Hjem » Låneguide » Lån uden kreditvurdering

Lån uden kreditvurdering

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

DK - Lendme

10.000 - 500.000 kr

Lån mellem

12 - 180 mdr.

Løbetid

20 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
17 Låneansøgninger i 1Rente fra 3,34%Fuld gennemsigtighedDKs nemmeste ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: * ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,02 - 21,69%. Etb. omk. 7.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 337.751 - 500.000 kr. Løbetid 1-15 år.

DK - Weblånet.dk

25000 - 500000 kr

Lån mellem

12 - 180 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Hurtig udbetalingLet ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Samlet kreditbeløb 240.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.28 %. Etb. omk. 2.400 kr. Samlet tilbagebetaling: 310.083 kr. Samlede kreditomkostninger: 70.083 kr.

💸 Lån uden kreditvurdering nemt og hurtigt

Lån uden kreditvurderingLån uden kreditvurdering og få penge med det samme er det muligt? Når du skal låne penge i dag er der flere forskellige lånemuligheder. Du kan gå den traditionelle vej i banken og ansøge om et traditionelt lån. Du har nu også muligheden for at låne penge uden en egentlig kreditvurdering online. Det er mest de små lån, de såkaldte sms lån der tilbydes uden kreditvurdering.

Hvordan søger jeg så et lån uden vurdering og hvornår får jeg pengene på min konto?

Du vælger en låneudbyder fra den ovenstående liste og ansøger direkte hos låneudbyderen. Du får svar med det samme og du kan faktisk ofte låne pengene helt gratis. Når du låner online får du lån uden sikkerhed.

💻 Lån penge uden kreditvurdering og dokumentation?

Lån penge uden kreditvurderingNår du søger et lån uden kreditvurdering, er det som regel, fordi du står og skal bruge pengene hurtigt og ikke nødvendigvis ønsker at oplyse din bankdame om, hvad pengene skal bruges til. Det kan også bare være fordi du grundet en nødssituation, står og skal bruge et hurtigt kviklån . Den eneste form for vurdering der kræves er NemID.

⏰ Kviklån uden kreditvurdering

Kviklån uden kreditvurdering er muligt da der oftest er tale om meget små lån. Lån små beløb og undgå kreditvurderingen. De mindre lånebeløb er ikke den store risiko for de etablerede låneselskaber og der kommer hele tiden nye lån til. Når man nu så at sige springer kreditvurderingen over. Det kan man selvfølgeligt ikke. Så er det vigtigt, at man selv har styr på sin økonomi. Det er i hvert fald fornuftigt at prøve på at finde det billigste lån, der er på markedet.

Det gør man ved at sammenligne ÅOP i lånetilbuddene. Man skal derfor ansøge ved flere forskellige låneudbydere om samme lån. Vi foreslår mindst tre forskellige låneudbydere, men du må gerne søge flere. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. Læs mere om ÅOP her.

Lån uden kreditvurdering

 

✅ Lån penge uden lønseddel er det muligt?

Ja du kan i mange tilfælde sagtens låne penge selv om du hverken kan stille sikkerhed eller dokumentere dine indtægter. NemID er et “must” når du søger lån uden lønseddel. Det er også klart den hurtigste måde at optage lån på og ofte kan du have et lån uden kreditvurdering inden for ganske få minutter.

Dog er der oftest tale om små lån som oftest er de kvikke sms lån hvor du kan låne op til 15.000 kr på en kassekredit.

Lån uden kreditvurdering

 

🕵️‍♂️ Lån uden sikkerhed og dokumentation hvad skal jeg være opmærksom på?

Når Du låner penge uden sikkerhed og dokumentation har du som låner stadig et ansvar for at tilbagebetale lånet. Husk aldrig at låne mere end du har råd til at betale. Du vil ofte få tilbudt gratis lån som førstegangs låner. F.eks ser man ofte lånetilbud så som “lån 4000 kr i 30 dage” helt gratis. Du kan læse mere om hvilke låneudbydere der tilbyder lån i 30 dage og så beslutte dig til hvilket lån der passer bedst til dine behov.


Lån uden kreditvurdering

 

🛡️ Låneguide til at finde lån uden kreditvurdering

Det er strengt taget ikke muligt at få et lån helt uden kreditvurdering. Det der sker når du vil låne og underskriver med dit NemID er at låneudbyderen laver en hurtig og overfladisk kreditvurdering af dig. Men du skal ikke være bange for ikke at blive godkendt ved disse små lån, for det eneste de koncentrerer sig om, er om du er registreret som dårlig betaler.

📝 Hvor kan man få lån uden kreditvurdering?

Det kan være nok så interessant at vide hvor man i det hele taget finder disse lån der nærmest er lån uden kreditvurdering. Vi har samlet en liste over de låneudbydere der tilbyder små lån uden særlig dokumentation herunder. Det er samtidig også dem der vil tilbyde dig lån hurtigt.

 • Lendon 15.000 kr
 • Ferratum15.000 kr
 • Vivus10.000 kr
 • Nupp 6.000 kr
 • Zaplo20.000 kr
 • Robotlån 20.000 kr

Lån uden kreditvurdering

 

🔎 Hvordan laver man lån uden kreditvurdering?

Det er ganske nemt at få denne type lån. Da det er små lånebeløb, så er der ikke meget der behøver at blive tjekket i din kreditvurdering. Herunder kan du se hvordan du laver lån som nærmest er lån uden kreditvurdering.

 1. Find de låneudbydere du helst vil ansøge hos (brug evt. vores låneberegner til at finde de lån der passer til dig)
 2. Ansøg og underskriv med NemID
 3. Afvent svar på din skærm (kommer som regel indenfor 1 – 30 minutter)
 4. Læs lånekontrakter igennem og vælg det bedste tilbud for dig
 5. Underskriv det udvalgte med NemID
 6. Afvent udbetaling (sker som regel indenfor 1 time til 1 dag)

Lån uden kreditvurdering

 

📈 Hvor lang er løbetiden på et lån

Det er som sagt de små lån du kan tage hvor der ikke bliver lavet en grundig kreditvurdering af dig. Det betyder også at det er kviklån eller såkaldte sms lån. Det er dermed et kortfristet lån, og du vil ikke finde løbetid på mere end 3 måneder. De fleste af de helt små vil være på 30 dage. Du skal derfor være sikker på at du kan betale lånet tilbage på den tid.


👉 Hvem kan få lån uden kreditvurdering?

Der er som sagt ikke de store krav til dig, så du kan herunder se de mest gængse krav ved små lån uden kreditvurdering:

 • Du må IKKE være registreret i RKI eller Debitor Registeret. 
 • Du skal minimum være fyldt 18 år, men du kan også finde lån der tilbydes 20 årige, 23 årige eller 25 årige. 
 • Du skal have dansk adresse og telefonnummer
 • Du skal have en e-mail
 • Du skal have NemID

Du kan få lån hvis du kun har lv eller ingen indtægt. Læs feks. her om lån på kontanthjælp og lån til studerende.


Lån uden kreditvurdering

 

🏌️‍♂️ Case om Sigmund der tog lån

Sigmund havde brug for et lån. Han var blevet spurgt om han ville med på golftur med hans 3 venner, og det ville han selvfølgelig godt. Turen gik til Skotland for at spille. Han havde betalt for billetter og for hotel, men nu blev der også krævet penge for at spille på golfbanerne. Det var sådan at Sigmund ikke havde nogen indtægt lige nu, så han havde ikke penge til at smide for golfbanerne. Men nu var det jo helt skørt. at han havde betalt for turen, hvis han så ikke kunne komme med. 

Derfor gav Sigmund sig til at søge lån på nettet. Han havde kun brug for et lille lån på 5000 kr. Han vidst godt at hans bank ville sige nej til dette lån. Men hvad banken ikke vidste var, at Sigmund havde et job i baghånden. Han vidste. at han indenfor kort tid ville være i job igen. Derfor var han ikke nervøs ved at låne penge. Han fandt 3 låneudbydere hvor han rent faktisk ville kunne låne gratis. Det synes han lød meget godt, men løbetiden var ret kort på disse lån. 

Sigmund fik en ide. Han ville tage gratis lån ved første låneudbyder, og så inden de 30 dage hvor han skulle betale tilbage ville han tage et gratis lån ved den næste låneudbyder. Det kunne han gøre tre gange og dermed forlænge løbetiden på sit gratis lån. Sigmund søgte derfor det første lån og blev hurtig godkendt. Han fik udbetalt pengene samme dag, og skyndte sig at betale for golfbanerne. Da tiden kom hvor han skulle til at betale lånet tilbage, tog han næste lån og brugte det til at indfri det første lån. Kort efter det kom Sigmund i arbejde igen og kunne dermed betale det andet lån tilbage uden problemer. 

Læs også: