Nupp.dk

Nupp

Nupp.dk

NuppNupp.dk har set dagens lys. Sms lånet til de unge på 18 år er endelig kommet. Med Nupp.dk har Danmark fået det lån mange har gået og ventet på. Dette lån er ikke som de traditionelle sms lån som historisk set ikke er særlig fleksible hvis man gerne vil have de billige renter eller have lånet helt rentefrit. Efter regeringen lave om på reglerne for sms lån er det har markedet ændret sig en del men så igen. De fleste låneudbydere kræver stadig at man som låner skal betale lånet tilbage indenfor 30 dage

Lån 6000 kroner hos Nupp.dk

Lån 6000 kroner rentefrit i 60 dage var det noget. Det er der mange Danskere der ville sætte stor pris på og især den yngre del af befolkningen. Nupp.dk tilbyder et let og gennemsigtigt produkt. Du kan vælge mellem 12, 24 eller 36 måneder som tilbagebetalingsperiode. Du skal dog huske at jo længere en periode du strækker lånet jo mere kommer det til at koste. Derfor skal du måske overveje om det ikke er et forbrugslån du skulle bruge hvis det er en længere årrække du gerne vil tilbagebetale lånet.

Fordelen ved dette lån er også at du som låntager kan vælge at betale lånet tilbage efter 60 dage og derved få lånet rentefrit. Dog er lånet skruet sammen så det er meget fleksibelt. Så har du fået en ekstra stor tandlæge regning eller er der bare lang tid til den første er et lån hos Nupp.dk måske lige det du skal bruge.

Alt det bliver i klogere på, hvis I lægger et budget. Et  budget er et af de bedste redskaber til at afgøre, hvor dan de lån skal skrues sammen. Læs mere om at lægge budget her.

Lån information

 • Lånebeløb: 1.000 – 6.000 kr.
 • Løbetid: 12 – 36 måneder
 • Udbetaling samme dag
 • Svartid: Straks

 

Krav til dig som låntager

 • RKI eller debitor registrerede kan ikke optage lån hos Nupp.dk
 • Dansk bopæl og cpr nummer er et krav
 • Du skal være fyldt 18 år
 • Ansøgning kan fortrydes i op til 14 dage og er ikke bindende

 

Nupp lån

Nupp lån med 60 dages afdragsfrihed.

Sådan søger du lån hos Nupp.dk

Nupp.dk tilbyder hurtigt svar og du kan forvente at du har svaret inden for ganske få minutter. Du skal med et lån hos Nupp ikke stille sikkerhed og du skal ikke forsvare hvad du skal bruge pengene til. Nupp.dk kan ikke søges hvis du står registreret som dårlig betaler i en af skyldner registrene. Experian og Debitor registret. Hvis du er registreret i RKI kan du låse mere om RKI lån her.

Få svar på få minutter og få udbetalt lånet i dag!

Du ansøger Nupp.dk på følgende måde:

 • Klik på knappen “ANSØG HER” og du viderestilles til Nupp.dk
 • Du skal nu vælge lånebeløb og løbetid
 • Udfyld låneansøgning
 • Underskriv låneaftale med nemid
 • Du modtager oftest svar straks
 • Pengene indsættes på din konto

Der er 14 dages fortrydelse på Nupp.dk

Nupp.dk åbningstider

Nupp.dk er åbent 24/7 og 365 dage om året. Du kan søge lånet fra laptop eller fra all forskellige smart phones. Det er meget nemt og når du underskriver dit lån med nemID reduceres ekspeditionstiden væsentligt og du får en hurtig udbetaling da beslutningen bliver truffet af en computer.

Nupp.dk anmeldelser

Trustpilot og vores egne brugeres erfaringer er normalt den bedste måde at få et uvildigt billede af hvordan service og er hos den pågældende låneudbyder.  Der er iøjeblikket ikke nogen reviews af Nupp.dk men vores egne brugere er meget enige og her er der kun 5 stjerner til denne låneudbyder.

Nupp.dk erfaringer

Nupp.dk er et whitelabel brand fra Basisbank hvilket giver dig en sikkerhed for at du får en service i top og en bank du kan stole på. fornødne sikkerhed.

Sådan fik Nanna råd til nye briller med et rentefrit lån

Nannas briller var forsvundet, hun var ellers rigtig god til at passe på dem, – men væk var de. Hun kunne ikke undvære dem, hun var nærmest blind uden de briller. Problemet var bare, at de også var dyre, for der var både noget bygningsfejl og sager, der skulle tages højde for. Hun havde betalt næsten 10000 for dem. Lige nu brugt hun de gamle, der ikke længere passede helt til hende øjne. Så dagene gik med konstant hovedpine. Hun måtte gøre noget. 

Nanna var studerende og godt nok havde hun et studiejob, men der var ikke mange penge til overs hver måned. Hun havde heldigvis fødselsdag i næste måned og hun fik altid penge af sin bedstemor og sine forældre. Hun plejede at få 1000 kr at bedste og 3000 kr af mor og far. Hun bestemte sig for at tjekke, hvor billigt hun kunne få de nye briller. Heldigvis var der gode tilbud hos mange af optikerne og faktisk kunne hun få dem til 5000 kr. Nanna besluttede, at hun ville forsøge at låne pengene som lån uden renter. Hun kunne faktisk låne rentefrit i 60 dage og i den tid kunne hun godt selv finde de 1000 kr der manglede. 

En glad Nanna

Nanna søgte et kviklån rentefrit og fik det godkendt. Hun skulle betale tilbage i løbet af 60 dage. Hun fik pengene på sin konto samme dag og gik direkte til optikeren for at bestille de nye briller. 

Nupp.dk kontakt

Lån som udbydes i samarbejde med Basisbank

Bedøm venligst denne side
[Total: 5 Gennemsnit: 3.8]