Hjem » Låneudbydere » Paymark Finans

Paymark Finans

Lån hos Paymark Finans

Paymark Finans
PayMark Finans

Paymark Finans er en ny udbydere, der tilbyder et kontantlån op til kr. 150000 idag, med en rente fra 6,93.

Lav rente og mulighed for at kunne ansøge om et større lån igennem Paymark Finans.

Pludselig sker det uventet og så har man ikke fået sat en opsparing til side som kan redde den uforudsete udgift der måtte være opstået. Der kan være mange grunde til at man har brug for hjælp til at få luft i økonomien. Det er nu muligt at ansøge igennem Paymark Finans om et større lån.

Paymark Finans tager højde for at bilen pludselig kan være brudt sammen, du har fået en klatgæld, du meget gerne vil samle idag, eller du har behov for at tage ferie, Mulighederne er mange – listen af forskellige lån er lige så lang, og låne typen afhænger af, hvor stort et beløb, du vil låne. Lån til indfrielse af gæld kan også være en mulighed. Hos denne udbyder er det muligt at låne op til kr. 150.000, og du kan have et svar indenfor en time, og pengene på kontoen samme dag.

Paymark Finans kan være nyttig i de sammenhængende, hvor det altså gælder behov for større lån hurtigt.

Billige lån hos Paymark Finans

Billige lån
Billige-lån

Paymark Finans er blot en ud af mange låneudbydere. Det kan være en udfordring i sig selv at finde de billigste lån, hvor skal man starte med at lede og hvor griber man det rigtigt an. Der findes flere sider hvor man kan blive guidet objektiv til, hvor de billigste lån vil være. Et såkaldt sammenligningssite, der går ind og kigger på det lån der vil være bedst tilpasset din økonomi.

Lån penge billigt hos Paymark Finans – Renten ligger fra 6,93% til 26,08%, og når man har modtaget din ansøgning om et lån, vil der blive foretaget en individuel kreditvurdering. Så snart du er blevet godkendt vil du modtage en låneaftale fra låneudbyderen, her vil det fremgå, hvad din eksakte årlige og effektive rente bliver. Altså dine omkostninger ved lånet.

Du er ikke bundet af aftalen hos nogen online låneudbydere eller fysiske banker, før du har underskrevet låneaftalen, og kan til enhver tid bruge dit tilbud med fordel til at sammenligne med andre låneudbydere så du den vej sikrer dig du tager det billigste lån.

Lån uden sikkerhed hos Paymark Finans

Lån uden sikkerhed
Lån-uden-sikkerhed

Der findes både lån med og uden sikkerhed, og der er fordele og ulemper ved begge muligheder. Hos Paymark Finans kan du tage et lån uden at stille sikkerhed. Her blander man sig ikke i hvad du skal bruge lånet til, de sikrer sig blot, at din nuværende økonomi ser lovene ud og at forholdene er ansvarlige. Selvom det kan være fristende at gå efter lånetyper som lån penge uden sikkerhed, lån penge gratis, lån rentefrit i 30 dage eller lån uden kreditvurdering, så bør man lige tænke sig en ekstra gang om, hvor stor en betydning lånet har. Der findes endda låneudbydere, der tilbyder et lån, hvor du har mulighed for at få dit første lån gratis.

Et lån uden sikkerhed er oftes for privatpersoner. Denne type lån omtales typisk som et kviklån og forbrugslån. Som regel vil din låneansøgning blive behandlet elektronisk, hvilket er årsagen til man derfor får et hurtigt svar som hos Paymark Finans, der kan give dig et svar indenfor 1 time.

Ansøg om et lån med budget hos

Inden du beslutter dig for at låne hos Paymark Finans, er det en god ide at få skabt dig et overblik over din daglige økonomi, der skal hjælpe dig med at kunne få tilbagebetalt det ønskede lån, uanset om det er et større forbrugslån hos f.eks. Paymark Finans eller små lån hos øvrige låneudbydere.

Som en start anbefaler Paymark Finans at man danner sig et overblik over hvilke udgifter og hvor mange penge der går til f.eks faste og variable omkostninger alt fra transport til husleje mm. Det er altid bedre at lægge lidt ekstra oveni så der er plads til det uforudsete, så sikrer du dig de bedste forudsætninger.


Rådighedsoverblikket

En af grundene til at Paymark Finans anbefaler dig at ligge et budget, er fordi det vil give dig et stort overblik over dine udgifter og indtægter – på den måde ved du præcis hvad du kan råde over fra måned til måned. For Paymark Finans er det vigtigt at du kan se der er plads til at betale dit ønskede lån af.  Det er vigtigt man ikke får sat sig selv i en position, hvor man efter har fået godkendt et lån, pludselig ikke kan afdrage på lånet og din økonomiske sitiuation forværres i dagligdagen. Vær ærlig overfor dig selv hele vejen, det betaler sig.

Parmark Finans anbefaler også man tilmelder sig betalingsservice, så undgår du både rykkere og besværet med girokort. Det er kun første regning man skal huske så kører det hele automatisk.

Hvis det er nyt for dig at lægge budget, vejleder Paymark Finans, hvor det er muligt at downloude dit eget budgetskema i et Exelark. Det budgetskema du laver er helt privat, og derfor er det kun dig der har adgang til de budgetter du ligger, og budgetskemaet beregner automatisk

Vejledning til lån hos Paymark Finans

Kundeservicen hos Paymark Finans er god og du har mulighed for at kontakte dem alle ugens dage på telefon mellem kl. 8 og 22.

Når du har besluttet dig for at tage et lån og du ved du ikke står registreret i RKI, så er det både nemt, hurtigt og enkelt at ansøge om et lån. Du skal blot gøre følgende;

 • Angiv det ønskede lånebeløb i ansøgningsskemaet  – du kan låne op til kr. 150000
 • Vælg den løbetid du ønsker – Du kan afdrager op til 120 måneder
 • Udfyld ansøgningen på nettet med de personlige data
 • Send svaret i åbningstiden, og du får feedback indenfor 1 time
 • Blir du godkendt – så står pengene på din konto indenfor et døgn

Fordele ved lån med NemID

Trygheden og centraliseringen af NemID som platform, har gjort det muligt at bruge i rigtig mange sammenhænge. Det gælder indenfor rigtig mange situationer, både inden for det offentlige og det private idag. Lån penge uden NemID, er stadig

Fordele ved lån med NemID
Fordele-ved-lån-med-sikkerhed

muligt, bare ikke lige så effektivt og hurtigt. Nedenstående er en oversigt over, hvor man anvender den digitale signatur;

 • Skat.dk
 • Borger.dk
 • Mobilselskaber
 • E-boks.dk
 • Bankerne og låneudbyderne
 • Lånefirmaer online (til underskrift af låneaftale)
 • Udvalgte a-kasse og forsikringsselskaber

Ovenstående alternativer er eksempler på, hvordan NemID har gjort livet nemmere og mere smidigt at låne, trods der stadig er nogle der foretrækker at optage et lån uden NemID!

Låneeksempler:

Lån 150000 kroner i 120 måneder:

Det eksakte beløb kendes først, når låneudbyderen har kreditvurderet dig og fremsendt et lånetilbud.

Den månedlige ydelse 1.858 – 3.505 kr.

Fast årlig debitorrente 6,93% – 26,08%.

Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid.

Samlet kreditbeløb 150.000.

ÅOP 8,81% – 29,16%.

Løbetid minimum 12 måneder – maksimum 120 måneder.

Maks. ÅOP 46,36%.

Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 222.891 – 420.245.

Samlede kreditomkostninger kr. 72.891 – 270.245.

I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 12.000.

Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

 

 

Læs også:

[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]