Hjem » Lånetyper » Rentefrit lån

Rentefrit lån

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

💰 Rentefrit lån

Rentefrit lånMange folk tror, at et rentefrit lån altid vil være det billigste lån, men det er der ingen garanti for. Et lån uden renter kan have høje gebyrer, der kan betyde, at det ikke længere er et billigt lån. Hvordan finder man det billigste sms lån? Det er vigtigt, når man skal låne, at man indhenter flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere for at kunne finde de billige lån.

Der er forskel på et rentefrit lån og et gratis lån. Et gratis lån har ingen omkostninger overhovedet. Et lån, der er uden renter, har ingen renteudgifter, men der kan være andre og måske store omkostninger ved et rentefrit lån. Der kan være gebyrer af forskellig slags, der betyder, at det man forventede slet ikke holder.

Forklaringen på at man skal indhente flere lånetilbud er, at man skal sammenligne lånetilbuddene. Det skal derfor være sammenlignelige lånetilbud. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. Du kan læse mere om at bruge ÅOP her.

📉 Lån uden renter

Lån uden renter er selvfølgelig altid godt da det jo så er gratis at låne pengene. Der er mange, der tilbyder diverse forbrugsgoder rentefrit. Det kan for eksempel være elektronik eller en seng. Det kræver jo en hel del kapital at have den slags penge ude at stå, og derfor er det oftest kun de store spillere på markedet, der kan tilbyde den slags aftaler.

Det er som oftest kun de små lån du kan optage uden renter og du skal være opmærksom på at det første lån er gratis, men derefter skal du betale renter

✅ Gratis lån er rentefrit lån

Gratis lån til første gangs lånere er et lån uden renter eller gebyrer. Enkelte af vore låneudbydere har tidligere tilbudt gratis lån op til 4000 kroner i 30 dage. Det havde man nok forestillet sig ville forsvinde med ændringerne i Kreditaftaleloven omkring kviklån. Lovændringen ville få store betydninger for de små lån som sms lån, kviklån og mikrolån. Disse lån ville blive pålagt en tvungen tænkepause på 48 timer.

Ser man på sms lån 2017, så har lovindgrebet betydet, at låneudbyderne i stedet for sms lån tilbyder låntagerne en kassekredit.

Vivus har ikke længere et tilbud for første gangs lånere,. Man kan få en kassekredit på 4000 kroner, som er helt gratis, hvis man indbetaler beløbet efter 30 dage.

Hos LendOn kan du stadigvæk få et lån, men her kommer tænkepausen ind i billedet. De fleste mennesker ønsker hurtige lån og ønsker ikke at vente med at få pengene. Derfor tilbyder LendOn også en kassekredit. Du kan faktisk få et gratis lån 15000 kroner som en kassekredit. Kassekreditten er uden aftalt løbetid, men hvis du betaler pengene tilbage efter 30 dage er det en rente- og gebyrfri kredit.

Ferratum tilbød også gratis lån og meget hurtige lån. Du vil kunne få lånet overført til din konto inden for 45 minutter. Rentefrit lån tilbyder de ikke længere, men de tilbyder en gratis kassekredit i 30 dage.

Nupp.dk tilbyder rentefrit lån

En enkelt af vore låneudbydere tilbyder et lån, der er uden renter de første 60 dage. Nupp.dk tilbyder lån 6000 kroner, hvor de første 60 dage er rentefrie. Lånet kan have en løbetid mellem et til tre år. Nupp.dk tilbyder lån 18 år.

💳 Rentefrit lån med kreditkort

En god måde at få et lån hvor man ikke skal betale renter på er at anskaffe sig et kreditkort. Bank Norwegian tilbyder for eksempel 45 dages kredit med Norwegiankortet. Du får både kredit og rentefrihed i 45 dage.

Santander tilbyder et Santander Red visakort, der kan bruges i dagligdagen og på ferier. Der  er heller ikke et årsgebyr, og du får 45 dages rentefri kredit.

📈 Rentefrit lån i butikker

Hvis du har været på jagt efter et nyt spisebord med 6 stole i længere tid, kan du være så heldig, at du får mulighed for at købe det. Ind i mellem tilbyder forretninger at finansiere købet med et lån. Det lyder jo også bare rigtig godt. Her er det bare nødvendigt, at man lige tager den med ro. Igen er man nødt til at sammenligne priser. Når butikker tilbyder rentefrit lån, er det naturligvis for at få gang i salget. Butikkerne ved, at mange vil være interesseret i et rentefrit lån.

Man er nødt til at undersøge prisen på spisebordet hos andre forhandlere. For der er måske ikke så meget ved at få en billig og rentefri finansiering, hvis prisen for varen er højere end konkurrenternes pris. Man er altid nødt til at sammenligne priser.

🎅🏽 Julen blev reddet for Mette med et lån

Mette var alenemor til et par tvillinger på 10. Hver anden weekend var de hos deres far og hver anden juleaften. I år skulle børnenes far holde juleaften med dem. Men sådan skulle det ikke gå. På grund af uagtsomhed, havde overboen efterladt en tændt kogeplade med kogende olie, da han gik ud for at handle. Og pludselig stod hele opgangen i flammer. Mettes ex-mand var på job da det skete, så han nåede ikke at redde nogle af sine ting ud. Og desværre lå de penge, der skulle være brugt til juleaften med tvillingerne, i en kuvert i en skuffe. Mettes ex-mand kunne ikke tage et lån, så han var meget ulykkelig over hele situationen.

Mette bestemte sig for at søge et kviklån rentefrit  så hun kunne give både tvillingerne og ex-manden en god juleaften. Hun vidste at der med februar lønnen kom en pæn bonus, så det var muligt for hende at betale lånet hurtigt tilbage. Hun søgte flere steder, for at have bedre muligheder. Og hun fik også sit Lån 3000 godkendt som et lån uden renter. Straks bad hun pigerne ringe til deres far og invitere ham til juleaften. Og sammen gik de ud og købte juletræ og juleand. Det blev en dejlig juleaften. Og da februar lønnen kom, var Mette færdig med at betale for sit julelån.

Læs også: