Hjem » Låneguide » Lån uden NemID

Lån uden NemID

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Weblånet.dk

25000 - 500000 kr

Lån mellem

12 - 180 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Hurtig udbetalingLet ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Samlet kreditbeløb 240.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.28 %. Etb. omk. 2.400 kr. Samlet tilbagebetaling: 310.083 kr. Samlede kreditomkostninger: 70.083 kr.

🔢 Lån uden NemID

Lån uden nemIDLån uden NemID er det stadig muligt? Det er blevet sværere at søge lån på den måde, da de fleste lånudbydere i dag kræver NemID. For år tilbage hvor NemID blev indført kom muligheden også for at søge lån med NemID og i dag er der mange udbydere som slet ikke tilbyder lån uden NemID. I oversigten herunder kan du se de låneudbydere som stadig tilbyder lån uden NemID.

Der kan være flere grunde til at du ikke har noget NemID, men vi anbefaler, at du hurtigst muligt får fat i et NemID. Det kan du gøre lige her.

Når du vælger lån uden NemID indskrænker du samtidig udvalget af online lån, dette kan betyde at du ikke får det billigste lån, hvis det f.eks. kræver NemID.

⏰ Hurtig lån uden NemID

Hurtig lån uden NemID kan ikke lade sig gøre. Når du låner med NemID, så er det hurtigt at sende en låneansøgning. Det er hurtigt for låneudbyderne at kreditvurdere dig. De får nemlig med din tilladelse adgang til oplysninger om dine skatteforhold og økonomi. Det betyder, at de kan kreditvurdere dig hurtigt, og de fleste låneudbydere vil give dig svar inden for det første minut.

Hvis du prøver at få et lyn lån, hvor du ikke bruger dit NemID, så skal de oplysninger, som låneudbyderne skal bruge for at kreditvurdere dig, sendes online. Når låneudbyderne modtager din ansøgning, vil der derfor være en del manuelt arbejde. Det er ikke nødvendigt ved en ansøgning med NemID, at låneudbyderne skal bruge ret meget tid på din låneansøgning. Godkendelsen klares af et program i computeren, altså helt automatisk.

💰 Lån penge uden NemID

De lån du kan få uden brug af NemID er de såkaldte forbrugslån. Så de er begrænset hvor mange lån du har adgang til. Hvis du leder efter andre lånetyper skal du have fat i et NemID. F.eks så er et sms lån umuligt at tage uden NemID og de er meget populære lån da der er hurtig udbetaling på lånet og man kan få først lån gratis. Du kan låne gratis i 30 dage. Dog skal du være opmærksom på at det kun er gratis i en kortere periode. Små lån er nemme at få fingrene i så længe du ikke står registreret som dårlig betaler i RKI Registret. Læs også om lån uden kreditvurdering her.

Se lån med NemID her >>

🛌🏻 Casestory

Her er historien om Susanna der havde brug for et lån. Hun havde længe klaget til hendes venner og familie, over at hendes seng var ubehagelig at ligge i, og at hun fik ondt i ryggen af den. Hun kunne mærke fjedrene under sengen når hun lagde sig i den og det var rigtigt ubehageligt. Udover det, var den gammel og knirkede ret forfærdeligt. Så Susanna havde længe tænkt på at hun ville købe en ny, men hun havde ikke lige synes at der var penge til det. Så skete der alligevel noget, en dag der gjorde det uundgåeligt. Det ene ben på sengen knækkede simpelthen da hun prøvede at rykke sengen lidt.

Nu havde Susanna ikke noget andet valg, tænkte hun for sig selv. Men hun havde ikke nogen opsparing til det. Desuden havde hun et ikke det bedste forhold til sin bank, siden de havde været strenge overfor hende sidst hun havde brug for et lille lån. Så der havde hun bestemt ikke lyst til at henvende sig igen. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle gøre, indtil hendes ven Bent gav hende et råd. Han havde selv taget et lån online, selvom han ikke havde noget NemID, som de fleste krævede. Det var alligevel lykkedes ham at finde et sted, og der havde han selv lånt.

Susanna gav sig derfor til at undersøge hvor man kunne få lån uden NemID online. Hun fandt frem til at Bank Norwegian tilbød lån uden NemID. Hun ansøgte der og fik endda tilbud et lån med lavere renter end hun havde forestillet sig. Hun ansøgte ved at udfylde ansøgning og indsende bevis på identifikation. Derefter fik hun tilsendt låneaftalen på mail, og så skulle hun printe den ud, underskrive den og indsende til Bank Norwegian. Det gjorde Susanna og et par dage senere fik hun besked om at pengene ville blive overført. Hun købte derefter ny seng og sov derefter meget bedre!

Læs også: