Hjem » Låneudbydere » Moment Lån

Moment Lån

 

Moment Lån tilbyder dig fra lån 500 kr og op til lån 15000 kr. Moment Lån er det nyeste kredit lån på markedet. Send ansøgning afsted og få svar med det samme. Lån hos Moment Lån er kviklån eller hurtig lån, så du får hurtigt svar på din ansøgning, og udbetaling indenfor 30 minutter. Lån penge hurtigt og få opfyldt dine drømme.

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

DK - BankNorden

500 - 400000 kr

Lån mellem

1 - 180 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★★

Bedømmelse
Kundernes FavoritBedst i TestHurtig Udbetaling
14 dages fortrydelsesret

eks: 90.000 kr i 6 år Etb: 0 kr ÅOP: 5,57-10,55%. Kreditomk: 15.681-30.298 kr. Tilbagebet: 105.691-120.298 kr.

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%

Moment lån
Alle kan få brug for et lån en gang imellem. Grundende er mange og varierende, og der er ingen der er forkerte. Så længe man låner med omtanke. Hvad enten du vil låne 500 kr til et Playstation spil, lån 5000 kr til en ny mobil,  lån 10000 kr til en ny mountainbike eller 15000 kr til hvad du lige har brug for, så kan du låne hos Moment Lån. Det er nemmere end nogensinde før at låne penge. Der er derfor også mange danskere der benytter sig af denne mulighed.

Der er en række fordele ved online lån som gør at de er så populære. Vi kan nævne et par af dem: Man skal ikke redegøre for hvad man vil låne til. Man behøver heller ikke stille sikkerhed for lånet hos Moment Lån, som man skal i banken. Der er hurtig svar og hurtig udbetaling. Det alene gør de nemme lån online ret attraktive. Det er generelt også nemmere at blive godkendt til et lån online end ved et banklån.

Lån hos Moment Lån

Lån hos Moment lånTag dit forbrugslån uden sikkerhed hos Moment Lån og Få hurtigt penge til det du mangler. Når du ansøger om lån hos Moment Lån, så har du flere muligheder. Du kan vælge forskellige lånebeløb, løbetid. Den første gang du låner er der en beløbsgrænse på 4000 kr, og derefter bliver beløbsgrænsen sat op. Du kan altså første gang du låner få lån 4000 kr. Du vil få det tilbudt som en kredit du kan bruge af som du har lyst. Der er ingen der blander sig i hvad du vil bruge pengene på.

Et lån hos Moment lån giver dig derfor mulighed for selv at styre dine penge. Hvad enten du vil bruge pengene til at betale en dum regning du har haft liggende, eller om det er til forbrugsglæder er helt op til dig. Du styrer selv hvor meget du vil låne, og hvor længe. Læs mere om hvordan du bedst holder styr på afbetalingerne herunder i afsnittet om lån med budget.

Lån hos Moment lån med budget

Moment LånNår man skal lave et lån online, er det vigtigt at man kender sin økonomi godt. Dit låns samlede omkostninger afhænger af hvor hurtigt du kan betale tilbage, altså lånets løbetid. Inden du ansøger er det en god ide at lave et budget. Det bør du gøre for at have overblik over din økonomi. Der er mange steder på nettet, hvor man kan få hjælp til at lave et budget, hvis du ikke selv kan lave det. Følg dette link for hjælp til budget.

Dit budget vil bestå af din indkomst, og dine udgifter. Når du trækker udgifterne fra din indkomst så har du dit rådighedsbeløb. Læs mere her om rådighedsbeløb. Det er ud fra dette, at du kan udregne hvor meget du kan betale tilbage hver måned. Og det er bestemt ikke uvæsentligt at have styr på dette. Renten på dit lån ved Moment Lån vil blive fastsat ud fra hvor meget du kan afdrage hver måned, og altså hvor længe du er om at betale lånet tilbage.

Med et budget kan du altså spare dig selv for at vælge for høje afbetalinger på dit lån hos Moment Lån, og du kommer derfor ikke i problemer med at begtale det tilbage.

Hvordan låner man hos Moment Lån?

Med Moment Lån kan du låne mellem 500 og 15000 kr. til lige det du har brug for. Det er nemt at ansøge og du får straks svar på om du er godkendt. Udbetaling sker derefter på ca. 30 minutter.

Du ansøger Moment Lån på følgende måde:

  • Klik på knappen “ANSØG HER” og du viderestilles til Moment Lån
  • Du skal nu vælge lånebeløb og løbetid
  • Udfyld låneansøgning
  • Hvis dit lån godkendes vil du modtage låneaftale til underskrift
  • Underskriv låneaftalen med NemID
  • Pengene indsættes på din konto

Når du søger lån hos Moment Lån, er alt du skal gøre at have din NemID parat, udfylde ansøgningen online og trykke send. Hele processen sker elektronisk, og ansøgningen er ikke bindende før den endelige låneaftale er godkendt.

Ingen lån er gyldige før låneaftalen er underskrevet. Du har også 14 dages fortrydelsesret på dit lån hos Moment Lån. Læsmere om fortrydelsesret og generelle rettigheder du har som låntager her.

Hvem kan låne hos Moment Lån?

Der er meget forskel hos de forskellige udbydere på hvem der får godkendt lån. Nogle udbydere tilbyder lån 25 år eller lån 23 år. Men der er også nogle der tilbyder lån 18 år eller lån 20 år. Hos Moment Lån skal du være fyldt 20 år. Du må ikke være registeret som dårlig betaler i enten RKI eller Debitorregisteret.

Derudover skal du for at få godkendt et lån hos Moment Lån have fast arbejde og bo i Danmark, samt være dansk statborger. Disse krav er meget normale indenfor branchen. Det er vigtigt for udbyderen, at de kan vurdere om du kan betale dit lån tilbage. Har du ikke fast arbejde kan det godt blive svært at afbetale et lån på 15000 kr.

Derfor vil Moment Lån også lave en lynhurtig kreditvurdering af dig. De er pålagt et krav om at de skal foretage en kerditvurdering inden de må godkende dig til et lån. Det skal de for at sikre at de ikke låner penge til folk, som ikke kan betale tilbage, og som derfor havner i økonomiske problemer. Læs mere her om kreditvurderinger.

Kreditvurderingen laves ud fra dine oplysninger vedr. feks. din civilstand, din boligsituation, din indkomst og dine gældsforhold. De kræver også at du ikke er navne- eller adressebeskyttet og at du har NemID til underskrivelse af kontrakten. Du skal opgive en email og et dansk telefonnummer, samt have en dask bankkonto pengene kan sættes ind på.

Lån hos Moment Lån trods RKI?

Kan man få RKI lån hos Moment Lån? Nej absolut ikke. Der er ikke nogen låneudbydere, der tilbyder lån til folk som er registreret i RKI eller i Debitorregisteret. Som skrevet tidligere så tilbyder Moment Lån dig lån uden sikkerhed. Derfor er det alt for risikabelt for dem at låne penge til en, som er registreret som dårlig betaler. Det er også uansvarligt at låne flere penge tilen som allerede har problemer med afbetaling af gamle lån eller regninger. Vil du gerne lave et lån, så må du først arbejde på at komme af med din registrering. Det kan du læse mere om her. Hvis du er i tvivl om du er registreret i Debitorregisteret så klik her, RKI så klik her.

Lån hos Moment lån med NemID og uden sikkerhed

Når du låner hos Moment lån så undeskriver du som skrevet før med NemID. Dette sikrer en hurtig og sikker ansøgningsproces, samt en hurtig godkendelse. De tilbyder dig lån på baggrund af din kreditvurdering, og den laver du gennem din NemID. Du giver Moment lån adgang til visse dokumenter i din skattemappe som de skal bruge for at lav din kreditvurdering. Feks. din årsopgørelse. Du kan altid i din skattemappe se hvilke oplysninger de har adgang til. Du kan læse mere om at underskrive med NemID her.

Når du laver lån hos Moment Lån vil du få lånet uden sikkerhed. Dvs. du behøver ikke at stille din bil eller hus som sikkerhed, eller stille med en kautionist. Alle lån online er uden sikkerhed, og giver dig derfor en mulighed for at låne hvis du ikke ejer noget af værdi. I banken skal man kunne stille sikkerhed for et lån gennem eks. bil eller hus. Det slipper du altså for med online lån hos Moment Lån.

Fordele ved lån hos Moment Lån

Når man vil lave et sms lån eller et forbrugslån på nettet, så finder man hurtigt ud af at lånefirmaerne tilbyder dig mange forskellige fordele. Det kan feks. være et lavt alderskrav eller rente- og afdragsfrie perioder. Hos Moment Lån er der også en række fordele. Du får super hurtig svar på ansøgning og hurtig udbetaling. Desuden kan du låne med ubegrænset løbetid. Du har altså mulighed for selv at vælge hvor hurtig du er om at afbetale.

Hos Moment Lån er vilkårene således: Der er en månedlig minimumsafbetaling på 780 kr. Du kan helt selv vælge hvor lang løbetiden skal være ud fra dette, og hvad dit afdragsbeløb skal ligge på hver måned. Du kan selvfølgelig også selv vælge dit lånebeløb.

Tag et lån og få hurtig udbetaling. Når du har søgt om et lån hos Moment Lån og er blevet godkendt, så underskriver du låneaftalen med NemID og du får pengene udbetalt med det samme. Hele ansøgningsprocessen kan endda udføres på din mobiltelefon, tablet eller computer.

Låneeksempel ved Moment Lån

Henrik ønsker et lån på 4000 kr hos Moment Lån, da han har fundet sin drømmesofa til halv pris. Han har udregnet sit månedlige rådighedsbeløb og vurderet at han kan betale lånet tilbage på 3 måneder.

Her kan du se vilkårene for hans låneaftale:

Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 780 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.340
kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 6.340 kr. ÅOP: 748,04%. Debitorrente (årlig fast) 234%. Det
forudsættes, at kreditten tilbagebetales i helhed efter 3 mdr.

Henrik har forsøgt ved andre låneudbydere, som han kan se er dyrere ved at sammenligne deres ÅOP. Derfor takker han ja til lånetilbuddet, og godkender derfor med sit NemID. Han modtager pengene på hans konto samme dag. Lån med det laveste ÅOP er altid det billigste lån. Læs mere her om ÅOP, hvis du ikke ved så meget om det.

Husk at låneaftalen ikke er fuldbyrdet før man har underskrevet. Man har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, man underskriver aftalen.

Læs også: