Kviklån


Find kviklån på 2 minutter

Har du brug for et kviklån? Pengepungen.dk har sammensat de bedste kviklån online som du kan søge 100% anonymt alle årets dage døgnet rundt.

Kviklån behøver ikke at være dyre du kan faktisk få billige lån fra 4.95% i rente og du får svar på din ansøgning lige med det samme. Du kan have penge på din konto samme dag og bruge dem til lige det du har lyst til.

Vi vil gerne hjælpe dig til at få det kviklån som bedst opfylder lige netop dine behov. I listen herunder kan du se udvalgte kviklån som nemt og hurtigt kan søges via Pengepungen.dk – det er fuldstændig uforpligtende og gratis at søge kviklån og der stilles et minimum af krav til ansøgeren.

Klik på den grønne knap “ANSØG HER” og udfyld låne ansøgningen online, du får besked på dit lån indenfor få minutter.

Svar på ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få kviklån trods rki?
Nej, det er desværre ikke muligt at få kviklån trods rki her på pengepungen.dk. Klik og få hjælp til at komme ud af rki her.

Hvordan finder jeg det billigste kviklån?
Det er meget nemt, udvælg 3 kviklån der passer bedst til dine behov, klik på “ansøg knappen” og ansøg alle 3 (gratis & uforpligtende). Når du får svar på ansøgningen vælger du det billigste.

Skal man være 18 år for at låne?
Ja, man skal være 18 år for at låne, disse lån kan du finde her.

 

Hvem gør brug af kviklån?

Kviklån henvender sig til personer, som har brug for et hurtig lån hvor pengene kan bruges til det man ønsker. Kviklån kan sammenlignes med mindre forbrugslån og sms lån, ofte bruges de også som en slags “kassekredit“.

Disse lån gør det hurtigt og nemt at låne penge uden at skulle i banken – du behøver blot at klikke på det ønskede lån og ansøge online.

Prisen på kviklån varierer fra udbyder til udbyder. Ofte vil låne omkostningerne være lidt dyrere ved et kviklån uden sikkerhed, men det er ikke altid tilfældet. Nogle lån udbydere har rent faktisk specialiseret sig i at tilbyde små kviklån.

Kviklån, sms lån forbrugslån vi guider dig gennem den online lånejungle. Prøv 3 forskellige lån og se hvilket der er billigst.

Hvilket kviklån skal jeg vælge?

Det er som med alle andre lån vigtigt at kigge efter ÅOP (årlige omkostninger i procent) og tilbage betalingstiden på kviklånet. Disse 2 faktorer varierer ofte fra den ene lån udbyder til den anden og de enkelte forhold har som ofte også indflydelse på lånet.

Personlige og andre konkrete forhold varierer ofte og kan gøre det svært at gennemskue hvor kviklån er billigst – vi har derfor med ovenstående pris sammenligning gjort det nemmere for dig at overskue de bedste online lån i Danmark.

Det er 100% uforpligtende og gratis at ansøge kviklån, det er derfor altid en god ide at søge flere steder og så vælge det billigste! Et lån er ikke bindende før du har underskrevet låneaftalen.

ÅOP!

ÅOP (årlige omkostninger i procent) inkluderer alle lånudgifter lige fra stiftelsesomkostninger og gebyrer til renter m.v. Man kan med andre ord kalde ÅOP for lånets “kilopris” – hvilket er en nem måde at sammenligne lån på. Alle lånudbydere skal oplyse ÅOP.

Rentefradrag på kviklån

Der er naturligvis samme rentefradrag og skattefradrag på et kviklån, her gælder de samme vilkår som der er på alle andre lån som f.eks. et almindeligt bank lån m.v.

Det er som regel det selskab hvor du har lånt penge som indberetter dette fradrag til SKAT, men det er som med alle andre ting, altid en god ide og kontrollere om fradraget fremgår af din årsopgørelse.

Hvis betalingsfristen overskrides!

Når du optager et lån, skal du altid sørge for at du overholder de betalingsfrister som er aftalt. Sker det at du kommer i en situation hvor du ikke har overholdt aftalen eller, at du ikke er i stand til at betale som aftalt, så er det vigtigt at du straks kontakter dem hvor du har lånt penge og får tingene bragt i orden.

Misligholdelse af en låneaftale kan i værste fald ende med at du registreres som dårlig betaler (Experian), dette vil gøre det svært for dig at indgå fremtidige økonomiske aftaler.

Hvis du allerede er havnet i RKI registeret, så læs mere om lån trods RKI inden du går videre.

Husk aldrig at låne flere penge end du kan betale tilbage…

Bedøm venligst denne side
[Total: 6 Gennemsnit: 4.3]