Hjem » Lånetyper » Lån på kontanthjælp

Lån på kontanthjælp

Please configure your Seofy Feed Generator.

✅ Lånemuligheder på kontanthjælp

Lån på kontanthjælpLån på kontanthjælp kan være rigtig svære at finde. Jo større indtægt du har desto større er chancen for at optage lån. Der er dog en håndfuld låneselskaber, der er er villige til at låne penge til folk på kontanthjælp. De låneudbydere der er villige til at låne til kontanthjælpsmodtagere er som oftest de låneudbydere der tilbyder de såkaldte sms lån. Fælles for alle sms lån er at der er tale små lån. Dvs. det er lån på mindre beløb som feks. lån 5000 kr, lån 3000 kr eller lån 10000 kr. Lån små beløb på kontanthjælp.

Nogle låneudbydere tilbyder lån til kontanthælpsmodtagere. Lån er faktisk en mulighed grundet de mange nye typer lånDer er i de sidste år kommet mange nye sms lån på det danske marked og der er flere der tilbyder lån til kontanthjælpsmodtagere end der har været tidligere. Du har flere lånemuligheder end du havde før i tiden som kontanthjælpmodtager. Der er hele tiden flere nye lån på vej og netlån er en god mulighed for dig der har brug for penge.

💰 Lån penge på kontanthjælp

Lån penge på kontanthjælp, men pas på at du ikke låner for mere end du kan betale tilbage indenfor betalingsfristen. Det er vigtigt at man overvejer præcis hvor mange penge man har brug for inden man låner. Endnu vigtigere at man overvejer grundigt hvad man kan klare at afbetale, hver måned på sit lån. Det er det der afgør om dit lån er en hjælp til din økonomi, elle en katastrofe for den.

Hvis du får kontanthjælp er det dog ikke bare ligetil da der er typer af lån der kræver lønsedler. Et forbrugslån der ikke bliver betalt fører i sidste ende til en registrering som dårlig betaler i et af skyldnerregistrene, og det er ikke godt. Så læg et udførligt budget inden du går i gang med at låne penge så du kender dit månedlige rådighedsbeløb. Læs mere om rådighedsbeløb her. Du kan få hjælp til hvordan du lægger budget mange steder på nettet.

Lån penge er for dig der vil låne penge uden krav er til dig der gerne vil tage lån hvor der ikke stilles høje krav til dig som låntager. Du underskriver dine låneansøgninger med NemID, og der er derfor ikke brug for at indsende dokumentation for din identitet. Lån online er derfor lån med NemID og lån uden dokumentation.

👍 Lån på kontanthjælp gratis

Lån på kontanthjælp trods RKIKortfristede lån er ofte gratis lån. Netlån kan være dyre men de kan også være utrolig billige. Hvis du låner penge på kontanthjælp, skal du huske at de fleste af de låneudbydere, der tilbyder kviklån til folk på kontanthjælp er de meget kortfristede lån. Nogle af disse kortfristede lån har dog den fordel, at du kan få første lån gratis. Det betyder at hvis du ikke har lånt hos låneudbyderen før, så kan du få et omkostningsfrit lån. Det kræver dog at du kan betale lånet tilbage inden 30 dage. Men så der er ingen omkostninger ved at optage et af disse kviklån.

Igen er det vigtigt at du er sikker på at du kan betale dit gratis lån tilbage indenfor tiden, så du ikke havner i problemer. Læs mere om RKI her og få et indblik i hvad det vil sige at havne i Experian registret.

📱Billige lån

Billige lån på kontanthjælp er kun muligt hvis du søger et mindre lånebeløb. Hvis du skal bruge større beløb, så er du nødt til at have en større indkomst. Det er fordi mange af de udbydere der tilbyder store lån, som oftest gerne vil have at du kan dokumentere en minimum indkomst. Det kan f.eks. være en indkomst på 125.000 kr om året. Det kan være svært når man er på kontanthjælp. Hold dig derfor til små lån, som du kan få billigt. Find billige lån ved at sammenligne deres ÅOP, når bare lånene er ens. Altså skal de være på samme beløb og løbetid.

Du har også mulighed for at optage lån via et såkaldt samlelån. Det bruger man når man har mange små lån som er uoverskueligt. Så kan man tage et samlelån og kun betale til et sted, frem for mange forskellige steder. Det kan også spare dig penge.

📈 Lån på kontanthjælp trods RKI?

Lån på kontanthjælp trods RKI er ikke muligt. Du vil som kontanthjælpsmodtager ikke have en jordisk chance for at optage hverken kviklån, forbrugslån eller de kortfristede sms lån. Som kontanthjælpsmodtager har du ikke en særlig høj indkomst.

Lån penge uden indtægt, og læs mere om lån uden kreditvurdering her.

📝 Case

Lina havde brug for penge til et nyt køleskab. Hendes køleskab havde i lang tid haft problemer, og nu var det endeligt stået af. Det var et stort problem for Lina havde tre børn, og havde derfor brug for et nyt køleskab rimelig hurtigt. Det forholdt sig sådan at Lina var på kontanthjælp, og derfor ikke havde nogen opsparing. Det hele stod i forvejen rimelig stramt, med tre børn, så Lina kunne ikke se hvordan hun kom ud af den knibe. Hun kunne ikke få lov at låne til køleskabet i sin bank, fordi hendes rådighedsbeløb var alt for lavt.

Lina fandt ud af at hun online godt kunne få lån selvom hun var på kontanthjælp. Det var derfor hendes eneste mulighed. Det gjorde hende glad, for hun havde ikke nogen andre muligheder. Hun vidste godt at hun ikke ville kunne betale så meget af hver måned, så hun skulle finde et lån med lave afdrag uden at det blive for dyrt i renter og gebyrer. Hun ansøgte hos mange forskellige lånefirmaer og havde læst sig frem til at hun kunne spare mange penge ved at sammenligne deres ÅOP. Endeligt besluttede hun sig for et lån hos Modus Finans. Hun synes deres hjemmeside var informativ, og følte sig tryg ved at låne der.

Hendes lånetilbud så sådan ud:

  • Lånebeløb: 10000 kr
  • Løbetid: 78 mdr
  • Månedligt afdrag: 228 kr
  • ÅOP: 12,80%
  • Debitorrente: 9,90%
  • Samlet tilbagebetaling: 14.557 kr
  • Samlede kreditomkostninger: 4.557 kr
  • Oprettelsesgebyr: 800 kr

I denne aftale forelå der også muligheden for afdragsfrie måneder i lånets løbetid. Da Lina søgte om lånet fik hun oplyst at hun kunne vælge to afdragsfrie måneder om året, de samme måneder hvert år af lånets løbetid. Lina valgte juni og december. Et godt lån hjalp altså Lina med at få styr på økonomien.

Læs også: