Her kan du sammenligne de bedste online sms lån i Danmark, samt søge dit favorit lån på få minutter helt anonymt alle dage døgnet rundt.

Når du ansøger om sms lån, er det en god ide at ansøge flere steder og derefter vælge det billigste. Lån penge hvor det er 100% uforpligtende og gratis at ansøge – Klik på den grønne knap “ANSØG HER” og udfyld låne ansøgningen online, du får besked på dit lån om få minutter.

Husk der findes gratis sms lån, disse vil være markeret med “Gratis lån” i listen.

sms lån

Svar på ofte stillede spørgsmål
Hvad er sms lån?
Findes der sms lån til ledige?
Kræver sms lån at jeg har bopæl i Danmark?
SMS lån trods rki
Er det muligt at få sms lån trods rki?
SMS lån rki ingen hindring
SMS lån rki, er det en god ide?

Hvem henvender SMS lån sig til?

Kvik SMS lånSms lån henvender sig til personer som ønsker et kortsigtet lån, og lige står og mangler lidt penge inden deres løn eller SU går ind. Det kan også være sidst på måneden, og du står og mangler penge til at købe gaven til din bedste vens bryllup.

Det er en hurtig og nem måde at låne lidt penge uden at skulle i banken – du skal blot klikke på det ønskede lån og ansøge online.

Prisen på sms lån varierer fra udbyder til udbyder. Fælles for dem alle er at renterne på et sms lån er høje, men trods det, er det faktisk også et af de billigste lån at oprette da oprettelses gebyret ikke er så stort i forhold til andre typer lån.

Hvilket sms lån skal jeg vælge?

Det er vigtigt at kigge efter ÅOP (årlige omkostninger i procent) og tilbage betalingstid når du søger sms lån. Disse 2 faktorer kan variere utrolig meget fra den ene lån udbyder til den anden, dine økonomiske forhold kan også have indflydelse på dette.

Da personlige og andre konkrete forhold varierer kan det være svært at gennemskue hvor sms lån er billigst – men tøv ikke, vi har med ovenstående pris sammenligning gjort det nemmere at overskue de bedste lån udbydere i Danmark.

En god ide er at ansøge flere sms lån og så vælge det billigste og takke nej til de andre, det er uforpligtende og gratis for dig! Lånet er først bindende når du har underskrevet en låneaftale.

Hvad er SMS lån

Du har nok hørt begrebet SMS lån og tænkt hvad er det nu for noget. Og det er ikke uden grund. SMS lån er et forholdsvis nyt fænomen indenfor online lån. Du har nok også hørt forskellige skræk historier om folk der er måtte betale de lånte penge mange gange tilbage.

Hvis man kigger nærmere på ÅOP (årlige omkostninger i procent) på et SMS lån, så kan man hurtigt få sig et gedigent chok. MEN er det nu så galt at optage et sms lån som de mange skræk scenarier medierne har blæst op? Det er naturligvis op til den enkelte at bedømme – meningen med et sms lån er at afvikle det meget hurtigt, med andre ord kan et sms lån være et godt alternativ sidst på måneden.

Tag et kig her i vores låneguide – der findes flere udbydere som giver det første sms lån gratis.

ÅOP på SMS lån!

åopEn del politikere og økonomer stiller sig bekymrende omkring det sociale aspekt i SMS lån, og undrer sig over hvordan lånene overhovedet kan blive så dyre. Tager du et lån på et par tusinde kr over 30-45 dage kan ÅOP nå op på over 3000 %, hvilket er helt vanvittigt – hvis man spørger økonomiske eksperter.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, og er en meget brugt beregningsformel på den “reelle pris” på et lån. Her er alle låne omkostninger medregnet (renter, ydelser og gebyrer) hvilket giver nogle meget høje procenter p.g.a. den korte lånetid.

Et typisk forbrugslån har i de fleste tilfælde en ÅOP på 4-18 procent. Du kan se flere sms lån her på siden, det er altid en god ide og tjekke de forskellige lån så du får det der bedst opfylder dine behov.

Hvis betalingsfristen overskrides på SMS lån!

Når du optager et SMS lån, er det vigtigt at du overholder de betalingsfrister som er aftalt. Skulle du komme i en situation hvor du ikke har overholdt aftalen eller, at du er ude af stand til at betale som aftalt, så er det vigtigt at du straks kontakter lånudbyderen og får tingene bragt i orden.

Misligholdelse af låneaftalen kan i værste fald ende med at du registreres som dårlig betaler (Experian), dette vil gøre det svært for dig at indgå fremtidige økonomiske aftaler.

Hvis du allerede er registreret i RKI, så læs mere om lån trods RKI inden du går videre.

Husk nu: Lån ikke flere penge end du kan tilbage betale…

Bedøm venligst denne side
[Total: 10 Gennemsnit: 3.6]