Lån 500 kr

Populære lånebeløb i juni 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

lån 500 krLån 500 kr i dag og hav pengene på din konto om 10 min. Hvis man står og mangler penge sidst på måneden, så kan det jo være nødvendigt at låne. Når man skal låne, er det jo ikke altid nødvendigt, at det er store lån, man skal have fat i. Små lån kan jo være fornuftigt at søge, når man ikke har behov for mange penge.

Lån 500 kr er et udmærket lån. Der er jo ingen grund til at søge lån 1000 kr. Pengene skal jo betales tilbage, og det er ofte sådan, at det man låner ekstra, har en tendens til at forsvinde hurtigt. Det kan være irriterende at stå sidst på måneden uden penge. Lån små beløb er der flere, der benytter sig af. Lån 500 kr er et af disse små beløb, der kan hjælpe akut.

Lån 500 kr nu med en hurtig og nem ansøgning.

👍 Lån 500kr hurtigt

Når man mangler 500 kr, så er der for de fleste ikke kun en mulighed for at skaffe dem. Lån 500 kr ved familie eller bekendte vil være det letteste. De fleste har sandsynligvis den mulighed, men man ønsker måske ikke at vise, at man ingen penge har. Så er der banken. Har man et godt forhold til banken og ens bankrådgiver, så skulle det heller ikke være umuligt at klare sagen. Lån 500 kr i banken kan dog for nogen virke pinligt, da der er tale om et så lille beløb.

Så er der muligheden for online lån. Mange låneudbydere tilbyder små lån, så lån 500 kr er muligt. Låneudbyderne tilbyder også hurtige lån. Du kan hurtigt lave en ansøgning, og du får pengene udbetalt hurtigt. Her på hjemmesiden kan du vælge den låneudbyder, du ønsker at låne penge hos. Der er ikke frit valg på alle hylder. Det er nemlig ikke alle låneudbydere, der tilbyder et lån på 500kr. Der er jo også nogle krav fra låneudbyderne. Du skal være mindst 18 år for at låne penge, og det vigtigste. Du må ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret som dårlig betaler, Ingen af vore låneudbydere tilbyder lån 500 kr, hvis det er situationen.

💰 Lån 500 nu

Når du har fundet en låneudbyder til lån 500 kr, så trykker du du dig videre til låneudbyderens hjemmeside, hvor du skal udfylde et ansøgningsskema. Det tager ikke lang tid. Derefter logger du dig ind med NemID og afsender din ansøgning. Inden for et minut modtager du et tilbud på lån 500 kr, som du skal acceptere igen med NemID. Om du bliver tilbudt et kviklån eller et sms lån er ikke så vigtigt.  Hvis du har valgt en af de meget hurtige låneudbydere, kan pengene stå på din konto i løbet af et par timer. Lån nu og dine 500kr vil senest være sat ind næste dag.

⏰ Lån 500 kr i dag

lån 500 kr i dagNår du i 2017 står og skal have et lån 500kr, så har forholdene ændret sig  i forhold til tidligere. Pr 1. januar 2017 trådte en ny kreditaftalelov om kviklån i kraft. Så både kviklån og sms lån 2017 og lignende lån med en løbetid på under 90 dage blev pålagt 48 timers betænkningstid eller tænkepause.

Lovændringen betyder ikke noget for de fleste af vore låneudbydere. De tilbyder i forvejen kun lån med længere løbetid. Der er dog nogle af vore låneudbydere, der har haft fokus på de gratis lån og lån med kort løbetid. De kunne måske godt ane, at det kunne komme til at gå ud over deres forretning. For mange låntagere ville det også betyde meget, hvis for eksempel gratis lån forsvandt som tilbud.

Låneudbyderne med de korte lån har dog ændret i deres lånetilbud for at kunne tilbyde låntagerne de samme favorable vilkår som tidligere. I stedet for lån penge 30 dage gratis tilbyder man kunderne en kassekredit. En kredit med fast eller ubestemt løbetid. Dog sådan, at hvis man betaler kreditten efter 30 dage, så er det rente- og gebyrfrit.

📲 Lån 500 kr gratis

Gratis lån er et godt valg, når det det drejer som om et lån 500 kr. Når du kun skal bruge 500kr, så er det godt, at der ikke kommer gebyrer og renter på. Nogle af vore låneudbydere tilbyder første lån gratis. Indtil 2017 betød det, at man kunne låne op til 4000 kroner gratis i 30 dage. Hvis man overholdt lånebetingelserne, var der ingen renter eller gebyrer. Du kunne få et kviklån gratis. Det har der været mange glade lånere, der har fået.

Det er vigtigt, at du får et gratis lån, når det drejer sig om et lån 500 kr, for hvis du skal betale gebyrer, så bliver der ikke mange penge tilbage til dig.

Vivus tilbyder en kassekredit på lån 6000 kr med ubegrænset løbetid

LendOn giver en kassekredit på 15000 kroner med ubegrænset løbetid.

Hos Ferratum tilbydes du en kassekredit på 15000 kroner i fire år.

Simbo.dk. Her kan du få et lån 4000 kr.

💯 Lån 500 kr rentefrit

Rentefrit lån! Det lyder godt tænker de fleste. Lån 500 kr rentefrit er da bare i top. Og det er da også godt, hvis man kan undgå at betale renter af lån 500 kr, men det siger jo ikke noget om gebyrerne. Hvis gebyrerne til gengæld er meget høje, så kan det hurtigt blive et dyrt lån. Tag et lån, når du har sammenlignet lånetilbuddet med andre lånetilbud.

Nu kan det ikke betyde ret meget, hvis du låner 500 kr. Men hvis du låner et større beløb, for eksempel lån 30000 kr, så er det yderst fornuftigt at prøve at finde det billige lån. Her skal du bruge ÅOP, som er den rigtige metode. For at du kan bruge det rigtigt, skal du indhente sammenlignelige lånetilbud. De skal være ens, ellers kan du ikke bruge ÅOP. Mange forstår desværre ikke betydningen af de tre bogstaver. Når du har modtaget dine lånetilbud, skal du sammenligene lånenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån.

Lån hos Nupp.dk, der tilbyder lån 6000 kr rentefrit de første 60 dage.

Lån penge hos Fokuslån, som tilbyder lån op til 75000 kroner med mulighed for rente- og afdragsfri periode på 30, 60 eller 90 dage.

📚 Så let var det for Anna, at låne 500 kr

Anna er ung og studerende. Hun lever af sin SU, og er en dygtig og samvittighedsfuld studerende. Hun har tidligere haft lyst til at tage lille lån, men har været lidt bange for, om hun kunne betale tilbage. Da hun så, at Eminem skulle give koncert på Roskilde Festivalen, blev hun rigtig glad. Da der var et sølvbryllup og nogle studenterfester i den periode, synes hun ikke, at hun havde råd til at betale de 1000 kr., som en dagsbillet kostede. Hendes mormor gave hende 500 kr., og så bestemte hun sig for, at låne de sidste 500 kr. Det var en oplevelse, hun ikke ville gå glip af.

Hun tjekkede mulighederne for lån uden renter ved lån 500 kr. Her fandt hun ud af, at hun faktisk kunne låne Første lån gratis hos en udbyder. Hun lånte blot Lån penge 30 dage, så kostede det hende absolut ingenting. Hun købte fluks sin billet til sit store idol. Aldrig havde pasta med kødsovs i en hel måned, smagt så godt!

Vælg antal stjerner

Andre populære lånebeløb