Lån uden Nemid

Det er blevet sværere at søge lån uden NemID, da de fleste lånudbydere i dag kræver NemID. For år tilbage hvor nemID blev indført kom muligheden også for at søge lån med NemID og i dag er der mange udbydere som slet ikke tilbyder lån uden NemID. I oversigten herunder kan du se de låneudbydere som stadig tilbyder lån uden NemID.

Låneudbydere som tilbyder lån uden NemIDLån online uden NemID

Lån uden nemIDDer kan være flere grunde til at du ikke har noget NemID, men vi anbefaler, at du hurtigst muligt får fat i et NemID. Det kan du gøre lige her.

Når du vælger lån uden NemID indskrænker du samtidig udvalget af online lån, dette kan betyde at du ikke får det billigste lån hvis det f.eks. kræver NemID.

Hvilken type lån kan jeg få uden NemID?

De lån du kan få uden brug af NemID er de såkaldte forbrugslån. Så de er begrænset hvor mange lån du har adgang til. Hvis du leder efter andre lånetyper skal du have fat i et NemID. F.eks så er et sms lån umuligt at tage uden NemID og de er meget populære lån da der er hurtig udbetaling på lånet og man kan få først lån gratis. Dog skal du være opmærksom på at det kun er gratis i en kortere periode

Se lån med NemID her >>

Bedøm venligst denne side
[Total: 8 Gennemsnit: 3.6]
2017-06-26T16:19:54+00:00 maj 20th, 2016|Categories: Blog|0 Comments