Hjem » Låneudbydere » Ferratum

Ferratum

Ferratum lån 15000 rentefrit i 30 dage

Ferratum har i mange år leveret mikrolån til mange danskere. Det har været små lån, man har tilbudt låntagerne. Lån 1000 kr og lån 2000 har været mikrolån til mange. Hvis du står og mangler penge til de sidste dage i måneden, så få et lån hos Feratum. Lån penge 30 dage har været det tilbud kunderne gerne ville have. Mange vil gerne have disse små lån, hvor man hurtigt får betalt sin gæld. Ofte har det været et ferielån.

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

Ferratum har ændret deres tilbud til lånerne. Kreditaftaleloven for kviklån blev ændret med udgangen af 2016. Kviklån er i loven defineret, som lån med en løbetid under tre måneder. Loven pålagde disse lån en 48 timers betænkningstid. Loven er blevet til efter flere års debat.

Ferratum lån 15000

Forbrugerorganisationer har opfordret Folketinget til at stoppe kviklånene, eller i det mindste ændre i lovgivningen, så færre vil tage et kviklån. Den store rapport om kviklån fra 2015 betød en stramning af loven.

Mange låntagere fortæller, at de ofte fortrød, at de havde optaget et lån, at de fortrød det impulskøb, der var foretaget. Desuden fortalte mange, at de havde vanskeligheder med at finde ud af, hvad der afgjorde, at et lån blev dyrere end andre lån. Mange syntes, at lånene blev dyrere end forventet. Men overraskende var det også, at mange fortalte, at de overhovedet ikke havde overvejet at låne i en bank.

Gratis lån hos Ferratum

Lån penge gratis har været en mulighed hos flere af vore låneudbydere. Første lån gratis var et populært lån. Lån 6000 kr uden renter og gebyrer, hvis man betalte tilbage efter 30 dage. Så var det rente og gebyrfrit lån. De gratis lån havde normalt en løbetid på 30 dage. Lån nu betal senere, altså efter 30 dage. Den nye Kreditaftalelov ville derfor også få betydning for gratis lån.

Ferratum vil dog stadigvæk tilbyde gratis lån og hos Feratum ønsker man ikke, at kunderne skal vente de 48 timer, før de kan få udbetalt deres lån. Ferratum ønsker at fortsætte med at levere hurtig lån, som er det kunderne ønsker. Derfor tilbyder Ferratum ikke gratis lån, men gratis kredit, gratis kassekredit. Det betyder, at du som låntager bliver tilbudt en kredit. Kreditten er tidsfastsat. Den kan vare 48 måneder, men hvis du betaler tilbage efter 30 dage, så er det et rente og gebyrfrit lån. Hvis du ikke betaler efter de 30 dage, fortsætter kreditten på de aftalte betingelser.

Hurtig lån 

Hurtig lån er en mulighed ved Ferratum Kredit. Når vi snakker hurtige lån, så er det en hurtig og nem ansøgning. Det tager kun ganske få minutter at udfylde låneansøgningen. Du får svar efter få minutter, og pengene bliver udbetalt i løbet af en time. Ferratum er en af de hurtigste låneudbydere. Det er naturligvis dejligt, at det ikke behøver at tage flere dagen, inden man kan få overført penge fra et lån. Man skal dog lige tænke sig godt om.

Det at man kan få hurtig lån, behøver jo ikke at betyde, at man ikke undersøger markedet og ser efter, hvordan ens økonomi ser ud. Når man låner penge, skal man være sikker på, at man kan betale tilbage til den aftalte tid. Det kan man kun overskue, hvis man lægger et budget. Hvis ikke du har prøvet det før, så kan du hente et budgetskema her. Når du så har ført alle dine indtægter og udgifter ind i skema, så trækker du udgifterne fra indtægterne, og dividerer med tolv. Så har du dit månedlige rådighedsbeløb.

Rådighedsbeløbet skal være noget større end dit afdrag på et nyt lån. Det er vigtigt at lægge et budget, og flere og flere dansker gør det heldigvis også.

Ferratum krav til låntagerne

Ferratum har ikke de store krav til dig som låneansøger. Du kan lige så godt undersøge, om du opfylder de krav, Feratum stiller for at tilbyde dig en Ferratum kredit.

Du skal være fyldt 23 år

Du skal have CPR-nummer

Du skal have dansk bopæl

Du må ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret som dårlig betaler

Lån 20000 kr 

Hvad koster det at låne ved Ferratum Kredit? På Ferratums hjemmeside kan man læse: at man som minimum skal betale 500 kr eller 12 1/2 % af den udstående kredit. Kreditten kan løbe i 48 måneder.

Læs også: