Hjem » Låneudbydere » Modus Finans

Modus Finans

Modus Finans
Hos Modus Finans kan du vælge 2 afdragsfrie måneder om året og dermed få luft i økonomien.

Modus lån tilbyder lån op til 50000 kr i dag!

Lån penge er ikke et problem for ret mange. Der er mange lånemuligheder. Der er de fysiske banker, og så er der mange låneudbydere online, der gerne vil låne dig penge. Du skal bare finde ud af, hvor meget du vil låne, og hvordan du ønsker at betale lånet tilbage. Skal der betales hurtigt tilbage, eller skal der afdrages over en længere periode?

Leasy er en af de store udbydere på det danske lånemarked. De har nu etableret Modus Finans, der tilbyder Modus Finans.

Modus Finans op til 50.000 kroner

Du kan få et Modus Finans fra 5.000 kroner og helt op til 50.000 kroner. Du kan selv være med til at fastsætte afdragsperioden, der kan være helt op til 6 år.

Det er vigtigt, at du har styr på din økonomi, når du vil til at låne. Et lån kan nemlig blive meget dyrt, hvis du ikke overholder tilbagebetalingsfristen. Derfor skal du lægge et budget for at sikre dig, at der er penge til at betale tilbage. Du skal finde ud af, hvor stort dit månedlige rådighedsbeløb er. Det er sjældent, at der er lige meget til overs hver måned.

De fleste har det sådan, at rådighedsbeløbet i flere måneder er stort, hvilket betyder, at der er mange penge til overs, mens der i enkelte måneder faktisk kan være underskud.

Modus Finans med afdragsfrihed

Modus Finans tilbydes med 2 måneders afdragsfrihed hvert år. Man bestemmer selv, om man vil bruge muligheden for afdragsfrihed. Det kan jo hjælpe de familier, der måske har meget store udgifter i enkelte måneder, til at kunne afvikle lånet på fornuftig vis.

Der kan jo også være mulighed for at sige, at i december og januar bruger man altid mange penge, fordi højtiderne betyder meget, og man gerne vil kunne tillade sig at spendere lidt ekstra i de måneder.

Modus Finans med afdragsfrihed kan også være et fint lån for de familier, der gerne vil bruge ekstra penge i forbindelse med ferierne. En vinterferie på ski i Frankrig eller Østrig er en dyr fornøjelse for de fleste, men en ferieform som mange sætter meget højt.

For andre er det sommerferien sydpå, der prioriteres højt. Så her kunne afdragsfrihed i juni og juli være med til at få økonomien til at hænge sammen alligevel.

Modus Finans hurtigt og nemt

Det er nemt og hurtigt at søge et Modus Finans. Du trykker bare på ”ansøg” her på hjemmesiden, hvor efter du stilles videre til udbyderens hjemmeside. Her skal du først angive, hvor meget du ønsker at låne, og hvor lang tid du vil bruge på at afdrage lånet. Det er vigtigt, at du har et overblik over din økonomi, når du skal låne. Du skal ikke lade dig lokke til at låne et større beløb, end det er nødvendigt. Bare fordi det er let at låne. Modus Finans er lån med NemID, så du skal have dine koder klar. Så om du leder efter et sms lån, kviklån, eller bare et billigt lån så er Modus Finans en god partner.

Ved at flytte barrerne op og ned kan du se, hvad der sker, hvis du ønsker at afdrage hurtigere eller langsommere.

Derefter kommer du til personoplysninger. Her skal du oplyse navn og adresse, telefonnummer, e-mail, CPR.

Du skal oplyse din arbejdsgiver, hvor længe du har været ansat, årsindkomst, og hvad du får udbetalt om måneden. Du skal kunne dokumentere din indkomst, hvis det forlanges. Medlemskab af A-kasse.

Modus Finans samlelån

Modus lånet kan også bruges som et såkaldt samlelån. Hvis du har mange små dyre kreditorer så kan det være en rigtig god ide at samle alle dine små lån til et stort samlelån.

Lån information

 • Lånebeløb: 5.000 – 50.000 kr.
 • Løbetid: 12 – 72 måneder
 • Op til 2 mdr. afdragsfrihed
 • Svartid: 1 time

Krav til dig som låntager

 • Du må ikke være registreret i RKI.
 • Du skal have dansk bopæl og cpr.
 • Du skal være fyldt 20 år.
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet.

Sådan søger du et modus lån

Moduslånet er et brand under Der Koncernen der også har kendte brands så som Nordic, lån, Fokuslån og Leasy. Dette lån tilbyder at du kan låne op til 50.000 kr. samt vælge afdragsfri periode på 30, eller 60 dage. Du låner uden at stille sikkerhed for lånet og du kan vælge at betale lånet ud, kvit og frit. Moduslån tilbyder desværre ikke lån hvis du er registreret i RKI eller Debitor registeret. Er dette tilfældet kan du læse mere her: lån trods RKI.

Er du i tvivl om hvordan ansøgning foretages, så tag et kig på vores hurtige hjælpe video herunder.

Få svar inden en time og få udbetalt lånet i dag!

Du ansøger Fokuslån på følgende måde:

 • Klik på knappen “ANSØG HER” og du viderestilles til siden hvor du kan søge lånet.
 • Du skal nu vælge lånebeløb og løbetid og derefter logger du ind med NemId
 • Udfyld låneansøgning og skriv hvor meget du gerne vil låne over hvor lang en periode
 • Underskriv låneaftale med NemID
 • Du modtager oftest svar inden 1 time
 • Pengene indsættes på din konto indenfor kort tid

Der er 14 dages fortrydelse på Moduslånet.

Modus Finans åbningstider

Der findes ingen moduslån åbningstider, du kan søge fokuslån døgnet rundt hele året og få svar indenfor 1 time. Vælger du at underskrive dit lån med nemID reduceres ekspeditionstiden væsentligt.

Modus Finans anmeldelser

Når vi lader en ny låneudbyder få “spilletid” på pengepungen.dk så anvender vi normalt vurderinger fra Trustpilot for at give dig en uvildig vurdering af det det online lån. Dog er det begrænset hvor mange kunder der på nuværende tidspunkt har erfaringer med et modus lån, men vi opdaterer selvfølgelig løbende.

Erfaringer med Modus Finans

Moduslånet er det sidste nye skud på stammen på det danske lånemarked. Der tilbydes lave renter og samtidig er dette et lån der adskiller sig fra de traditionelle låneprodukter da det kan strikkes sammen så det passer til den enkelte låntager. Moduslånet så dagens lys sidst i Oktober 2016 og har gjort klar til de mange julelån der uden tvivl vil blive optaget de næste par måneder. Da lånet er helt nyt er der ganske få anmeldelser på lånet men der er ingen tvivl om at Leasy koncernen har skabt endnu et populært lånebrand.

Modus Finans kontakt

Modus Finans
I samarbejde med 3C Retail A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Danmark
CVR: 21478008

Modus Finans kontakt >>

Sådan fik Dorte råd til en ny indkørsel hos Modus Finans

Dorte havde længe synes at hendes indkørsel trængte til at blive sat i stand. Hun boede i et gammelt hus uden for byen og nok med Danmarks længste indkørsel. Den havde været fin, men nu var fliserne frostsprængte og skæve efter mange år uden vedligeholdelse. Der var også noget med en hældning, der var uheldig. Hun havde fået et tilbud fra et lokalt firma. Hun kunne ikke tage beløbet ud af sin privatøkonomi. Dorte blev nødt til at overveje muligheden for at Lån 20000 for at betale for den nye indkørsel. Hun huskede, at hun for et stykke tid siden havde talt med en bekendt til en fest. Han havde fortalt, at han havde lånt penge til et nyt tag på garagen. Hun huskede at lånefirmaet hed Modus Finans.

Dorte besluttede sig for at søge et Forbrugslån uden sikkerhed hos dem.

Hun læste sig faktisk frem til, at hun kunne få en eller to afdragsfrie måneder om året på et Netlån. Det tiltalte hende rigtig meget, så kunne hun stadig tage på sommerferie og juleferie som hun plejede. Hun udfyldte låneansøgningen på hjemmesiden og gik udenfor for at ordne lidt havearbejde i ventetiden. Da hun kom ind igen, lavede hun en kop kaffe og tjekkede sin mail. Hun havde allerede fået svar fra dem. Lånet var bevilget og Dorte ringede straks til det firma der havde givet hende tilbud på en ny indkørsel. Hun var rigtig glad for, at hun havde søgt lånet.

Modus Finans FAQ

Hvor meget bliver renten på et Moduslån?
Når du har lavet en låneansøgning vil Moduslån foretage en individuel kreditvurdering, hvor rente og lånebeløb fastlægges. Når din låneansøgning godkendes, modtager du en låneaftale. I denne fremgår de præcise årlige og effektive renter.
Lån med nemID?
Underskriv dit lån med nemID og få pengene overført samme dag. Når Modus Finans har godkendt din ansøgning og du har underskrevet låneaftalen med nemId, så overføres pengene til din konto.
Spoiler title
Du kan godt få et lån hos Modus Finans uden nemID, det tager dog lidt længere tid. Når du har udfyldt din låneansøgning, fremsendes en låneaftale som du skal underskrive og returnere igen.
Modus Finans kan man få det hvis man er registreret i RKI?
Det er ikke muligt at optage et Modus lån hvis du er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI. Du kan læse mere om RKI lån.

Læs også:

[Total: 4   Gennemsnit: 4.3/5]