere ikke kræver nogen form for sikkerhed eller dokumentation. Dit NemID er derfor den hurtigste vej til et online lån.

Hvad gør jeg? Hvis du har besluttet dig for at optage et lån bør du gøre følgende: Du indhenter mindst tre lånetilbud fra forskellige lånefirmaer. Det koster ikke noget at indhente lånetilbud, men det kan måske hjælpe dig til at få det billigste lån. Først når du har dit lånetilbud, kan du se, hvilken rente lånefirmaet tilbyder dig lånet til. Der kan være penge at spare, så det er dumt at springe den handling over. Når du har valgt det lånetilbud, der passer dig, accepterer du tilbuddet med din digitale signatur.

Se Danmarks nye Fokuslån hvor du også kan låne med NemID. Læs også om lån uden kreditvurdering her.

Lån penge uden NemID

Det er naturligvis også muligt at få lån uden NemID, det er dog blevet lidt sværere da ikke alle låneudbydere tilbyder dig at låne penge uden NemID længere. Vi har derfor lavet en oversigt med de låneudbydere som stadig tilbyder lån uden NemID.

Se låneudbydere som tilbyder lån uden NemID >>

Digital signatur gjorde alting lettere, da Oskar fik stjålet sin cykel

Oscar er pædagogmedhjælper, han har altid den tidlige morgenvagt i børnehaven Vimmerby, der nærmest ligger helt derude, hvor kragerne vender. Derfor er Oskar meget afhængig af sin cykel, for der kører ingen busser så tidligt om morgenen. Derfor var han fuldstændig grædefærdig, da han efter et besøg i den lokale brugs, med indkøbsposer i begge hænder, kom ud til et tomt cykelstativ. Oscar havde valgt forsikringen fra, fordi han aldrig havde fået stjålet noget alligevel. Heldigvis var det onsdag, som var Oskars ugentlige fridag. Han vidste, at hans bank ville sige nej til at låne ham penge til en ny cykel, så han gik slukøret hjem, mens han fortrød det der med forsikringen. Han tjekkede straks nettet for at finde de muligheder der var for et lån med NemID, han var nemlig blevet fortalt, at det er muligt at låne penge og skrive under med digital signatur, så blev pengene overført med det samme til kontoen.

Han bestemte sig til at søge hos blandt andet et helt nyt lånefirma, Paymark Finans. Og så bestemte han sig til at søge Lån 7000 , så han kunne købe en rigtig god cykel, med forsikring og det hele. Så behøvede han ikke gå rundt og bekymre sig mere. Han sendte sine låneansøgninger afsted, men lidt sommerfugle i maven. Han havde aldrig lånt penge på den her måde før. Men et par af låneudbyderne vendte tilbage med accept. Han valgte den løsning han bedst kunne lide. Tog bussen ned til den nærmeste cykelforretning og købte den cykel der lige passede til hans behov. Den var faktisk på tilbud og han kunne få forsikring med nede i forretningen. Det var en dejlig, omend lidt lang, cykeltur hjem.

 

Bedøm venligst denne side
[Total: 5 Gennemsnit: 4.2]