SMS lån – Få kvik sms lån her på 2 minutter

Find sms lån på 1 minut

Sms lån på dit glatte ansigt? Leder du efter hurtige billige lån så er du landet det rigtige sted. Her kan du sammenligne de bedste online sms lån i Danmark, samt søge dit favorit lån på få minutter helt anonymt alle dage døgnet rundt.

Sms lån er kortfristede og ofte GRATIS lån. Du kan låne op til 5000 kroner helt kvit og frit så længe du kan betale dem tilbage i løbet af en måned. Hvis du har mange regninger sidst på måneden kan et sms lån være løsningen. Hurtig udbetaling oftest indenfor samme time.

Når du ansøger om sms lån, er det en god ide at ansøge flere steder og derefter vælge det billigste. Lån penge hvor det er 100% uforpligtende og gratis at ansøge – Klik på den grønne knap “ANSØG HER” og udfyld låne ansøgningen online, du får besked på dit lån om få minutter.

Husk der findes gratis sms lån, disse vil være markeret med “Gratis lån” i listen.

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad er sms lån?
SMS lån er små lån på typisk 500-10.000 kr. med en løbetid op til 1 måned. SMS lån er nemt og hurtigt at søge og pengene udbetales kort efter du har godkendt lånet.

Findes der sms lån til ledige?
Ja, der findes sms lån til ledige, de fleste mindre lån stiller ikke krav til din indtægt. Løs mere om lån uden indtægt.

Kræver sms lån at jeg har bopæl i Danmark?
Ja, du skal have bopæl i DK samt dansk cpr-nr.

SMS lån trods rki

Er det muligt at få sms lån trods rki?
Nej, det er desværre ikke muligt at få sms lån trods rki her på pengepungen.dk. Få hjælp til at komme ud af rki her.

SMS lån rki ingen hindring
Svaret er entydigt, det er ikke muligt at få de såkaldte SMS lån rki ingen hindring på pengepungen.dk. Det skal dog ikke udelukkes at det er muligt at få RKI lån.

SMS lån rki, er det en god ide?
Nej vi anbefaler ikke at du forsøger at optage online lån hvis du er registreret i RKI. Se din RKI status.

 

Hvem henvender SMS lån sig til?

Kvik SMS lånSms lån henvender sig til personer som ønsker et kortsigtet lån, og lige står og mangler lidt penge inden deres løn eller SU går ind. Det kan også være sidst på måneden, og du står og mangler penge til at købe gaven til din bedste vens bryllup. Det kan også være at du har fået tilbud om en billig fodboldrejse til England men bare ikke lige har pengene før den første. Den store fodel ved disse små lån er at de ofte er gratis og derved ikke koster noget for lånerne. Dog er der jo en grund til at der er så mange forskellige låneudbydere der tilbyder sms lån gratis. Mange lånere vil bruge låneselskaberne igen og derved får udbyderne jo deres penge tilbage da man skal huske at det kun er første gang man låner penge at det er gratis at låne.

Det er en hurtig og nem måde at låne lidt penge uden at skulle i banken – du skal blot klikke på det ønskede lån og ansøge online.

Prisen på sms lån varierer fra udbyder til udbyder. Fælles for dem alle er at renterne på et sms lån er høje, men trods det, er det faktisk også et af de billigste lån at oprette da oprettelses gebyret ikke er så stort i forhold til andre typer lån.

Hvilket sms lån skal jeg vælge?

Sms lån er ofte gratis og rentefri. Det vil sige at du hverken betaler for oprettelse af lånet eller renter i lånets løbetid. Du skal dog være opmærksom på at løbetiden på lånene ofte er meget kortfristede. Et typisk gratis sms lån løber i 30-45 dage hvor hele det skyldige beløb forfalder til udbetaling. Derfor er det også vigtigt at du har styr på din økonomi og ved at du kan betale lånet ud. Hvis du ved at du får svært ved at betale hele lånet så er det et kviklån eller et forbrugslån du har brug for hvor løbetiden er helt op til 12 år. Disse lån er dog ikke gratis og derfor skal du selvfølgelig overveje hvad der er billigst for dig i længden. Det er vigtigt at kigge efter ÅOP (årlige omkostninger i procent) og tilbage betalingstid når du søger sms lån. Disse 2 faktorer kan variere utrolig meget fra den ene lån udbyder til den anden, dine økonomiske forhold kan også have indflydelse på dette.

Da personlige og andre konkrete forhold varierer kan det være svært at gennemskue hvor sms lån er billigst – men tøv ikke, vi har med ovenstående pris sammenligning gjort det nemmere at overskue de bedste lån udbydere i Danmark.

Sms lån eller kviklån?

Når du skal beslutte dig hvilket lån der er bedst for dig er det vigtigt at du gør dig nogle hel basale overvejelser.

  • Hvor lang tid skal jeg bruge pengene?
  • Hvornår kan jeg betale tilbage?
  • Hvor meget skal jeg bruge?

En god ide er at ansøge flere sms lån og så vælge det billigste og takke nej til de andre, det er uforpligtende og gratis for dig! Lånet er først bindende når du har underskrevet en låneaftale.

Hvad er SMS lån

SMS lån er sikker et begreb du har hørt om før og tænkt hvad er det nu for noget? Og det er ikke uden grund. SMS lån er et forholdsvis nyt fænomen indenfor online lån. Du har nok også hørt forskellige skræk historier om folk der er måtte betale de lånte penge mange gange tilbage.

Hvis man kigger nærmere på ÅOP (årlige omkostninger i procent) på et SMS lån, så kan man hurtigt få sig et gedigent chok. MEN er det nu så galt at optage et sms lån som de mange skræk scenarier medierne har blæst op? Det er naturligvis op til den enkelte at bedømme – meningen med et sms lån er at afvikle det meget hurtigt, med andre ord kan et sms lån være et godt alternativ sidst på måneden.

Hvad kendetegner et sms lån?

Sms lån er mindre lån hvor man får hurtig udbetaling og rent faktisk kan have penge på sin konto indenfor ganske få minutter. De fleste lån idag søges med nemID da det er den hurtigste måde for låneudbyderne at verificere lånerne på. Derfor er det som oftest heller ikke nødvendigt hverken at vise nogen form for dokumentation.

Tag et kig her i vores låneguide – der findes flere udbydere som giver det første sms lån gratis.

ÅOP på SMS lån!

åopEn del politikere og økonomer stiller sig bekymrende omkring det sociale aspekt i SMS lån, og undrer sig over hvordan lånene overhovedet kan blive så dyre. Tager du et lån på et par tusinde kr over 30-45 dage kan ÅOP nå op på over 3000 %, hvilket er helt vanvittigt – hvis man spørger økonomiske eksperter.

Sms lån 2017

Grundet den megen omtale og de tårnhøje renter har politikerne ændret måden hvorpå man søger lån. Derfor har politikerne på Christiansborg gentagne gange prøvet at ændre på betingelserne hvorpå folk stifter gæld. Sms lån har nu fået en ufrivillig “tænkepause”. Det vil sige at man som låner ikke bare vil kunne optage lån og få pengene på deres konto i løbet af få minutter. Nu skal man vente 48 timer før det er muligt at optage lån og man skal selv opt in det vil sige at man selv skal være aktiv før pengene kan udbetales. Dette er gjort fordi, man mener at dette vil stoppe impulskøb og mindske den gruppe der i en tidlig alder stifter megen gæld.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, og er en meget brugt beregningsformel på den “reelle pris” på et lån. Her er alle låne omkostninger medregnet (renter, ydelser og gebyrer) hvilket giver nogle meget høje procenter p.g.a. den korte lånetid.

Et typisk forbrugslån har i de fleste tilfælde en ÅOP på 4-18 procent. Du kan se flere sms lån her på siden, det er altid en god ide og tjekke de forskellige lån så du får det der bedst opfylder dine behov.

Hvis betalingsfristen overskrides på SMS lån!

Når du optager et SMS lån, er det vigtigt at du overholder de betalingsfrister som er aftalt. Skulle du komme i en situation hvor du ikke har overholdt aftalen eller, at du er ude af stand til at betale som aftalt, så er det vigtigt at du straks kontakter lånudbyderen og får tingene bragt i orden. Låneudbyderen vil som oftest have forståelse for at du kan have fået uforudsete udgifter og vil ofte være villig til at finde en fornuftig løsning. Derfor er det vigtigt at du ikke stikker hovedet i sandet og bare glemmer alt om lånet. Den løsning er den værste og det kan blive meget dyrt hvis du misligholder låneaftalen.

Hvilke muligheder har jeg hvis jeg ikke kan betale mit lån tilbage?

Hvis du står i en situation hvor du f.eks har lånt 4000 kroner og du har svært ved at betale lånet tilbage er der flere ting du kan gøre.

  1. Optag nyt lån til at betale det gamle lån med. Der er mange der på det kraftigste vil fraråde at optage nye lån for at tilbagebetale de gamle. Sms lån er dog lidt anderledes idet mange af lånene kan optages helt gratis. Derfor er der mange der tager et gratis lån og bytter med et andet. Derved udskyder du bare den endelige betaling med 30 dage og du risikerer ikke strafrenter. Du skal dog være opmærksom på at det kun er første gang du bruger låneudbyderne at du får lånet gratis. Du kan herunder se en liste over de låneudbydere der tilbyder gratis eller rentefri sms lån til førstegangs lånere.
  • Vivus
  • lendon
  • Nupp
  • ferratum

Misligholdelse af låneaftalen kan i værste fald ende med at du registreres som dårlig betaler (Experian), dette vil gøre det svært for dig at indgå fremtidige økonomiske aftaler.

Hvis du allerede er registreret i RKI, så læs mere om lån trods RKI inden du går videre.

Husk nu: Lån ikke flere penge end du kan tilbage betale…

 

Bedøm venligst denne side
[Total: 19 Gennemsnit: 4.2]