Hjem » Låneguide » Samlelån, hvad er billigst?

Samlelån, hvad er billigst?

SamlelånSamlelån kan være den rigtige løsning for dig der har noget “træls” klatgæld. Hvis du har 4-5 forskellige sms lån kan det være rigtig dyrt i administration og renterne kan også sagtens være skyhøje.

Skyfinans
10.000 - 350.000 kr
Lån mellem
12 - 180 mdr.
Løbetid
18 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkNyhed
Checkmark1 ansøgning 3 tilbud
CheckmarkUnderskriv med Nemid
Sponsoreret
eks: 35.000 kr i 72 mdr ÅOP: 28%. Kreditomk: 32.834 kr. Tilbagebet: 67.834 kr. Betal kun kr/md. 942 kr.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Finans Lån
15.000 - 75.000 kr
Lån mellem
12 - 72 mdr.
Løbetid
18 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkNem Godkendelse
CheckmarkHurtig Udbetaling
CheckmarkAttraktiv Rente
Sponsoreret
eks: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 14,85 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,7 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Lendme
10.000 - 300.000 kr
Lån mellem
12 - 144 mdr.
Løbetid
23 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
Checkmark8 Låneansøgninger i 1
CheckmarkDebitorrente fra 3,55%
CheckmarkFuld gennemsigtighed
Sponsoreret
eks: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90-15,20%. ÅOP 6,52-15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003-81.253 kr.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret

Med et samlelån får du et større overblik og har alt din gæld samlet et enkelt sted. Du skal ikke længere betale gebyrer 5 forskellige steder og du har en overskuelig betaling du skal betale hver måned. Samlelån er oftest billigere end små lån.

Renten på et samlelån er tit under 5% f.eks Bank Norwegian så hvis du har 4-5 små lån og en gæld på ca. 50.000 kroner kan du tit spare flere tusind kroner på at konvertere alle dine små lån til et overskueligt samlelån.

✅ Hvor finder jeg de bedste samlelån?

Før vi kigger på, hvor du finder de bedste samlelån er det en god ide at kigge på, hvad et samlelån er og hvorfor det kan være en rigtig god idé? Danske forbrugere har i årevis købt på afbetaling og gjort brug af mange forskellige kreditmuligheder. Siden internettets ankomst er viften af forskellige kreditmuligheder bare blevet flere. Det gør også, at der er mange danskere der har en del af den såkaldte “klatgæld”.

Mange har købt møbler og elektronik og andre forbrugsgoder på afbetaling, og det kan tit være rigtigt dyre lån, som man måske ikke helt er klar over, hvor dyre de egentlig er.

💰 Samlelån er forbrugslån

Når du som forbruger skal ud på det danske lånemarked i dag, er der et hav af forskellige lån. Kviklån, mikrolån, sms lån og minilån er bare en del af de lånetyper, der har sneget sig ind i den danske ordbog. Det er dog ikke et af de ovennævnte typer af lån, vi skal have fat i, men et forbrugslån. Et forbrugslån er et lån der typisk løber mellen 24 og 120 måneder. Du kan se lånetabellen over de bedste forbrugslån lige her.

📱 Hvor meget kan jeg spare

Jo mere du skylder, desto mere kan du som regel spare ved at lave et samlelån. Hvis du har mange af de små kviklån eller sms lån samt en håndfuld forbrugsgoder på afbetaling, kan du spare rigtigt mange penge ved at lave et samlelån. De små lån er som regel meget dyre, og renterne kan være flere hundrede %, og derfor kan man med nytte drage stor fordel af et samlelån, hvis man har de omtalte lån i husholdningen. Et forbrugslån ligger i dag mellem 5 og 12 %, hvor i mod en vare på afbetaling tit koster mellem 25 og 35%.

📉 Hvilket samlelån er det billigste?

Samlelån giver luft i økonomien
Få styr på din økonomi med et samlelån

Det kommer helt an på dine omstændigheder, og derfor er det vigtigt, at du undersøger dine muligheder, før du underskriver et lånedokument. Er du husejer, har du ofte større muligheder end dem, der bor til leje. Som husejer vil du ofte have friværdi i din bolig. Det betyder, at det måske kan være en god idé at omlægge dit boliglån hvis du har en stor “klatgæld”. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke altid kan betale sig at omlægge ens boliglån, da der jo også er omkostninger forbundet med boliglån. Det er ofte forbundet med en generel boliglåns omlægning, at man skiller sig af med de små lån og derved ofte kan spare mange penge.

Det er ofte sådan, at man kan få et større rådighedsbeløb, når man har omlagt sine lån, og ofte vil der kunne skæres op til flere år af den samlede gæld. Billige lån er altså nemmest at få hvis man har en friværdi i noget fast ejendom.

👍 Bedste samlelån

Den online låneudbyder, der tilbyder de bedste samlelån på det danske marked i øjeblikket, er nok Santander. De tilbyder en rente helt ned til 4.94%, og det er der ikke nogle af de danske banker eller sparekasser, der kan matche i dag. Du kan læse mere om Santander bank her og se, hvilke lånetilbud de tilbyder. En anden fordel ved Santander er også, at de ofte tilbyder bedre vilkår, end de traditionelle banker gør, og du kan låne helt op til 350.000 kroner. De kræver ikke, at du stiller sikkerhed for lånet, og hvad du skal bruge pengene til, blander de sig heller ikke i. En anden udbyder der tilbyder lån på op til 100.000 er DER. Det er en god ide at ansøge flere låneudbydere, når du vil samle dine lån.

💳 Lån trods RKI

Nordeas forbruger økonom Ann Lehman Henriksen fortæller i en artikel på tv2, at det stadig er muligt at få et lån trods rki, dog siger hun at det er utrolig svært.

📝 Fordele ved samlelån

  • Samlelån er billigere end klatgæld.
  • Du betaler kun til en kreditor
  • Større overblik
  • Større frihed
  • Økonomisk råderum
  • Underskriv med NemID

👪 Når to familier bliver til en

Ellen og Nikolaj var begge fraskilte og med 2 børn hver. De havde mødt hinanden gennem fælles venner og havde nu været kærester i et år. De snakkede tit om at de gerne ville flytte sammen, men synes det var både dyrt og besværligt. Og hvad med den gæld de hver især bragte med ind i deres nye familie. Ingen af dem, ejede fast ejendom og begge havde de desværre fået samlet sig en del klatgæld. De ville rigtig gerne starte deres og børnenes nye liv sammen, på den bedst mulige måde. De havde talt med deres bank, som ikke var interesseret i at låne dem penge. De fik på fornemmelsen, at de mange små lån og køb på afbetaling var en stor grund hertil. Nikolajs gode kollega, havde stået i samme situation for nogle år siden, og han havde nu både hus og bil.

Kollegaen fortalte, at han og hans kæreste havde søgt Lån til indfrielse af gæld hos nogle låneudbydere. De havde fået godkendt et samlelån, der havde samlet al deres gæld i et Forbrugslån uden sikkerhed . Det var blevet både meget lettere og en del billigere og hurtigere, at få lånene betalt ud. Og fordi de havde overholdt deres betalinger, havde låneudbyder sagt ja til at låne dem penge til udbetalingen på deres drømmehus. Nikolaj snakkede med Ellen og dette og de blev enige om at søge et samlelån hos flere udbydere. Blandt andet det nye Paymark Finans . Deres lån blev godkendt og pludselig så fremtiden meget lysere ud. De flyttede sammen i Ellens lejlighed og lige nu er der ikke længe til, at de har indfriet deres samlelån. Så nu er de gået på husjagt.

[Total:    Gennemsnit: /5]