Hjem » Låneguide » Lån til julegaver

Lån til julegaver

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

Lån til julegaverLån til julegaver kan man det? Julen kommer før end vi ved’et, som det hedder sig i den gamle klassiske julesang, jeg så julemanden kysse mor. Vi pynter op, bager småkager, spiser æbleskiver, drikker gløgg og juleøl til den helt store guldmedalje. Dog koster juleknasen altid, og det er sjældent, at vi har en hjælpsom lille låne julenisse, der står klar med et kreditkort til at komme igennem de dyre vintermåneder. Lille Peter har måske ikke længere nok i sin gamle teddybjørn, og det er måske ikke nok for mor at få et kys fra julemanden i julegave.

Lån til julen hvis du ikke lige har til de sidste gaver og til juleanden. Mange danskere undervurderer hvert eneste år,hvor meget det egentlig koster at holde jul. Hvis man er en børnefamilie, kan det tilmed blive rigtig dyrt. De faste regninger bliver jo ikke mindre, bare fordi det er december. Det kan være frustrerende, især som forældre, da man jo gerne vil give børnene den bedste jul og give dem de samme muligheder og gaver som deres kammerater. Vores samfund stiller i langt højere grad krav til vores børn om at være med på den sidste elektroniske bølge, og derfor er der mange forældre, der ikke kan få pengene til at række i juletiden.

💰 Lån til julegaver – hvilket julelån er så det bedste?

Der er flere forskellige typer af lån men der er kommet et nyt lån fra Leasy der hedder fokuslån. Her har du afdragsfrihed i op til 90 dage, og mange vælger at få julen overstået uden at skulle gå på smalkost allerede fra den første dag i det nye år, fordi januarlønnen allerede er opbrugt. Låneansøgningen er meget simpel, og du behøver ikke engang snakke med en lånerådgiver. Så længe du har et NemID og en bankkonto, kan du sagtens søge et Fokuslån. En anden mulighed man skal overveje er gratis lån. Du kan få et gratis lån første gang, du låner ved nogle af låneudbyderne. Du kan få gratis lån på 2.000, 3.000 eller  4.000 kroner i 30 dage. Så hvis din økonomi ellers er i orden, og det bare er et spørgsmål om at klare julen, så er det absolut en mulighed. Og når det hedder gratis lån, så er det gratis. Ingen renter eller gebyrer hvis du betaler tilbage til tiden.

🎅 Lån til jul

Lån til jul, hvis det er nødvendigt for, at familien eller kæresten skal have det de ønsker sig. Lån til jul, når du ikke gider være stresset over, hvor meget julen koster. Julefrokoster, krybbespil og julegaverne koster altid mere, end man lige havde regnet med. Kviklån er også en mulighed, men pas på. Hvis du påtænker dig at tage et kviklån for at låne til julegaver, skal du være klar over, at julegaverne kan være rigtig dyre, hvis du ikke kan betale dit lån tilbage til tiden. Et kviklån løber normalt kun i 30 dage. Du kan måske få forlænget afbetalingsperioden eller få et gratis kviklån. Det kan måske være en bedre idé med et mere traditionelt. Det vil så være et forbrugslån, hvor du kan betale tilbage over en længere periode.

Man skal huske, at januarudsalget starter tidligere hvert år, og der er ofte mange penge at spare, så det kan være en god ide at have lidt ekstra på bankkontoen, når der er tilbud på flyverdragten og spillet til x-boxen, som din søn absolut ikke kan leve uden, er nedsat med 70%. Men i det store hele drejer det sig jo om de forventninger til julen, man har i familien. De fleste vil jo gerne have forventningernes jul, hvor der ikke mangler noget. Hvis man ikke har kunnet spare op til julehøjtiden i løbet af året, så kan man jo være nødt til at låne penge. Man skal bare være sikker på, at man kan betale tilbage, ellers kommer julen til at vare for længe. Mange fortryder, at de har taget et hurtig lån, hvis de får problemer med at betale tilbage. Læs rapport om kviklån her.

Lån til julegaver

 

Læs også: