Forbrugslån uden sikkerhed

Find forbrugslån på 2 minutter

Lån fra 5.000 til 400.000 med et forbrugslån uden sikkerhed og få svar samme dag. Pengepungen.dk har samlet de bedste forbrugslån online, som du kan søge helt anonymt alle dage døgnet rundt hjemme fra din sofa.

Forbrugslån kan samle din klatgæld til et samlelån der giver mere luft i budgettet. Du får samlet alle dine små kreditorer i et forbrugslån og det giver mere overblik og økonomisk stabilitet.

Vi anbefaler at, du søger lån flere steder da ansøgninger ofte vurderes individuelt. Du kan let sammenligne forbrugslån uden sikkerhed på parametre som minimumsalder, vilkår og lånebeløb.

Klik på den grønne knap “ANSØG HER” og udfyld låne ansøgningen online, du får besked på dit lån kort efter.

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg det billigste forbrugslån?
Det er meget nemt, udvælg de 3 forbrugslån der passer bedst til dine behov, klik på “ansøg knappen” og ansøg alle 3 (gratis & uforpligtende). Når du får svar på ansøgningen vælger du det billigste.

Få bedste forbrugslån rente!
Rente på forbrugslån kan variere meget. Forbrugslån rente fastsættes hos de fleste lånudbydere individuelt. Du bør derfor altid søge flere lån samt gennemlæse lånetilbud grundigt før du underskriver. Beregn forbrugslån med vores låneberegner.

Hvad er privatlån plus?
Privatlån Plus er her på pengepungen.dk et andet ord for et forhøjet forbrugslån til private.

Forbrugslån RKI

Forbrugslån RKI ingen hindring?
Der annonceres ofte med tilbud som forbrugslån RKI ingen hindring men virkeligheden er en anden. Hvis du er havnet i RKI registreret er det meget svært at låne penge.

Kan jeg få et forbrugslån når jeg er i rki?
Nej, det er desværre ikke muligt at få forbrugslån trods rki her på pengepungen.dk. Klik og få hjælp til at komme ud af rki.

Kan jeg få et forbrugslån uden dokumentation?
Ja det kan du godt.

Hvilket forbrugslån skal jeg vælge?

Vi kan her på pengepungen.dk ikke rådgive omkring hvilket forbrugslån du skal vælge. Prisen på forbrugslån fastsættes af den enkelte lånudbyder, denne pris kan variere utrolig meget hos de forskellige lånudbydere. Derudover afhænger prisen som oftest også af de konkrete forhold samt den kreditvurdering der foretages på baggrund af din lånansøgning.

Bemærk, en kreditvurdering bliver som regel bedre, hvis I er 2 som ansøger forbrugslånet sammen.

Vi anbefaler derfor at, du altid ansøger lån flere steder og vælger de bedste og billigste. Det er gratis at ansøge forbrugslån uden sikkerhed og et lån er ikke bindende før låneaftalen er underskrevet.

ÅOP på forbrugslån!

forbrugslån åopÅOP (årlige omkostninger i procent) inkluderer alle lånudgifter lige fra stiftelsesomkostninger og gebyrer til renter m.v. Man kan med andre ord kalde ÅOP for lånets “kilopris” – hvilket er en nem måde at sammenligne forbrugslån på. Alle lånudbydere skal oplyse ÅOP.

Rentefradrag på forbrugslån

Der er naturligvis samme rentefradrag og skattefradrag på et forbrugslån uden sikkerhed, her gælder de samme vilkår som der er på alle andre lån som f.eks. et almindeligt bank lån m.v.

Det er som regel det selskab hvor du har lånt penge som indberetter dette fradrag til SKAT, men det er som med alle andre ting, altid en god ide og kontrollere om fradraget fremgår af din årsopgørelse.

Hvem henvender forbrugslån sig til?

forbrugslånForbrugslån eller privatlån som disse lån ofte kaldes henvender sig til forbrugere, som ønsker at låne større pengebeløb og ofte også til en lavere rente end de andre lån som findes her på pengepungen.dk.

Forbrugslån uden sikkerhed kan hurtigt og nemt optages uden at skulle i banken – du behøver blot at klikke på det ønskede lån og ansøge online.

Prisen på forbrugslån varierer fra udbyder til udbyder, da der ofte benyttes rentespænd (angiver laveste og højeste mulige rente på lån). Renten som tilbydes dig på lånet, afhænger som regel af den enkelte kreditvurdering.

Hvis betalingsfristen overskrides på forbrugslån!

Når du optager et forbrugslån, skal du altid sørge for at du overholder de betalingsfrister som er aftalt. Sker det at du kommer i en situation hvor du ikke kan overholde aftalen eller, at du ikke er i stand til at betale som aftalt, så er det meget vigtigt at du straks kontakter dem hvor du har lånt penge og får styr på tingene i en fart.

Misligholdelse af låneaftaler kan i yderste konsekvens ende med at du registreres som dårlig betaler i RKI (Experian), dette vil vanskeliggøre dine muligheder for at indgå fremtidige økonomiske aftaler.

Hvis du allerede er blevet registreret i RKI, så læs mere om lån trods RKI inden du bruger mere tid på at finde lån.

Husk aldrig at låne penge som du ikke kan betale tilbage…

Bedøm venligst denne side
[Total: 6 Gennemsnit: 3.5]