Lendon

Lendon

Lendon

Lendon

Første lån uden gebyr og omkostninger i op til 30 dage.

Danmark har fået et nyt sms lån og det er et spændende et af slagsen. Lendon er en online låneudbyder med rødder i det Østeuropæiske marked. De har nu besluttet sig for at drive deres succesfulde lånemodel videre på det Danske lånemarked. Lendon tilbyder korte lån og du kan faktisk få fingrene i et lån 100% gratis. Billige lån er svære at finde, men Lendon tilbyder som et par andre af de Danske låneudbydere nemlig at du kan låne helt op til 4000 kroner helt rente og gebyrfrit. Ansøgningsprocessen er utrolig nem og utrolig smidig. Du får hos Lendon svar på din låneansøgning lige med det samme.

Lendon er lånet med hurtig svartid og ikke noget krav om sikkerhedsstillelse.

Hos denne nye låneudbyder søger du dit lån med din digitale signatur NemID det betyder at lånefirmaet har alle de oplysninger de skal bruge lige med det samme og derfor får du også svar på din ansøgning efter 5 sekunder. Udbetalingen er ligeledes meget hurtig og du kan have gratis lånekontanter på din konto samme dag. Så hvis der er en regning der bare skal betales eller telefonen er gået død, så kan du nemt og hurtigt få råd til det du lige står og mangler med et kviklån fra Lendon.

Søg Lendon

 

 

Lån information

Lånebeløb: 1.000 – 10.000 kr.

Løbtid: 30 dage

Gratis lån i 30 dage ved første lån.

Svartid: 5 sec

 

Krav til dig som låntager

Du må ikke være registreret i RKI.

Du skal have dansk bopæl og cpr.

Du skal være fyldt 20 år.

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet.

Sådan søger du om lån hos Lendon

Når du søger kviklån hos Lendon kan du forvente 2 ting. 1. Du får svar på din låneansøgning med det samme 2. Du får hurtig udbetaling. Du låner også hos Lendon.dk uden at stille sikkerhed. Du kan som låner altid betale lånet ud, kvit og frit. Et af de eneste krav Lendon stiller er at du ikke er registreret i RKI, hvis du er så uheldig at være blevet registreret i RKI kan du læse mere her: lån trods RKI.

Er du i tvivl om hvordan ansøgningen foretages, så tag et kig på vores hurtige hjælpe video herunder.

Få svar indenfor en time og få udbetalt lånet i dag!

Du ansøger Lendon på følgende måde:

  • Klik på knappen “ANSØG HER” og du viderestilles til Lendon.dk
  • Du skal nu vælge lånebeløb og løbetid. (husk det første lån er gratis)
  • Udfyld låneansøgning
  • Underskriv låneaftale med nemid
  • Du modtager svar straks hele døgnet rundt
  • Pengene indsættes på din nemkonto

Lendon åbningstider?

Du kan døgnet rundt ansøge om et lån hos Lendon og derfor har Lendon i mange år været en utrolig populær låneudbyder da hele processen er så smidig som den er.

Lendon anmeldelser

På Trustpilot er der i udlandet utrolig mange positive anmeldelser af denne låneudbyder. Da lånet kun lige er kommet på det danske marked er det sparsomt med anmeldelser, men der er intet der tyder på at danskerne ikke vil modtage denne låneudbyder med åbne arme.

Lendon erfaringer

Lendon.dk tilbyder sms lån der er meget attraktivt og fleksibelt. Som låner kan du altid betale det lånte beløb tilbage når du har lyst så længe det er inden aftalens udløb. Hurtig svartid og hurtig udbetaling er en af de positive ting ved et kviklån fra Danmarks mest fleksible låneudbyder.

Lendon kontakt

Creamfinance Denmark ApS
Lergravsvej 53
2300 København

CVR-nr: 36965797

Sådan lånte Mikkel 4000 kr fuldstændig gratis hos Lendon

Mikkel var kommet lidt sent ud af startblokkene i forhold til at få sparet op til årets Roskilde Festival. Egentlig havde han taget det helt roligt, for han vidste at han havde noget bonus til gode, som blev udbetalt i slutningen af juni. Nu viste det sig så, at Mikkel havde taget fejl, bonussen ville først stå på hans konto sidst i juli måned. Føj for den, hvad skulle han nu gøre. En af Mikkels venner sagde, at når han ikke skulle låne så meget og kun i kort tid, kunne han være heldig at låne pengene fuldstændig gratis.  Det synes Mikkel lød lidt for godt til at være sandt, men han bestemte sig alligevel til, at undersøge sagen. 

Han faldt over en annonce fra Lendon, som annoncerede med lån Kviklån gratis. Han kiggede nærmere på siden og bestemte sig for at søge Lån penge 30 dage han kunne søge Lån 4000 kr, uden udgifter, hvis han betalte indenfor 30 dage. Han søgte, hvilket var meget let. Og fik et positivt svar tilbage i løbet af ti minutter. Han underskrev med sin digitale signatur og senere på dagen stod pengene på hans konto. Roskilde here I come, råbte Mikkel glad.

Lendon FAQ

Hvor meget skal jeg betale i rente som førstegangslåner?

Når du søger lån op til 4000 kroner som førstegangslåner er det 100% gratis at optage lån hos Lendon.dk

Lån med nemID?

Underskriv dit lån med nemID og få pengene overført samme dag

Lån uden nemID?

Du skal have adgang til din nemkonto hvis du skal have et lån hos Lendon. En af fordelene er at de giver svar med det samme og hurtig udbetaling og derfor kræver de brug af NemID.

Lendon med RKI?

Det er ikke muligt at optage et lån hos Lendon.dk hvis du står registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI. Du kan læse mere om RKI lån.

Bedøm venligst denne side
[Total: 7 Gennemsnit: 4.7]