Cashper

Er en af de førende låneudbydere, når det drejer sig om online lån. Cashper er ejet af Novum Bank, der har deres hovedkontor på Malta. Man tilbyder lån i mange lande over hele Europa.

 

Opdateret den 15.07.2024
DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Cashper ønsker at tilbyde lån, så det vil være muligt for de fleste mennesker at optage et lån. Grundet ændringer i lovgivningen tilbyder man nu kautionistlån.

Lån penge trods RKI har ikke været muligt i mange år. Hvis man er, eller tidligere har været registreret som dårlig betaler har det faktisk ikke været muligt at låne penge. Nu er hurtige lån trods RKI en mulighed. Et kautionistlån giver muligheden for at låne penge selv om man er i RKI.

Et kautionistlån giver dig mulighed for at låne penge uanset en dårlig økonomi. Et kautionistlån er heller ikke dyrere end andre online lån. Din kautionist må naturligvis ikke være registreret som dårlig betaler.

Få et kautionistlån hos Cashper

Cashpers politik med hensyn til lån er, at alle skal have en mulighed for at låne penge. Derfor vil man med muligheden for et kautionistlån tilbyde lån til personer, der ellers ville have store problemer med at blive accepteret som en troværdig låner.

Du kan låne op til 20.000 kroner, når du søger et kautionistlån. Der er en minimum løbetid på 2 måneder og en maksimal løbetid på 6 måneder. Det er vigtigt, at vælger en løbetid, der passer til ens økonomi. Hvis man sætter sig for hårdt, kan lånet ende med at blive et dyrt bekendtskab.

Du skal bruge dit NemID, når du ansøger om et lån. Så er det muligt for låneudbyderen hurtigt at kreditvurdere dig.

Når du ansøger om et kautionistlån, skal du bare udfylde låneansøgningen på låneudbyderens hjemmeside. Når ansøgningen er blevet godkendt, sender Cashper et link til både dig og din kautionist. Dit kautionistlån bliver udbetalt kort tid efter, din kautionist har afsluttet ansøgningen. Al yderligere kommunikation tilsendes både låneren og kautionisten.

Krav til en kautionist

Det er naturligvis ikke alle personer, man accepterer som kautionister. I teorien kan en kautionist findes blandt ens venner, familien eller evt. en arbejdskollega. Det skal trods alt være en person, der skal stå som sikkerhed for at lånet bliver betalt tilbage.

En kautionist skal garantere, at vedkommende betaler afdragen, hvis du ikke selv vil være i stand til det.

En kautionist skal opfylde følgende krav:

 • Man skal være fyldt 30 år
 • Skal have fast bopæl i Danmark
 • Må ikke være registreret i RKI
 • Skal have en fast indkomst de seneste måneder
 • En indkomst på mindst 10000 kroner
 • Må ikke have gæld hos Cashper
 • Må ikke dele bankkonto med ansøgeren

Hurtige lån

Lån penge hurtigt  i dag online. Ja, selv et kautionistlån er muligt at få hurtigt udbetalt. Cashper er den ideelle låneudbyder, hvis du skal bruge et hurtig lån. Søger du lån hos Cashper, kan du få pengene overfor inden for én time. Her kan man godt bruge betegnelsen kviklån med straksudbetaling. Du får pengene hurtigt, og lånet skal betales tilbage hurtigt. Inden for 2 – 6 måneder.

Mindste lån 2000 og højeste lån 20000 kroner. Du bestemmer helt selv over dine penge. Der er hverken krav til eller ønske om at vide, hvad du skal bruge pengene til. Så længe Cashper vurderer dig kreditværdig, så kan du låne.

Et hurtigt lån vil de fleste lånere gerne have. Der er ingen tvivl om, at låneudbyderne igennem flere år har prøvet at optimere låneprocessen, så lånerne kunne få deres lån udbetalt hurtigst muligt.

For at kunne få et hurtigt lån er der visse ting, som låneudbyderen skal tilbyde. Lån med NemID er vigtig. Hurtige lån med NemID er muligt, fordi låneudbyderne hurtigt kan verificere dig og kreditvurdere dig. Det betyder, at du hurtigt kan blive accepteret til et lån.

Hurtige lån uden sikkerhed er en nødvendighed for at man kan låne hurtigt og nemt. Når låneudbyderne ikke ikke kræver, at du skal stille nogen form for garanti og sikkerhed for dit lån, så kan det gå hurtigt. Man kan sige, at med et kautionistlån stiller du jo sikkerhed for dit lån, i form af en kautionist.

Lån penge online

cashperNår du har bestemt dig for at låne penge hos Cashper, skal du starte med bestemme, hvor meget du vil låne, og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. Du skal derefter give oplysninger om dig selv og din økonomiske situation.

Det er hurtigt og nemt at udfylde en ansøgning. Du sender den med NemID, og du får svar på din ansøgning med det samme. Når du har bekræftet dit lånetilbud, igen med NemID, sættes overførslen straks i gang. Når folk søger kviklån med det samme, så er det ofte fordi de har brug for pengene i en fart.

Der kan jo være flere forklaringer på behovet for hurtige penge. Der er stadigvæk for mange familier, der ikke får lagt til side til uventede eller uforudsigelige udgifter, og derfor er nødt til at låne.

Cashper lån her og nu

Kviklån her og nu, men ikke for hurtigt. Lån penge nu ønsker flere og flere. Der er to meget vigtige punkter, når du skal låne penge. For det første skal du prøve på at finde det billigste kviklån, der er på markedet. For det andet skal du undersøge, om det er realistisk, at du kan betale lånet tilbage til tiden.

Hvad koster lånet? Hvordan finder man det billigste kviklån? Det er der alt for mange, der ikke vil være i stand til, fordi de ikke forstår begreberne, der anvendes. Man er naturligvis nødt til at sammenligne de forskellige låneudbyderes lånetilbud. Det koster ikke noget, så man kan indhente alle de lånetilbud, man ønsker.

Vi foreslår, at man indhenter mindst 3 lånetilbud. Så skal man sammenligne lånenes ÅOP. Det betyder årlige omkostninger i procent. Det er jo faktisk ikke så svært. Man skal vælge lånet med laveste ÅOP, da det er det billigste lån over hele låneforløbet. Læs mere om ÅOP her.

Når man bestemmer sig for at tage et lån, så skal man regne på, hvorvidt man kan betale de månedlige afdrag. Der er ikke meget ved at få et lån, købe noget for lånet, og så ikke være i stand til at afdrage på lånet. Det er for dumt. Derfor skal man have et godt overblik over ens økonomi.

Når man lægger budget, så ved man hvor meget, man har til overs hver måned, når de faste udgifter er betalt. Det afdrag, man aftaler at skulle betale, må under ingen omstændigheder være større end det, man har til overs. Hvis det er lidt snært, så er det bedre at afdrage over end længere periode, hvor man betaler et mindre afdrag. Det gør godt nok lånet lidt dyrere, men det er en bedre situation at stå i.

Hvem kan låne hos Cashper

For at blive godkendt til et lån hos Cashper er der nogle krav, du skal kunne opfylde:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have bopæl i Danmark
 • Du skal have dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret
 • Du skal have en sund og stabil økonomi

I teorien kræver Cashper ikke, at du har beskæftigelse. Du kan være arbejdsløs, men du skal stadigvæk have en indkomst på 10000 kroner.

Billige lån online

Et billigt lån online skal man ikke forvente at kunne få. Når man låner penge online, bliver man ikke tilbudt billige lån uden sikkerhed og dokumentation, og hvis man ønsker billige hurtige lån i håbet om at få pengene udbetalt hurtigt, så er der ikke mange låneudbydere, der står klar med et billig lån. Cashper tilbyder hurtige lån, men ikke billige lån.

Cashper tilbyder lån med fast rente.

Låne eksempel:

Lån 3000 kroner i 6 måneder

Den nominelle rente 22,44%.

Den samlede omkostninger i procent er 24,90%.

Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr.

Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

Vælg antal stjerner

Andre populære låneudbydere: