Hjem » Låneudbydere » Lendo

Lendo

LendoLendo er det nye skud på stammen, inden for lån på det danske marked. Dermed ikke sagt at det er et nyt og uerfarent firma der er kommet til landet. Tvært imod har Lendo eksisteret siden 2007, lige på den anden side af øresund i Sverige. Lendo har senere bredt sig til både Norge, Finland og nu Danmark. Lendo er til, for at gøre det nemt for kunden, at få lov at optage det lån, som der er behov for, til hver enkelt. Dette har gjort Lendo til nordens førende, når det kommer til låne sammenligning.

Lendo tilbyder ikke selv lån, men har allieret med flere samarbejdspartnere. Deres foretningsmetode ligner meget den, der bliver brugt hos Lendme allerede. Forskellen på de to, er dog at Lendme sammenligner hos banker, mens Lendo sammenligner hos låneudbydere. Lendo er dog et stykke foran alle de andre, når det kommer til låne sammenligning. Dette skyldtes blandt andet deres store kunde tilfredshed, samt deres brede muligheder i forhold til låne beløb.

Fordele ved Lendo

Fordele ved lendoNår der tales om fordele, kan der nævnes mange. Man sparer tid ved at søge lån gennem Lendo, fordi man kan nøjes med bare at søge 1 sted og derfra går tingene af sig selv. Der bliver nemlig sammenlignet med de 5 partnere som Lendo har. På den måde er man fri for at skulle finde 5 forskellige hjemmesider og man kan selvfølgelig springe 4 ansøgninger over, hvis bare man bruger Lendo. Når ansøgningen er sendt af sted, går der heller ikke mere end 24 timer før alle låne tilbudene er i hus, så er der kun tilbage at vælge det billigste lån.

Når man skal vælge det billigste lån, er det vigtigt at man kigger på ÅOP (årlig omkostninger i procent). Her er der dog også hjælp at hente.  Der tilbydes nemlig også personlig hjælp til alle kunder, i tidsrummet 09:30 til 15:30 i alle hverdage. Her kan man få rådgivning og hjælp til at forstå tilbuddet man har modtaget og man kan blive guidet trygt igennem hele processen.

Økonomiske muligheder med Lendo

Der er ekstremt mange økonomiske muligheder, når man benytter sig af Lendo. De tilbyder nemlig stort set alt, inden for hvilket beløb kunden kunne tænke sig. Faktisk er det eneste der ikke bliver udbudt Smslån og kviklån, altså de meget små lån. Lendo tilbyder alt fra Lån 10.000 til lån 300.000 og derfor er mulighederne store. Der kan både drages fordel af, at søge lån til forbedringer til boligen, ny bil, nyt sommerhus eller noget så basalt som en regning, der er dumpet uventet ind af døren.

Med de store beløb kan man også få hjælp til, at lave et samlelån, hvis man har klat gæld, mange forskellige steder. På den måde kan man skabe både luft og overskud i økonomien. Samtidig får forbrugeren et overblik over sin gæld, da man nu kun skylder ét sted. Det månedlige afdrag, vil i langt de fleste tilfælde også blive mindre, eftersom at der ikke påløber renter, på mere end bare et lån.

Ansøg hos LendoLendos samarbejdspartnere

Lendo benytter sig af 4 samarbejdspartnere, men de er nøje udvalgte. Der er nemlig krav til de partnere der skal samarbejde med. Det vigtigste krav er, at man skal have minimum 30 års erfaring, på det nordiske marked. Dette burde være synonym med garanti og kvalitet, hvilket da også er tilfældet. Lendo arbejder sammen med Basis bank, Ekspres Bank, Leasy og Resurs Bank. Forskellen på disse er, at de tilbyder forskellige beløb, med forskellige forbehold, hvilket gør Lendo til en enormt bredsprektret låne rådgiver.

Ansøg hos Lendo

Når man skal  ansøge tager ansøgningen kun få minutter. Der kræves ligesom hos alle andre udbydere, at man søger sit lån med NemId. Det er dog vigtigt, at man husker på at lån med NemId, gør det lettere både som låne optager og som låne udbyder. Når man har ansøgt, går der så maksimalt 24 timer til man har alle sine tilbud på hjemmesiden. Når man så har besluttet sig for hvilket tilbud man vil benytte, bliver det sendt ind til uderbyderen og man får pengene på sin konto. Ansøgningen er fuldstændig gratis, da Lendo bliver aflønnet af deres samarbejdspartner. Derfor kan de også stå på forbrugerens side, når der er tale om optagelse af lån.

Krav til låntageren hos Lendo

Som alle andre lån på markedet, skal man være fyldt 18, for at kunne optage lån, af nogen slags. Dette gælder også hvis der er tale om en kassekredit. Desuden tilbydes der ikke lån trods RKI. I tilfælde af man står i RKI, findes der desværre ingen muligheder for, at låne på vores hjemmesider. Det er heller ikke tilladt, at stå registreret i debitor registret, der lider man ærgeligt nok, samme skæbne som RKI registrerede.
Der er også et krav om, at man skal have et CPR nummer, samt have bopæl på en dansk adresse.

Man har som forbruger også visse krav, når man bruger en låne sammenlignings side. Her har man krav på at få de vigtigste oplysninger, omkring det lån man er i gang med at optage. Her er der tale om man skal kunne se rentetilskrivning, ÅOP og beløb for de månedlige afdrag.

Læs også:

[Total: 2   Gennemsnit: 5/5]