Hjem » Låneudbydere » Weblånet

Weblånet

Weblånet er en online låneudbyder, der finder det bedste lånetilbud til dig. Weblånet udbydes af Salus Group, der er et finske firma, der især arbejder med et nordisk hjerte. De fokuserer på, at udvikle den digitale bankverden, og fokuserer på de nordiske lande.

Når du ansøger om et lån hos Weblånet, så sendes din ansøgning videre til forskellige låneudbydere, som man samarbejder med. Det betyder, at du med kun én ansøgning til Weblånet modtager mange lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Lån penge med Weblånet, hvor det mindste beløb du kan låne er 25.000 kroner, og det højeste beløb du kan låne er 500.000 kroner. Du kan få et billån eller et forbrugslån, som du kan anvende til lige, hvad du vil. Du kan bruge pengene til ferie, køb af bil eller lave et samlelån. Uanset hvad, så er det et lån uden sikkerhed, du bliver tilbudt.

Billige lån

Weblånet
Weblånet

Når vi søger lån, vil vi naturligvis gerne have det billigste lån, som er opnåeligt. Billige lån online er generelt ikke noget, man kan forvente, når man vil låne penge online. Kendetegnet for online lån er ikke billige lån, men hurtige lån. Lån penge hurtigt online, hvor det ofte vil være muligt at få pengene samme dag med en straksoverførsel.

For at få billig lån, så kan det være en god idé at ansøge sammen med én. Hvis man er gift eller samboende, vil det i mange forhold være naturligt at ansøge om et lån sammen. Med mindre man ikke har fælles økonomi.

Når man er to ansøgere til et lån, kan det ofte betyde, at man kan blive tilbudt et større lån, men det kan også betyde, at man får et billigt lån med lavere omkostninger, især med lavere renter, end man vil blive tilbud som ene ansøger.

Det er naturligvis vigtigt, at man er klar over, at det er begge låneansøgere, der er ansvarlig for lånet og dermed lånets tilbagebetaling.

Her finder du det billigste lån

Hvordan finder du det billigste lån? Det har mange låneansøgere store problemer med. Den eneste vej til billige lån, ja til det billigste lån, er at sammenligne lånetilbud. Vi opfordrer altid vore låneansøgere her på pengepungen.dk at sammenligne de indhentede lånetilbud.

Vi har desværre erfaring for, at mange ikke gør det, fordi de ikke helt ved, hvad de skal gøre. Mange tror, at lånet med laveste rente altid er det billigste lån. Sådan hænger det bare ikke altid sammen. Renter og gebyrer kan betyde, at et lån med laveste rente ikke er det billigste, fordi omkostningerne og gebyrerne er for høje.

At finde det billigste lån er faktisk ganske simpelt. Når man indhenter lånetilbud hos forskellige låneudbydere, skal det være identiske og dermed sammenlignelige lånetilbud. Alle låneudbydere skal oplyse om lånets ÅOP, når de fremsender et lånetilbud. Man skal derefter vælge lånet med laveste ÅOP, da det er det billigste lån.

Når du søge lån gennem Weblånet, skal du kun udfylde én låneansøgning. Til gengæld modtager du flere lånetilbud, hvor du så kan vælge det billigste lån, altså lånet med laveste ÅOP.

Du er naturligvis ikke forpligtet til at acceptere et lånetilbud. Det er helt gratis at ansøge om lån med Weblånet.

Lav et samlelån

Saml dine små lån til ét samlelån. Det har aldrig været fornuftigt at sprede ens forskellige lån til mange låneudbydere. Når du samler dine lån, kan du ofte spare en del penge, det drejer sig især om renter, forskellige omkostninger og diverse gebyrer.

Hvis du har flere lån, hvor renten du betaler er meget forskellig, så kan du slippe billigere i månedlig ydelse, når du enten lægger de dyre lån sammen til et lån med lavere rente, eller helt tilbagebetaler de dyreste lån.

Nogle låneudbydere opkræver gebyrer, hver gang du afdrager, så det siger sig selv, at hvis du kun har ét lån, du skal afdrage på, så bliver det billigere.

Du vil også opnå en større og bedre overskuelighed over din økonomi, når du kun har ét lån, én betaling, som du skal forholde dig til. Et samlelån med Weblånet er altid en god idé.

 

Læs også: