Lån små beløb

Opdateret den 15.07.2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Lån små beløbLån små beløb hurtigt og nemt. Det er ikke noget problem. Lån 500 kr online hos en af vore låneudbydere. Der er flere, der tilbyder små lån. Hvis du har behov for små lån, så skal du bare kigge oversigten nedenunder igennem, og finde de låneudbydere, der tilbyder små lån. Det kan for eksempel være et sms lån 1000 kroner. Låneudbyderne udvikler hele tiden på deres koncept, og der dukker også nye låneudbydere op med nye lån.

Lån et mindre beløb kan være nødvendigt sidst på måneden. Hvis du kun skal låne små beløb, så vil det i de fleste tilfælde være lettest at låne ved familie eller venner. Men hvis du ikke bryder dig om at andre skal vide, at du har behov for lån af små beløb, så er muligheden for et kviklån eller et mobillån hos vore låneudbydere.

💸 Lån 1000 kr – lån små beløb gratis

I dag og få pengene rente og gebyrfrit. Lån 1000 kr gratis, er det virkeligt muligt? Når du har brug for et lille lån, er det vigtigt, at du ikke skal betale store omkostninger. Flere låneudbydere tilbyder små lån som gratis lån. Hos to af vore låneudbydere kan du få første lån gratis. Det betyder, at første gang du låner hos en af de to låneudbydere, så kan du få et gratis lån. Lån penge 30 dage gratis er tilbuddet fra låneudbyderne. Hvis du betaler lånet tilbage efter 30 dage, så er der hverken renter eller gebyrer.

Gratis lån var i mange år lån 4000 kr kroner og betal dem tilbage efter 30 dage. Det ændrede sig, da lån med en løbetid under 90 dage blev pålagt en betænkningstid på 48 timer. Politikerne ændrede i Kreditaftaleloven for at bremse op for de mange små lån, der blev optaget. Lån små beløb var nu kun muligt, hvis du accepterede, at du ikke kunne få pengene de første to døgn.

De låneudbydere, der tilbød små lån med en kort løbetid, ville nu ikke længere kunne levere det produkt, som de fleste låntagere ønsker, nemlig hurtig lån. Det var især kviklån og sms lån 2017, der blev påvirket af den nye lov. Flere ændrede derfor deres tilbud fra gratis lån til gratis kredit. Hvis kreditten bliver betalt tilbage efter 30 dage, så er det stadigvæk helt gratis. Ellers kan kreditten fortsætte enten med ubestemt løbetid eller aftalt løbetid.

Ferratum og Lendon tilbød nu lån 15000 kroner. Det var stadigvæk gratis, hvis man betalte tilbage efter 30 dage. Vivus tilbyder desværre ikke længere lån 6000 kroner som et gratis lån. Simbo.dk tilbyder heller ikke gratis lån længere. De tilbyder 30 dages rentefrihed.

💰 Lån 1000 – Lån små beløb hurtigt

Hurtig lån er en mulighed. Lån hurtigt vil de fleste låneudbydere tilbyde. Mange af låneudbyderne kæmper om at kunne levere hurtige lån endnu hurtigere. Det er nemlig noget, som kunderne fokuserer på. Det ser ud til, at hurtig lån er vigtigere end billige lån.

For at kunne tilbyde et hurtigt lån, er det nødvendigt, at låneansøgningen ikke tager lang tid at udfylde. Det skal være nemt og hurtigt. Så skal man svare hurtigt på låneansøgningen, helst ikke over et par minutter. Inden for de få minutter skal låneudbyderne både verificere låntagerne og kreditvurdere dem. Herunder om låneansøgerne er registreret som dårlige betalere i RKI.

Hvis du er registreret i et af de to skyldnerregistre, vil du ikke kunne låne penge hos nogen af vore låneudbydere.  Det kræver lån med NemID. Det giver nemlig låneudbyderne adgang til oplysninger om låneansøgerne.

Hurtig lån er vigtigere end muligheden for at få billige lån, er naturligvis ikke rigtigt. De fleste vil selvfølgeligt gerne have de billigste lån. Problemet er bare, at meget få ved, hvordan man skal udvælge de billigste lån. Det kan man læse i rapporten om kviklån fra 2015, som du kan læse her. Her udtaler mange, at de ikke ved, hvordan de skal gribe det an. De fortryder i stor stil både at de optog et lån, men de fortryder også det de købte.

Låneudbyderne skal oplyse låntagerne om lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og ÅOP fortæller dig, hvilket lån der er det billigste. Alt for mange har dog ikke forstået ÅOP, og har derfor ikke brugt det. ÅOP kan dog kun bruges til at sammenligne identiske lån. Lån 10000 kroner i 9 måneder. Du bør ansøge hos tre forskellige låneudbydere, og du skal vælge lånetilbuddet med laveste ÅOP, da det er det billigste.

📲 Sms lån 1000

Var nogle af de første online lån, den store del af danskerne stiftede bekendtskab med. Det tog fart i forbindelse med Finanskrisen i 2008.Sms lån 1000 Efter Finanskrisen blev det meget sværere for den almindelige dansker at låne i banken. Derfor søgte mange danskere mod online lån og online låneudbydere.

Her tog man naturligvis med kyshånd imod de mange nye kunder. Sms lån kunne i starten fortages ved at sende en sms. Sms lån blev derfor naturligt de unges lån, da det var hovedsageligt de unge, der anvendte mobiltelefonens muligheder. Sms lån bliver ofte brugt til køb af elektronik og til at lukker huller i økonomien, især sidst på måneden. Der dukker hele tiden nye sms lån op, som skræddersyet til mange danskere med lånebehov.

🕵️‍♂️ Hvad er små beløb?

Hvad er store beløb? Det er naturligvist afhængig af øjnene, der ser. Men små beløb kan vel beskrives som beløb under 15000 kroner, og store beløb er over 15000 kroner. Lån små beløb vil ofte være nemme lån, fordi låneudbyderne ikke kræver samme dokumentation, som ved større lån.

💻 Mindre lån online

Når du har brug for et lille lån. Det kunne være et minilån. Fordelen ved online lån er, at du kan sidde hjemme ved spisebordet og klare dine låneansøgninger, når børnene er lagt i seng. Det betyder også, at du slippe for et møde i banken. Mange har problemer med at nå i banken. Der er måske lang transport til arbejde, børn der skal hentes i daginstitutioner eller skal køres til fritidsaktiviteter. Der er nok at gøre i en småbørnsfamilie.

📝 Sådan låner du nemmest små beløb:

Herunder får du en låneguide der beskriver hvordan du bedst og nemmest får lån små beløb. Du kan læse om hvilke låneudbydere der tilbyder lån små beløb og hvordan du optager dem.

🔎 Hvem tilbyder små lån?

Du kan herunder se hvilke låneudbydere du kan lån så beløb ved, samt hvor gammel du skal være for at låne.

 • Simbo tilbyder lån fra 50 kr – lån 15000 kr – Når du er 19 år
 • Vivus tilbyder lån fra 100 kr – lån 10000 kr – Når du er 20 år
 • Lendon kan klare lån fra 100 – lån 10000 kr – Når du er fyldt 20 år
 • Turbolån tilbyder lån fra 100 – lån 10000 kr – Når du er 20 år
 • Ferratum tilbyder lån fra 500 –  lån 15000 kr – Når du er 23 år
 • Annafinans tilbyder lån fra 3000 kr – Når du er 18 år
 • Leasy minilån: her kan du få lån fra 5000 – lån 10000 kr – Når du er 20 år
 • Nordcredit udbyder lån 5000 – lån 15000 kr- Når du er fyldt 23 år
 • Sparxpress tilbyder lån fra 5000 kr – Når du er 18 år
 • Acceptlån, kan også tilbyde dig lån fra 5000 kr – Når du er fyldt 18 år
 • Lånebanken tilbyder dig lån fra 5000 kr – Når du er fyldt 18 år
 • Modus Finans tilbyder lån fra 5000 kr – Når du er fyldt 20 år
 • Nordiclån er udbyder af lån fra 5000 kr – Når bare du er 20 år
 • Zaplo er udbyder af lån fra 5000 kr – Når du er 20 år
 • Leasy tilbyder dig lån fra 5000 kr – Når du er fyldt 20 år

❓ Hvilke oplysninger skal jeg have klar?

Dette punkt er også vigtigt. Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at finde og tage lån små beløb online. Derfor kan du herunder se processen for at låne penge online og hvilke oplysninger der kræves af dig.

 1. Find de lån du har tænkt dig at ansøge – Husk det er gratis og uforpligtende at ansøge hos alle udbydere
 2. Udfyld de nødvendige oplysninger – Det er som regel navn, e-mail, tlf.nr. bankoplysninger og om du er registreret i RKI eller Debitorregisteret
 3. Underskriv med NemID og send ansøgning ind – Hav NemID klar, så er det nemmere for dig
 4. Afvent svar fra låneudbyderne mens du henter en kop kaffe – Kommer på din skærm og på e-mail så hurtigt som du kan hente en kop kaffe
 5. Læs lånebetingelser igennem og vælg dit lån – Husk at drikke din kaffe
 6. Underskriv lånekontrakt med NemID
 7. Tjek din konto  – Pengene kommer som regel indenfor 1 time – 1 dag

Du skal altså ikke have meget mere end dit NemID ved hånden når du vil tage lån små beløb. Kreditvurderingen der laves af dig kræver ikke særlig mange oplysninger så du behøver ikke at indsende dokumentation.

👉 Lån 1000 kroner hurtigt og nemt

Der vil være mange låneudbydere, der står parat med et lån. Lån 1000kr kan være nødvendigt sidst på måneden, hvis pengene slipper op. Det kan også være nødvendigt med lån 1000 kr, hvis tandlægeregningen skal betales, inden man få løn.

🆔 Lån små beløb med NemID

Uanset om det drejer sig om lån små beløb eller store beløb, så vil de fleste låneudbydere kræve lån med NemID. Det betyder, at låneprocessen kan afvikles hurtigt og sikkert. Lån 2000 kr med NemID, når du skal købe et nyt køleskab eller hvad du nu har brug for.

🏦 Lån små beløb uden kreditvurdering

Det siger sig selv, at små lån lettere kan fås uden kreditvurdering end større lån. Lån uden kreditvurdering betyder, at lån uden lønseddel er muligt, da det ikke er væsentligt for låneudbyderen, at der er en fast indkomst. Lån små beløb kan måske betyde, at lån uden NemID er muligt.

🛡️ Lån små beløb uden sikkerhed

Lån små beløb uden sikkerhed er ikke noget problem. Alle online lån er lån uden sikkerhed. Det betyder, at låneudbyderen ikke forlanger, at du stiller noget som garanti for dit lån. Det er ikke ensbetydende med lån uden kreditvurdering.

💳 Krav til lån små beløb

Dokumentation til lån med små beløb er måske ikke så krævende som ved større lån. Du skal være mindst 18 år, men i mange tilfælde 20 eller 23 år. Du må ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret. Du skal have dansk bopæl. Telefon og e-mail adresse. NemID.

🔞 Små lån til 18-årige

Du må låne, når du er fyldt 18 år. De små beløb kan du bare ikke låne. Lån 500 kr, lån 1000 kr eller lån 2000 kan man ikke få som 18-årig. Lån 3000 er muligt, men du vil heller ikke blive tilbudt et kort lån. Du vil blive tilbudt et lån med en løbetid på 12 måneder.

🧺 Casestory om lån små beløb

Her får du historien om Else der havde brug for et lån. Hun havde egentlig kun brug for et lille lån, for det drejede sig kun om 3000 kr til en ny vaskemaskine hun havde set på tilbud. Hun havde længe ønsket sig en ny, fordi den anden var begyndt at skrante lidt og tøjet lugtede ikke altid lige godt når det kom ud af vaskemaskinen. Hun havde så på vej hjem fra arbejde en dag set en reklamer om en vaskemaskine der var nedsat til 3000 kr. Den havde meget større kapacitet end den gamle hun havde, og den så brandsmart ud. Den ville Else så gerne have, og spurgte hendes mand om de havde råd. 

Elses mand sagde at de denne måned ikke havde 3000 kr til at bruge på vaskemaskinen, men at de næste måned ville få en bonus fra hans arbejde, der ville kunne betale for vaskemaskinen. Der var bare det problem at så længe var den ikke på tilbud. Else snakkede med sin kollega næste dag om problemet, og kollegaen spurgte om de havde overvejet et online lån. Else sagde at det havde de aldrig prøvet før, og om ikke det var dyrt. Sammen gik de ind og kigge på det på nettet. De fandt hurtigt frem til lån gratis 30 dage. Det var perfekt, for inden 30 dage ville de få bonussen.

🏧 Elses gratis lån små beløb

Samme aften viste Else hendes mand hvad de havde fundet, og de synes begge at det turde de godt prøve. De ansøgte med Elses NemID og ventede spændt. Egentlig havde de altid synes det lød som en dårlig ide med lån online, men de måtte begge indrømme at de synes det var smart at man kunne låne penge gratis. De blev lynhurtigt godkendt, og Else fik pengene sat ind på sin konto dagen efter. Hun mødtes med sin mand efter arbejde, og de tog ud for at købe vaskemaskinen. Det passede perfekt, for den dag havde de kunne låne trailer af deres datter. 14 dage efter fik Elses mand gangske rigtigt en stor bonus udbetalt fra sit arbejde og de indfriede lånet uden omkostninger.

Vælg antal stjerner

Andre læser også disse: