Vivus

Vivus

Vivus lånVivus har i mange år været leverandør af små lån til danskerne. Så står du og mangler nogle tusinde kroner, så er Vivus.dk klar med et Vivus lån. Lån penge 30 dage har været et meget eftertragtet lån hos Vivus.dk. Første gang du låner hos Vivus kan du ikke låne så meget. Lån 2000 hvis du er under 23 år. Lån 4000 hvis du er over 23 år. Tidligere var det sms lån eller kviklån man blev tilbudt. Efter første lån vil man blive tilbudt et større lån næste gang. Der er fire beløbsgrænser. Det største beløb du kan låne hos Vivus.dk er 8000 kr, hvis du er under 23 år, og 12000 kr, hvis du er over 23 år.

ANSØG VIVUS

 

Når du er 20-22 år kan du låne 2000 kr første gang, anden gang kan du så låne 3000 kr, og næste gang er det så 5000 kr, og det højeste beløb du kan låne er 8000 kr.

Når du er over 23 år og ikke 80 år kan du første gang låne 4000 kr, næste gang er det 6000 kr, og tredje gang er det 8000 kr, og det højeste beløb er 12000 kr.

Hurtig Vivus lån

Vivus er leveringsdygtig i hurtig lån. Du skal første gang udfylde din profil, og derefter skal du angive lånebeløb og løbetid. Du skal bruge NemID både når du ansøger, men også når du underskriver lånetilbuddet. Du kan se på Skærmen straks se, om din ansøgning er blevet godkendt eller ej. Når din ansøgning er blevet godkendt, vil du straks derefter modtage en bekræftelse på e-mail med kreditaftalen. Du vil desuden modtage en SMS, når pengene bliver overført til din konto.

Nu er det bare sådan, at Vivus.dk ikke længere tilbyder lån, men nu tilbyder man i stedet for en kredit, en kassekredit. Vivus.dk tilbyder en ubegrænset kredit. Årsagen er, at der fra 1. januar 2017 er en ny Kreditaftalelov for kviklån, som har betydet at kviklån og sms lån 2017 ikke er som det var tidligere. Kviklån, i loven defineret som lån med en løbetid på under 90 dage, pålægges 48 timers betænkningstid. Hvilket betyder, at et lån med løbetid under tre måneder ikke kan udbetales de første 48 timer. Først når låntager henvender sig til udlåner efter 48 timer og anmoder om at få lånet udbetalt.

Formålet er at bremse op for de mange kviklån, der bliver lavet. Forbrugerorganisationerne har i mange år forsøgt at få Folketinget til at lovgive om disse lån. Man har ment, at det har været alt for let at få et kviklån. Kreditvurderingen har været for lempelig, og mange er kommet i økonomiske problemer på grund af kviklån.

Det er derfor vigtigt, at du som forbruger selv er med til at vurdere, om det er det rigtige for dig at få et lån. Har du råd til at låne. Pengene skal jo betales tilbage. Er dit rådighedsbeløb stort nok? Dit rådighedsbeløb kender du, når du laver budget. Hvis du ikke laver budget, så prøv som mange andre danskere prøver. Læg et budget. Du kan hente et budgetskema her. Dit afdrag på et eventuelt nyt lån må ikke være større end dit rådighedsbeløb.

Gratis Vivus lån

Kviklån gratis kan man heller ikke lave længere. Gratis lån har man kunnet få i mange år. Første lån gratis, altså kun for første gangs lånere. Tag et lån gratis betød for de fleste, at de kunne få et lån mellem 2000 kr og 4000 kr. Lån nu betal senere betød, at man kunne låne pengene i 30 dage, og hvis man betalte tilbage til den aftalte tid, så var det et rente og gebyrfrit lån.

De gratis lån har jo en løbetid på 30 dage, derfor kan de kun fortsætte som lån med 48 timers betænkningstid. Det ønsker låneudbyderne ikke, og sikkert heller ikke lånerne, derfor kan man i stedet få gratis kredit med ubegrænset løbetid. Men kreditten er kun gratis, hvis man betaler tilbage efter 30 dage. Gratis Vivus lån 2000 hvis du er under 23 år, og gratis Vivus lån 4000 kr, hvis du er fyldt 23 år.

Vivus lån billigt

Hvordan finder man de billige lån? Det er der alt for mange mennesker, der har problemer med.De har ikke redskaberne til at kunne finde det billigste lån blandt flere. Redskabet findes, men er ikke super let at gå til. Det er pålagt alle låneudbydere at oplyse et låns ÅOP. Efter flere års anvendelse er der cirka 33 % af danskerne, der enten ikke kender udtrykket eller forstår ÅOP.

ÅOP kan kun bruges til at sammenligne lån. Man skal derfor indhente mindst tre lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Disse lånetilbud skal være sammenlignelige. Altså samme lånebeløb og samme løbetid. Når man har modtaget lånetilbuddene, skal man sammenligne lånenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. Det er gratis at indhente lånetilbud, så gør dig selv en tjeneste og få det gjort. ÅOP for et enkelt lån siger ikke om det er et dyrt lån eller et meget dyrt lån.

Vivus krav til låner

Vivus vil altid foretage en kreditvurdering af dig i forbindelse med et lån. Hvis du opfylder kravene, skulle der ikke være problemer med at få et lån hos Vivus.dk

  • Du skal være mindst 20 år gammel
  • Du må ikke være registreret i RKI Registret eller Debitor Registret som dårlig betaler
  • Du er dansk statsborger
  • Du har en dansk bopæl
  • Du har et NemID og en bankkonto knyttet hertil
  • Du har en aktiv e-mailadresse
  • Du har et dansk telefonnummer

Lån  med NemID hos Vivus

Lån med NemID anvendes efterhånden af de fleste låneudbydere. Lån uden NemID betyder en langvarig låneproces. NemID er din digitale signatur, der er med til at verificere dig hurtigt. Den sikrer låneudbyderen, at du er den, du giver dig ud for at være, når du underskriver din kreditaftale. Når flere og flere låneudbydere anvender NemID, er det, fordi man med NemID hurtigere kan give dig svar på din ansøgning, da du med NemID giver samtykke til, at vi må få oplyst, om du opfylder vores betingelser og derigennem kan godkende dig. Du kan se mere om NemID eller bestille dit NemID ved at klikke her.

Bedøm venligst denne side
[Total: 3 Gennemsnit: 5]