Lån til bolig

Lån til bolig online

Lån til boligLån til bolig er muligt ved de fleste af vore online låneudbydere. Du kan låne til køb af eller udbetaling på en ny bolig, og du kan låne til renovering eller tilbygning. Lån til bolig vil for de fleste betyde, at man henvender sig til en kreditforening eller til en bank, der tilbyder lån på samme betingelser som kreditforeningerne, men hvis det ikke er muligt, så har vi online låneudbydere, der tilbyder store lån helt op til 500000 kroner. Lån 400000 online, som f.eks Bank Norwegian tilbyder.

Når man skal købe bolig, vil det for de fleste være det klogeste at låne penge i en kreditforening. Lån penge i en kreditforening, fordi du her vil blive tilbudt lån til meget lave renter, især hvis du sammenligner med online lån. I nogle tilfælde vil du måske ikke kunne få et lån i en kreditforening. Det kan du for eksempel ikke, hvis gælden i dit hus er for stor i forhold til husets værdi.

Flere banker tilbyder også lån på niveau med kreditforeningernes lån. Når du skal låne til et nyt hus eller til større renoveringer i banker eller kreditforeninger, så er det ikke lån uden sikkerhed. Kreditforeningerne sikrer sig mod tab ved at have en form for pant i huset

Lån uden kreditvurdering er der heller ikke tale om, hverken i bankerne eller i kreditforeningerne. De sikrer sig jo blandt andet ved ikke at tilbyde lån i huse, hvor der er stor gæld i forhold til salgsprisen, eller hvor man vurderer, at husene kan være vanskelige at sælge.

Der er en stor forskel, som også er vigtig for økonomien. Kreditforeninger tilbyder længerevarende lån. Til ombygning og renovering vil du ofte kunne få et lån med helt op til 20 års løbetid. Online låneudbydere tilbyder normalt ikke længere løbetid end 12 år.

Lån penge til bolig online

Lån penge til bolig, når du vil købe. Som sagt er det bedst at få et kreditforeningslån, da det er de langt billigste lån. Det er dog sådan, at når man skal optage kreditforeningslån, så kan man ikke låne det hele. Man kan få kreditforeningslån, der svarer til 80% af den værdi, boligen fastsættes til.

Det betyder altså, at man selv skal finansiere de sidste 20%. Og det vil sige, at hvis man ikke selv har de 20%, så skal man låne. Enten i en bank eller online låneudbydere. Det vil sige, at hvis man køber et hus til 2.500.000, så skal man selv have de 500.000.

LendMe er en af de låneudbydere, hvor lån 500000 er muligt. Når du søger lån gennem LendMe, hvilket er helt gratis, så sørger LendMe for, at du får flere lånetilbud fra forskellige banker med kun én låneansøgning. Man kan sige, at din låneansøgning bliver sat på bud hos forskellige banker eller låneudbydere. De tilbyder dig et lån.

Du modtager derfor lånetilbud fra op til 7 udbydere. Det bliver stillet overskueligt op for dig, så du selv skal beslutte dig. For at få det billigste lån skal du vælge lånet med laveste ÅOP. Du kan læse mere om ÅOP her. Når du skal i gang med at låne store beløb, kan man godt sige, at de fleste mangler rådgivning, som jo ikke tilbydes af de online låneudbydere.

Det er derfor vigtigt, at du, inden du låner penge, sikrer dig, at du kan betale afdrag på dit lån tilbage. Det kræver, at du har et godt overblik over din økonomi. Den bedste måde at få det på er ved at lægge budget. Når man lægger et budget, så kan man bedre overskue helle økonomien. Læs mere om at lægge budget her.

 

 

 

Læs også: