Leasy lån

Leasy lån

LeasyLeasy tilbyder efterhånden en hel række forskellige lån som kan søges online, du kan herunder se hvilke lån der tilbydes i samarbejde med Leasy. Du kan hurtigt og 100% uforpligtende søge lån online ved blot at klikke på knappen “ANSØG HER”.

Fælles for alle Leasy lån herunder er, at det kun er muligt at blive godkendt til et forbrugslån uden sikkerhed såfremt du ikke allerede har et “aktivt” Leasy lån.

Hvis du allerede har et af nedenstående lån via Leasy, har du mulighed for at søge hos en af vores andre samarbejdspartnere. Her kan du se alle lån som tilbydes via Ekspres Bank.

Hvad er Leasy lån?

Leasy er nok mest kendt for at være stedet, hvor man køber tv, pc, radio, hårdhvidevarer, stereoanlæg mv. Men Leasy har også et af de bedste låneprodukter på markedet. Leasy lån har været populært længe på internettet og er blevet udvidet så du nu har mulighed for at vælge mellem flere forskellige leasy lån. Herunder kan du se de mest populære Leasy lån.

75.000 kr lån hos Leasy Fokuslån

Leasy Fokuslån er lånet der fokuserer på dine behov. Lån op til 75.000 kr. og få 30, 60 eller 90 afdragsfrie dage. Lånet kan betales ud når det passer dig, kvit og frit.

Læs mere om fokuslån her >>

10.000 kr lån hos Leasy Minilån

Leasy Minilån blev introduceret i 2014 og har siden da været utrolig populært. Du kan låne op til 10.000 med det samme, men vente 60 dage før du starter med at betale. Du kan også selv bestemme om lånet skal løbe 12, 24 eller 36 måneder.

Læs mere om minilån her >>

25000 kr lån hos leasy

Dette er det første kontantlån som blev introduceret af Leasy også i daglig tale kaldet easy lån.

Læs mere om easy lån her >>

50000 kr lån hos leasy lavrente

Når du har søgt Leasy lavrente lån foretages en kreditvurdering for at fastlægge din rente.

Læs mere om leasy lavrente lån her >>

Kan jeg optage flere leasy lån samtidig?

Hvis du allerede har et Leasy lån, så kan du ikke optage et nyt lån hos Leasy i samme periode. For at du kan optage et nyt Leasy lån skal det nuværende være betalt tilbage. Har du brug for flere lån samtidigt, så kan du f.eks. optage lån via Ekspres Bank som tilbyder en række andre populære lån.

Lån penge RKI ingen hindring?

Nej, det er ikke muligt at få lån trods RKI.

Bedøm venligst denne side
[Total: 3 Gennemsnit: 3.7]