Lån uden kreditvurdering

Lån uden kreditvurdering

Lån uden kreditvurdering

Lån uden kreditvurdering nemt og hurtigt

Lån uden kreditvurdering og få penge med det samme er det muligt? Når du skal låne penge i dag er der flere forskellige lånemuligheder. Du kan gå den traditionelle vej i banken og ansøge om et traditionelt Lån uden kreditvurderinglån. Du har nu også muligheden for at låne penge uden en egentlig kreditvurdering online. Det er mest de små lån, de såkaldte sms lån der tilbydes uden kreditvurdering.

Hvordan søger jeg så et lån uden kreditvurdering og hvornår får jeg pengene på min konto?  

Du vælger en låneudbyder fra den ovenstående liste og ansøger direkte hos låneudbyderen. Du får svar med det samme og du kan faktisk ofte låne pengene helt gratis. Når du låner online får du lån uden sikkerhed.

Lån penge uden kreditvurdering og dokumentation?

Når du søger et lån uden kreditvurdering er det som regel fordi du står og skal bruge pengene hurtigt og ikke nødvendigvis ønsker at oplyse din bankdame hvad pengene skal bruges til. Det kan også bare være Lån penge uden kreditvurderingfordi du grundet en nøds situation, står og skal bruge et hurtigt kviklån uden kreditvurdering. Den eneste for for vurdering der kræves er nemID.

Kviklån uden kreditvurdering

Kviklån uden kreditvurdering er muligt da der oftest er tale om meget små lån. Lån små beløb og undgå kreditvurderingen. De mindre lånebeløb er ikke den store risiko for de etablerede låneselskaber og der kommer hele tiden nye lån til.

Lån penge uden lønseddel er det muligt?

Ja du kan i mange tilfælde sagtens låne penge selv om du hverken kan stille sikkerhed eller dokumentere dine indtægter. NemID er et “must” når du søger lån uden lønseddel. Det er også klart den hurtigste måde at optage lån på og ofte kan du have et lån uden kreditvurdering inden for ganske få minutter.

Dog er der oftest tale om små lån som oftest er de kvikke sms lån hvor du kan låne op til 15.000 kr på en kassekredit.

Lån uden sikkerhed og dokumentation hvad skal jeg være opmærksom på?

Når Du låner penge uden sikkerhed og dokumentation har du som låner stadig et ansvar for at tilbagebetale lånet. Husk aldrig at låne mere end du har råd til at betale. Du vil ofte få tilbudt gratis lån som førstegangs låner. F.eks ser man ofte lånetilbud så som “lån 4000 kr i 30 dage” helt gratis. Du kan læse mere om hvilke låneudbydere der tilbyder lån i 30 dage og så beslutte dig til hvilket lån der passer bedst til dine behov.


Låneguide til at finde lån uden kreditvurdering

Det er strengt taget ikke muligt at få et lån helt uden kreditvurdering. Det der sker når du vil låne og underskriver med dit NemID er at låneudbyderen laver en hurtig og overfladisk kreditvurdering af dig. Men du skal ikke være bange for ikke at blive godkendt ved disse små lån, for det eneste de koncentrerer sig om, er om du er registreret som dårlig betaler.

Hvor kan man få lån uden kreditvurdering?

Det kan være nok så interessant at vide hvor man i det hele taget finder disse lån der nærmest er lån uden kreditvurdering. Vi har samlet en liste over de låneudbydere der tilbyder små lån uden dokumentation herunder. Det er samtidig også dem der vil tilbyde dig lån hvor kreditvurderingen er ret basal.

 • Lendon 15.000 kr
 • Ferratum15.000 kr
 • Vivus10.000 kr
 • Nupp 6.000 kr
 • Zaplo20.000 kr
 • Robotlån 20.000 kr

Hvordan laver man lån uden kreditvurdering?

Det er ganske nemt at få denne type lån. Da det er små lånebeløb, så er der ikke meget der behøver at blive tjekket i din kreditvurdering. Herunder kan du se hvordan du laver lån som nærmest er lån uden kreditvurdering.

 1. Find de låneudbydere du helst vil ansøge hos (brug evt. vores låneberegner til at finde de lån der passer til dig)
 2. Ansøg og underskriv med NemId 
 3. Afvent svar på din skærm (kommer som regel indenfor 1 – 30 minutter)
 4. Læs lånekontrakter igennem og vælg det bedste tilbud for dig
 5. Underskriv det udvalgte med NemID
 6. Afvent udbetaling (sker som regel indenfor 1 time til 1 dag)

Hvor lang er løbetiden på et lån uden kreditvurdering?

Det er som sagt de små lån du kan tage hvor der ikke bliver lavet en grundig kreditvurdering af dig. Det betyder også at det er kviklån eller såkaldte sms lån. Det er dermed et kortfristet lån, og du vil ikke finde løbetid på mere end 3 måneder. De fleste af de helt små vil være på 30 dage. Du skal derfor være sikker på at du kan betale lånet tilbage på den tid.


Hvem kan få lån uden kreditvurdering?

Der er som sagt ikke de store krav til dig, så du kan herunder se de mest gængse krav ved små lån uden kreditvurdering:

 • Du må IKKE være registreret i RKI eller Debitorregisteret. 
 • Du skal minimum være fyldt 18 år, men du kan også finde lån der tilbydes 20 årige, 23 årige eller 25 årige. 
 • Du skal have dansk adresse og telefonnummer
 • Du skal have en e-mail
 • Du skal have NemID

Du kan få lån hvis du kun har lv eller ingen indtægt. Læs feks. her om lån på kontanthjælp og lån til studerende.


Case om Sigmund der tog lån uden kreditvurdering 

Sigmund havde brug for et lån. Han var blevet spurgt om han ville med på golftur med hans 3 venner, og det ville han selvfølgelig godt. Turen gik til Skotland for at spille. Han havde betalt for billetter og for hotel, men nu blev der også krævet penge for at spile på golfbanerne. Det havde han ikke lige regnet med da han udregnede omkostningerne forbundet med turen. Det var sådan at Sigmund ikke havde nogen indtægt lige nu, så han havde ikke penge til at smide for golfbanerne. Men nu var det jo helt skørt at han havde betalt for turen, hvis han så ikke kunne komme med. 

Derfor gav Sigmund sig til at søge lån på nettet. Han havde kun brug for et lille lån på 5000 kr. Han vidst godt at hans bank ville sige nej til dette lån, når han ikke havde nogen indtægt lige nu. Men hvad banken ikke vidste var et Sigmund havde et job i baghånden. Han vidste at han indenfor kort tid ville være i job igen. Derfor var han ikke nervøs ved at låne penge. Han fandt 3 låneudbydere hvor han rent faktisk ville kunne låne gratis. Det synes han lød meget godt, men løbetiden var ret kort på disse lån. 

Sigmund fik en ide. Han ville tage gratis lån ved første låneudbyder, og så inden de 30 dage hvor han skulle betale tilbage ville han tage et gratis lån ved den næste låneudbyder. Det kunne han gøre tre gange og dermed forlænge løbetiden på sit gratis lån. Sigmund søgte derfor det første lån og blev hurtig godkendt. Han fik udbetalt pengene samme dag, og skyndte sig at betale for golfbanerne. Da tiden kom hvor han skulle til at betale lånet tilbage, tog han næste lån og brugte det til at indfri det første lån. Kort efter det kom Sigmund i arbejde igen og kunne dermed betale det andet lån tilbage uden problemer. 

Bedøm venligst denne side
[Total: 4 Gennemsnit: 5]