Hjem » Lånetyper » Lyn lån

Lyn lån

Et lyn lån eller smslån er for dig der ønsker et hurtigt og godt lån – Lån penge hurtigt til de behov som passer digt bedst.

Please configure your Seofy Feed Generator.

Hvad er lyn lån

Det er lånet til dig der gerne vil have penge med hurtig udbetaling. Med denne lånetype får du små lån, det vil sige forbrugslån på mindreLyn lån beløb. Som f.eks. lån 500 kr, lån 1000 kr eller lån 5000 kr. Normalt vil et lån være mellem 500 kr og 10000 kr. De er kendetegnet ved at du får nem ansøgning, nem godkendelse og hurtigt svar. Udover det sørger de også for at lyn lån er lån med hurtig udbetaling. Det vil sige de er perfekte til dig der har brug for hurtige penge. Men du skal også passe på. Lånene er generelt ligesom kviklån, lån med kort løbetid. De fleste er med løbetid på under 3 måneder, og nogle endda kun 30 dage.

Dvs. når du er på jagt efter hurtige penge, skal du være opmærksom på hvad vilkårene er. Lyn lån kan have ret høje renter, og kort løbetid, så vær opmærksom på at læse hvad du siger ja til. Der er også nogle af udbyderne der tilbyder dig, at du kan få gratis lån. De tilbyder første lån gratis, til nye låntagere. det betyder at det er betinget af at du ikke har lånt hos dem før. Disse lån er med en løbetid på 30 dage, så man skal være sikker på at man kan betale tilbage inden tidsfristen er udløbet.

Gratis lån

Lån penge gratis, er gode lån til dig der ved at du med sikkerhed kan betale lånet tilbage indenfor 30 dage. Måske du får en bonus udbetalt fra arbejdet? Eller måske feriepenge eller penge tilbage fra Skat? Det kan også være at du får penge tilbage som du selv har lånt ud til en ven? Det er egentlig ligemeget hvor du får pengene fra, så længe du ikke er nødt til at tage et nyt lån for at dække dit hurtig lån gratis. Læs også om sms lån, er de gratis?

Det er desværre ikke muligt at optage gratis lån for tiden, 1/7-2020 blev der indført ny kviklånslov som forbød denne slags lån.

Lyn lån er lån med NemID hos de fleste låneudbydere. D.v.s. du underskriver låneansøgning med NemID og giver dermed bekræftelse for din identitet. Du giver også udbyderen adgang til din e-skat hvor de kan finde brugbare informationer om din økonomi, som de bruger til dig kreditvurdering. En kreditvurdering bliver lavet, for at tjekke din evne til at tilbagebetale et lån. Den er også obligatorisk for låneudbyderne at lave, men ved disse små lån er den ikke specielt grundig.

Find billigste lynlån

lynlån

Når du leder efter lynlån og gerne vil finde det billigste, så er der en ganske nem måde at gøre det på. Du kan søge hos 2-3 forskellige netlån, og så sammenligne deres lånetilbud. Det gør du bedst og nemmest ved at sammenligne ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Det er lovpligtigt at alle udbydere skal oplyse ÅOP på deres lån. Når du vil sammenligne lånetilbud, skal lånene være på samme beløb og løbetid. Det er den eneste måde du kan sammenligne lån på.

Læs her om hvordan du finder Danmarks billigste lån.

Lynlån online er lån uden sikkerhed, hvilket betyder at du ikke behøver at eje noget af værdi du kan bruge som sikkerhed for at du betaler lånet tilbage. Du behøver heller ikke finde en der kan kautionere for dig. Udover at det er et hurtig lån er det også lån uden dokumentation. Det skal forstås på den måde at du ikke behøver indsende dokumentation, der bekræfter din identitet. Du behøver heller ikke at indsende dokumentation for din indkomst i form af lønsedler og årsopgørelse.

Case om lyn lån

Andreas havde brug for hurtige penge. Han havde fået 2 parkeringsbøder på parkeringspladsen ved hans arbejde. Andreas arbejdede i en tøjbutik i et stort butikscenter. Egentlig synes han at det var lidt uretfærdigt, for han havde holdt der mens han var på arbejde i butikken. han havde ikke haft mulighed for at løbe ud og stille p-skiven som han var nødt til, pga travlhed i butikken. Det var egentlig meningen at der skulle være parkering til medarbejderne, men centeret var i gang med at renovere den afdeling af parkeringspladsen, og havde ikke stillet en anden til rådighed.

Derfor havde Andreas forsøgt at skrive til selskabet der stod for parkeringspladsen. Han havde forklare sagen som den var, men de havde ikke forståelse og bad ham bare om at betale bøden. Der var gået lidt tid med det, så nu var der også kommet rykkergebyr oveni. Andreas havde egentlig ikke lyst til at betale det, men han synes at han havde forsøgt at slippe. Det gik ikke. Derfor havde han nu brug for penge til de to bøder. Han gad ikke at betale ekstragebyr på den anden bøde også, så det skulle gå lidt hurtigt. Han gik derfor på nettet for at finde et lån på 4000 kr. Han fandt muligheden for et rente- og gebyrfrit lån.

Problemet løst

Det valgte Andreas at ansøge, for han ville prøve at snakke med sin chef om butikken ville betale for hans bøder. Det ville de godt kunne nå på de 30 dage han havde, inden han skulle betale lånet tilbage. Så det synes han var en god ide. Ellers måtte butikken give ham et lån til den tid. Han ansøgte derfor og anvendte sit NemID til at godkende. Det var en nem ansøgning tænkte han for sig selv. De havde ikke brug for mange oplysninger. Der gik ikke længe før Andreas fik svar om at han var godkendt til sit lån. Han godkendte og indsendte sit svar. Han tjekkede sin konto en time efter og pengene var allerede gået ind. Andreas skyndte sig at betale for bøderne, og tog senere snakken med chefen.

Læs også: