lån uden renter

Lån uden renter

lån uden renter

 Lån uden renter og få et hurtigt lån hurtigt!

Lån uden renter hvad vil det sige? Der er mange der tror at lån uden renter er et gratis lån eller det billigste lån. Det er dog ikke altid tilfældet. Disse kviklån som er uden renter, kan sagtens have gebyrer der får lånets samlede pris til at stige gevaldigt.

Man skal derfor ikke altid hoppe på lån uden renter. Det er ihvertfald en god ide at sætte sig ind i hvilke vilkår det er på først. Tjek altid hvad gebyrer der er på dit sms lån.

Disse lån uden renter er ofte små lån på mindre beløb. Dvs. lån 3000 kr, lån 5000 kr og lån 7000 kr feks. De er oftest på op til 15000 kr, og højst 3 måneders løbetid. Lån penge uden renter, til det du har lyst til. Der er ingen der blander sig i hvad du vil låne til.

Billige lån uden renterBillige lån uden renter

Billige lån uden renter, kan man så ikke få det? Jo som sagt skal du bare være opmærksom på hvilke gebyrer der kommer på dit hurtig lån. Disse lån er ofte ret kortfristede og kan også godt have høje gebyrer. Gebyrerne kan feks. være i form af et oprettelsesgebyr, administrationsgebyrer, betalingsgebyrer og lign. Læs her om hvad du skal være opmærksom på ved lån generelt.

Disse gebyrer kan sagtens være med til at tage dit lån fra billig kategorien og over i dyr kategorien. Det er egentlig bare det du skal være opmærksom på, når du kigger på lån uden renter. Du vil altid kunne finde det billigste lån ud fra lånets ÅOP. De skal bare være ens i lånebeløb og løbetid, for at du kan sammenligne. Læs mere om ÅOP her og sikr dig at du får et billigt lån uden renter.

Lån uden renter og gebyrer

Lån uden renter og gebyrer, findes de så i virkeligheden. Ja du kan sagtens finde et rente- og gebyrfrit lån online. Det vil sige du rent faktisk kan låne gratis. Men hvad er så betingelserne for det? For det første skal du kunne betale lånet tilbage indenfor 30 dage. Tidsfristen på denne type lån er nemlig 30 dage. Det er også kun første lån gratis, så hvis du har lånt hos udbyderen før, kan du ikke gøre brug af dette tilbud.

Lån uden renter og gebyrer er derfor et reelt tilbud om lån gratis. Det eneste du skal gøre for at sikre dig at dit lån er gratis, er at tjekke ÅOP. Hvis ÅOP på dit lån er 0% så er det gratis. Lån uden renter og gebyrer er gratis.

Lån penge uden renterLån penge uden renter

Lån penge uden renter, hvornår er det smart så? Det vil kun være en fordel for dig at tage lån uden renter, hvis det enten er gebyrfrit også, eller med få gebyrer. Et lån med kort løbetid som er dyrt i gebyrer, er derfor ikke bedre end et lån med længere løbetid, med samme omkostninger, bare i form af renter. Der vil det for mange være en fordel at tage et lån med længere løbetid, og så betale renter af det. Lån penge uden renter online.

Lån uden rente

Lån uden rente, hvor kan man få det? Der er fire udbydere der reklamerer med enten rentefrit lån eller lån uden renter og gebyrer. Disse fire låneudbydere har hver deres betingelser og hver deres måde at håndtere lån på. Du kan med fordel søge hos alle fire hvis du er på udkig efter lån uden rente, og derefter vælge det lånetilbud du synes lyder bedst.

Vi anbefale altid at man ansøger hos flere udbydere for at kunne træffe den bedste og mest overvejede beslutning vedr. dit lån uden renter. Det er gratis at ansøge, så man kan lige så godt ansøge så mange man har lyst. Man kan også sammenligne lån uden renter med de lån der har renter men lave gebyrer.

De fire låneudbydere er Ferratum, Lendon, Vivus og Simb0.dk. Du kan klikke på linksene for at læse om hver udbyder og hvad du kan finde af fordele hos hver enkel.

Case om lån uden renter

Christen og Lise-Lotte havde akut brug for penge. De havde længe haft problemer med deres tagrender som var i dårlig stand. Når det regnede så stod det ned med vand udover kanterne. Christen havde forsøgt at rense dem, men det var ikke det der var problemet. De var simpelthen bare for slidte. De begyndte at kunne se, hvordan vandet ødelagde træværket på huset. Det ville blive en dyr fornøjelse hvis de lod stå til meget længere. Parret besluttede sig derfor for at noget skulle gøres. De undersøgte hvad nye tagrender ville koste. De havde brug for 15000 kr til rep. og det hele. 

Det ville gerne finde et billigt lån til denne reparation. De havde ikke nogen opsparing og deres budget var i forvejen lidt stramt. De forsøgte at søge på lån uden renter, men de lån der kom frem var for kortfristede. Parret havde brug for en længere løbetid. Så de gik i stedet efter at finde lån med lave renter. De fandt et par låneudbydere af lån med lave renter og ansøgte. De blev kun godkendt til to af dem, da den sidste krævede en højere indkomst. Der var blevet kreditvurderet, og blev afvist af den grund. Men de havde stadig de to andre muligheder. De sammenlignede ÅOP på lånene og valgte det billigste tilbud.

Parret fik dagen efter pengene udbetalt, og ventede til påsken med at gå i gang med reparationen. Det tog længere tid end de troede og de havde brug for flere materieler end det de først havde regnet med. De besluttede sig for at søge om en forhøjelse af lånet, så de havde penge til det sidste. De ville også gerne låne lidt ekstra til maling til træværket. Og nu når de skulle male træværket så var de også nødt til at male hegnene der stod op af huset. Så en del maling skulle der til. De ansøgte derfor og blev godkendt til en forhøjelse. Nu kunne de blive færdige med det hele.

Bedøm venligst denne side
[Total: 2 Gennemsnit: 5]