Nye lån tilgængelige. Det danske marked for online lån stortrives, og der dukker  hele tiden nye lån og nye lånemuligheder op. Konkurrencen  om kunderne er hård, og betyder at mange låneudbydere har sænket priserne og presset renter, gebyrer og omkostninger ned. Det er derfor lige nu et ideelt tidspunkt at låne penge på. Der tilkommer flere nye låneudbydere hvert år og 2017 har ikke været en undtagelse. Det samme vil helt sikkert ske i 2018, da det ikke ser ud til at markedet vil sænke farten.

Her hos Pengepungen.dk har vi her lavet en side der omhandler disse spændende nye lån. Du kan læse om hvilke ændringer der ellers er sket på markedet i 2017 og meget mere.

Nye lån gratis

Man ser i 2017 flere og flere gratis lån. Når et nyt lånefirma starter op med nye lån, er dette en strategi mange bruger. Disse lån uden omkostninger tilbydes derfor oftest af nye udbydere, der gerne vil indtage markedet ved at tilbyde første lån gratis, uden renter og med gratis oprettelse. Dvs. du kan helt reelt låne gratis, hvis du vel at mærke sørger for at betale rettidigt tilbage. Det lokker mange kunder til, og håbet for låneudbyderne er at kunderne vender tilbage og låner anden gang og tredje gang hos dem.

Disse gratis lån er, ligesom minilån, mikrolån og smslån, oftest på mindre beløber, der skal tilbagebetales indenfor en kortere frist. Fristen lyder som regel på 30 dage. Så du kan låne gratis i 30 dage. Det må siges at være en god handel for begge parter. Du kan faktisk nu låne helt op til 15000 kr som en gratis kredit. Dvs. du låner 15000 kr med en ÅOP på 0%, så du skal kun betale de 15000 kr tilbage. Det er da en god service.

Man må konkludere at det virker for mange af låneudbyderne, da der hele tiden dukker nye muligheder op for lån gratis. Nogle af dem vi kan nævne i 2017 er: Ferratum, Lendon, Vivus og Simbo. Læs mere om dem i vores oversigt over låneudbydere, eller klik på hvert enkelt link.

Nye lån med afdragsfrie perioder

Hvis du er på udkig efter nye kviklån, forbrugslån eller hurtiglån, så kan et lån med en afdragsfri periode måske også være interessant. Det er vigtigt at forstå, at med et afdragsfrit lån, så udskyder man blot tilbagebetalinger, man slipper ikke for dem. Det er derfor vigtigt, at du har penge til at afbetale når den rentefrie periode udløber. Nogle lånudbydere tilbyder at du selv kan vælge hvornår den afdragsfrie periode på dit nye lån skal være. Andre fastlægger det i starten af låneperioden, så du starter lånet op uden omkostninger.

Flere udbydere har introduceret nye lån med rente- og afdragsfrie perioder på helt op til 90 dage. For alle nye lån gælder det, at der ikke er nogen krav om sikkerhed for lånet.

De firmaer der tilbyder dig rentefrie perioder er:

 • Leasy Minilån hvor du får op til 60 dages rente- og afdragsfri periode. Du kan låne op til 10.000 kr hos Leasy minilån.
 • Nupp tilbyder dig 60 dages rentefrihed, på lån op til 6000 kr.
 • Fokuslån tilbyder dig 90 dages afdragsfrihed på lån op til 75000 kr

Denne type lån henvender sig til personer i akut pengenød, der er sikre på, at deres økonomiske lavvande bare er midlertidig og vender indenfor kort tid. Det kunne eksempelvis være en studerende der efter endt uddannelse er sikret et job, og derfor vil komme til at tjene penge. I den situation kan man tage et lån til studerende. Det er også en fordel for kunden, at langt de fleste lån kan indfries til enhver tid.

Nye lån med lav rente

Det kan også være, at du går mest op i at få en lav rente på dit nye lån? Hvis du gøre det, er der bestemt også kommet gode muligheder. Mange tror at når man finder et lån med en lav rente, så er det et af de billige lån. Det er også til dels korrekt. Du skal bare huske at kigge på ÅOP også, for selvom et lån kan have en lav rente, er det ikke sikkert det er det billigste lån.

De lån vi kan fremhæve, der har en lav rente er:

 • Bank Norwegian som tilbyder lån fra 5000kr- 400.000kr, kan give en rente fra 4,99%
 • Modus Finans tilbyder en lav rente fra 9,9% på lån fra 5000 kr – 50.000 kr.
 • Santander tilbyder en rente fra 4,94% på lån fra 50.000 kr op til 350.000 kr
 • Spargo Finans tilbyder en rente fra 9,9 % på lån fra 10.000 kr og op til 150.000 kr.
 • Kassekreditten tilbyder dig kredit på mellem 3000 kr og 15000 kr. Du får en fast rente på 12,5%, men du betaler kun renter af den del af kreditten som du har i brug.

Nye lån gennem Pengepungen

Pengepungen.dk er en hjemmeside der hjælper danskerne med at finde de bedste og billigste nye lån på nettet. Nemme lån til dig er hvad vi brænder for, og som tidligere skrevet kan du her på siden se en hel oversigt over de forskellige muligheder du har, for at låne de penge du har brug for i dag.

Vi har gennemsøgt hele markedet for online lån og gravet alle de bedste nye lån frem fra mængden, så du nemt og hurtigt kan ansøge dem direkte fra vores oversigt. Du finder udvalgte firmaer, der er under løbende kontrol af Finanstilsynet, og det er din garanti for et sikkert og troværdigt firma. At låne penge, er en tillidssag og ved at ansøge de anmeldte og godkendte lånefirmaer her på siden, er du sikker på at der ikke er nogen slinger i valsen. Du får dine penge udbetalt hurtigt og nemt til din konto, og ofte kommer de ind på kontoen samme dag eller næstkommende hverdag.

Nye lån og de forskellige renter

Der er også forskel på, om det enkelte lån tilbydes med fast eller variabel rente. Med fast rente er du sikker på, at ydelsen ikke stiger undervejs i tilbagebetalingsperioden. Du betaler samme procentdel i rente hver måned hele lånet igennem. Omvendt betaler man ofte en merpris, i form af en højere rente, for den sikkerhed der ligger i en fast rente i hele lånets løbetid. Den samlede tilbagebetaling vil i mange tilfælde være lidt højere. Den variable rente, som følger den generelle markedsrente,  kan derfor muligvis give et billigere lån, men man har risikoen for at markedsrenten stiger, og så følger din rente med.

Nye lån krav

Der eksisterer nogle krav som sammen med en individuel kreditvurdering, afgør om du har mulighed for at låne eller ej. De nye lån er ikke anderledes på den front. Kravene varierer fra udbyder til udbyder, men der er nogle der går igen.

 • Du skal minimum være fyldt 18 år. Nogle låneudbydere kræver at du er fyldt 20 år, 23 år eller 25 år.
 • Du skal være i stand til at bekræfte din identitet med NemID dvs. underskrive med NemID
 • En fast indtægt og sund økonomi er en fordel
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret

Du kan i søgefeltet på vores side søge på den aldersgruppe du falder ind under, og derved finde de nye lån der er relevante for dig. NemID kræves fordi det giver en sikkerhed for dig som låner, at der ikke er andre der kan låne i dit navn, men også for långiver. Det sikrer også en hurtig og smidig ansøgnings- og godkendelsesproces.

Når du indsender en låneansøgning, videregives dine oplysninger til udbyderen, som vil foretage en vurdering af din økonomi. Har du en fast og stabil indtægtskilde vurderes dette positivt som en øger chance for at betale lånet tilbage. Jo sundere økonomi, jo bedre lånepriser vil du blive tilbudt. Disse beregninger er baseret på din indtægt og dine løbende udgifter. Det er dette der kaldes en kreditvurdering. Læs mere om kreditvurderinger her.

Er du registreret i RKI?

Det kan ske for de fleste at man befinder sig i en svær periode med dårlig økonomi. Er du blevet meldt til RKI eller Debitorregisteret, kan det desværre vise sig svært at optage et lån.

RKI er et register for dårlige betalere og optræder dit navn her, så vil enhver låneudbyder være meget betænksom omkring at udlåne penge til dig. Dette skyldes at de vurderer, at der er en stor risiko for ikke at få pengene igen, da du tidligere har haft svært ved at betale.

Når dette er sagt, så findes der muligvis enkelte udbydere, der gerne vil give dig lån trods RKI. Disse udbydere tilbyder dog særdeles ufordelagtige lån med ekstremt høje renter, en høj ÅOP før skat og dyre stiftelsesomkostninger. Et sådan lån kan derfor være katastrofalt for dig, som allerede har en sart økonomi.

Du bør dog i stedet læse med her om hvordan du kommer ud af registrene. En fremgangsmåde kan være at få samlet din gæld eet sted, således at du har et samlet kreditbeløb hos et lånefirma og dermed kan overskue dine samlede kreditomkostninger og den samlede månedlige ydelse på lånet. Dette kaldes et samlelån.

Tjek om du er registreret i RKI ved at logge ind med NemID her.

Hvor meget kan jeg låne og hvad må jeg bruge nye lån til?

Når du vil tage et af de nye lån så kan du låne helt op til 400.000 kr, hos Bank Norwegian. Det er helt op til dig om du vil låne 500 kr eller om du vil helt op i de store beløb. Det vigtige er bare at du overvejer om du virkelig har brug for lånet, og at du ikke låner mere end hvad du har brug for og kan tilbagebetale.

Du må helt selv vælge hvad dit nye lån skal bruges til. Det kan være du vil låne til julegaver, fordi pengene altid er lidt små i december måned. Det kan også være du gerne vil have et billigt billån, boliglån eller et ferielån. Det er som sagt kun dig der styrer hvor meget du vil låne og til hvad. Du kan selvfølgelig også få et lån til motorcykel eller lån til båd.

Bare husk at læg et budget inden du giver dig til at låne, så du har styr på hvad din økonomi kan klare. Læs mere her om budgetlægning og her om rådighedsbeløb, som er det der bør styre din løbetid på lånet.

Nye lån og udbydere

Modsat bankverdenens mere velkendte brands, så byder markedet for nye lån i Danmark på mange velkendte, men også mere ukendte nye låneudbydere. Uanset om det er nye sms lån eller nye kviklån, så kommer disse nye lånemuligheder enten fra et nyt lånefirma i Danmark, eller underafdelinger af mere velkendte banker fra Danmark eller udlandet. Santander Privatlån er eksempelvis en del af Banco Santander, en af verdens største banker.

Det samme gælder for en af de nyere og helt store aktører indenfor kviklån: Bank Norwegian. Bank Norwegians rødder ligger i det kendte flyselskab Norwegian, som har haft stor succes i Danmark både med flyrejser og låneformidling. Bank Norwegians har også markedsført kreditkort i Danmark.

Selene Finans og Nordisk Lån er eksempler på nye lån, der ikke udspringer af et veletableret brand. Men ligesom enhver finansiel virksomhed i Danmark, er vore udbydere under opsyn af den statslige myndighed Finanstilsynet. Det er Finanstilsynets opgave at kontrollere at finansielle virksomheder overholder lovgivningen. Derfor behøver du ikke være utryg omkring mindre velkendte låneudbydere. Læs mere om Finanstilsynet her.

Sammenlign de nye lån

Du kan gøre dig selv en stor tjeneste og spare rigtig mange penge på dit næste nye lån, hvis du bruger et par minutter på at tjekke dine muligheder godt igennem og udvælge de lånetilbud der er rigtige for dig. Der kan være stor forskel på priserne og hvor nemme lånene er at ansøge og blive godkendt til.

Det er en rigtig god ide at udvælge 3 – 5 nye lån der passer til dig og så ansøge dem en efter en. Det er både gratis og uforpligtende at ansøge alle lån i Danmark, så der sker ikke noget ved at ansøge hos flere. Det vil give dig mulighed for at sammenligne de forskellige tilbud direkte med hinanden. Lånetilbuddet kan variere afhængig af din kreditvurdering, beløb og løbetiden. Ved at ansøge flere lån ad gangen, er du sikker på at få den laveste pris og de bedste vilkår på dit nye lån.

Når du har modtaget lånetilbud på de ansægte nye lån, skal du sammenligne ÅOP. Det står for Årlige Omkostninger i Procent, og viser dig derved alle lånets samlede omkostninger. Det er derfor dette tal du skal bruge til at sammenligne lån. Du skal bare huske at de skal være samme beløb og samme løbetid for at du kan sammenligne. Læs mere her om ÅOP. Husk, jo laverer ÅOP, jo billigere er lånet.

Nye sms lån

Før i tiden var et mobillån eller sms lån en af de mest populære lånemetoder på nettet. Man kunne ansøge om gratis lån direkte fra mobilen på en sms. Det var hurtigt og ekstremt simpelt. Sådan er det ikke mere, det er stadig nemt men der skal lidt flere oplysninger til, og nu ansøger man via låneudbydernes hjemmesider som er mobiltilpassede. Mobillån eller smslån er nu bare en betegnelse for den slags lån, man nemt kan tage via mobil, tablet eller computer og som har hurtig udbetaling.

Der kommer hele tiden nye muligheder indenfor sms lån, og markedet bliver større og større. Hvis du gerne vil have et nyt lån på farten, så tag et af de nye sms lån. Det er nemt og hurtigt. Sms lån 2017.

Markedet for sms lån ændrede sig dog i starten af 2017, da der blev indført en ny lov vedr. lån med kort løbetid. Der blev indført en betænkningstid på 48 timer, hvor lånegiver ikke måtte kontakte låntager. Derefter skulle låntager selv tilkendegive at de stadig ønskede lånet. Derfor er mange låneudbydere gået over til at tilbyde de korte lån som kreditter i stedet. De ønsker stadig at kunne tilbyde deres kunder hurtig udbetaling. Det fungerer ligesom en kassekredit i banken. Læs mere her om den nye lov, og her om hvad den betød for låntagere.

Nye kviklån

Gratis lån med kviklån er egentlig meget lig mobillån. Det er også betegnet ved at man nemt og hurtigt kan optage lånet, og der er hurtig udbetaling. Indtil den nye kviklånslov trådte i kraft havde man pengene udbetalt på sin konto samme dag som man ansøgte. Det er ikke muligt med et almindeligt kviklån i dag. Det skal som skrevet tidligere være en kredit i stedet.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]
2018-02-13T06:37:19+00:00 december 15th, 2017|Categories: Blog|0 Comments

Websitet anvender cookies. Læs mere om cookies.

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk