Hjem » Låneudbydere » Smartkredit

Smartkredit

Smartkredit tilbyder nye lån. Når du står og mangler et lån, kan du enten låne online, eller du kan gå i banken. Fordelene ved at låne penge online er mange. Du skal udfylde en hurtig og nem ansøgning. Du skal ikke dokumentere ret meget. Lån uden kreditvurdering er det ikke, men kreditvurderingen foregår meget hurtigt. Du kan få et lån uden sikkerhed.

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

Smartkredit
SmartKredit tilbyder små lån. Du kan få helt nye sms lån. Du kan få mobillån eller kviklånLån 500 kr er det mindste beløb, og lån 10000 er det højeste beløb. Du får pengene udbetalt senest næste dag, og du skal begynde at afdrage på lånet efter 30 dage.

Lån 5000 kr hos Smartkredit

Lån 5000 kr første gang du låner hos Smartkredit. Lån 5000 kroner er det højeste beløb, du kan låne hos Smartkredit første gang. Næste gang du skal låne, vil din kredit være højere. Lån 5000 er et godt beløb at låne. Du kan købe meget for 5000 kroner, og det er ikke uoverskueligt at betale tilbage. Du kan naturligvis låne mindre beløb. Lån 1000 kr, hvis det er det beløb du mangler, eller lån 2000 hvis det kan dække dit behov.

Få et kviklån 5000 hos Smartkredit eller måske et minilån 5000. Forskellen på de to lån er ikke vigtig. Når du skal låne hos Smartkredit, er det et lån med NemID.

Små lån hos SmartkreditSmå lån

Smartkredit specialiserer sig i små lån. Det kan der være flere grunde til. En af forklaringerne er sikkert, at man i en større rapport om kviklån kan læse, at langt de fleste lån er små beløb. Det kan du læse her. Dit første lån kan være lån 3000 eller lån 4000 kr. Du kan bare ikke låne mere end 5000 kroner første gang. Smartkredit tilbyder altså lån 6000 kroner her og nu, hvis du har lånt hos Smartkredit tidligere. Det betyder, at du kan få et hurtig lån.

Lån små beløb hos Smartkredit 

Lån små beløb hos Smartkredit. Det kan være yderst fornuftigt at låne små beløb, især de første gange man låner. Der er nogle ting, man altid bør gøre, når man skal låne penge. Man skal være 100 % sikker på, at det er realistisk, at man kan betale lånet tilbage til den aftalte tid. Hvis man er i tvivl, skal man enten lade være med at låne, eller låne et mindre beløb.Lån små beløb

Lån små beløb kan derfor være fornuftigt, fordi det er lettere at overskue et lån, der skal betales tilbage forholdsvist hurtigt. Det kan være vanskeligere at overskue tilbagebetalingen af et lån over flere år. Lån penge 30 dage er let at overskue.

Selv om du ikke skal låne penge, men især hvis du skal i gang med at overveje et lån, så er det vigtigt, at du lægger et budget. Det er der mange, der har fundet ud af er vigtigt. Når man lægger budget, har man større mulighed for at vurdere, om det er fornuftigt at optage et lån.

Lån billigt 

Billige lån online er ikke lige det, der ligger lige foran en, når man søger online lån. Hvordan finder man billige lån? Det er der mange, der ikke ved. Hvis man kan få et rentefrit lån, det kunne for eksempel være et kviklån rentefrit, så vil de fleste tænke, at det da er et godt tilbud. Det kan det også være, men man kan ikke være sikker, med mindre det er et rente- og gebyrfrit lån.

Disse lån er gratis lån. Her du betaler du kun det beløb tilbage, som du har lånt. Nogle låneudbydere tilbyder første lån gratis. Hvis det er et gratis lån, du bliver tilbudt, så kan det ikke blive billigere. Tag et lån, hvis det er gratis. Men hvis du får tilbudt en rentefrit lån eller et lån med lav rente, så er du nødt til at undersøge lånet omhyggeligt, og du er nødt til at sammenligne lånetilbuddet med andre. Gebyrerne kan ændre meget på et lånetilbud.

Hvis du skal sammenligne lånetilbud, så er du nødt til at søge om identiske lån hos forskellige låneudbydere. Du skal bruge ÅOP til at sammenligne lånetilbud. Mange forstår desværre ikke ÅOP. Man forstår ikke betydningen af de tre bogstaver.

Man kan sige, at ÅOP angiver lånets kilopris. Begrebet kan kun bruges til at sammenligne lånetilbud. Du skal vælge lånet med laveste ÅOP, da det er det billigste lån.

Lån penge uden sikkerhed

Smartkredit tilbyder lån uden sikkerhed. Det betyder, at du ikke skal stille nogen form for garanti for dit lån. Lån penge uden sikkerhed nuDet er der mange låntagere, der er glade for. Smartkredit kræver heller ikke meget dokumentation. Du skal kunne dokumentere følgende:

  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI Registret eller Debitor Registret
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have dansk bopæl
  • Du skal have et NemID
  • Du skal have en e-mailadresse og dansk telefonnummer
  • Du skal have en Nem konto, en dansk bankkonto

Hvis du for eksempel er i tvivl, om du er registreret som dårlig betaler kan du undersøge det her. På den anden side, hvis du ved, at du er registreret, så kan det ikke betale sig for dig at ansøge om lån hos Smartkredit eller nogen af de andre låneudbydere. Du skulle måske prøve at ændre på det forhold, at du er havnet i et skyldnerregister.

Læs også: