Hjem » Låneguide » Ferielån

Ferielån

Tag et ferielån nu

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

Ferielån

💳 Ferielån eller kreditkort?

Kreditkort har i mange menneskers øre en negativ klang folk tror fejlagtigt at det er hamrende dyrt at have et kreditkort. Danmark er langt bagefter vores brødrelande Sverige og Norge hvor kreditkort er meget udbredt.

🏖️ Hvilket ferielån er bedst?

Ferielån er lånet der henvender sig til rejselystne Danskere der har brug for en ekstra pose penge til ferien. Forkæl dig selv med den din drømmerejse, men hus rejsen skal betales tilbage igen.

Hvilket ferielån der er bedst kommer helt an på lånerens omstændigheder. Der er flere faktorer der spiller ind når man skal låne penge og det kan godt være svært at overskue hvilket lån der er den bedste løsning. Hvis du kan betale lånet tilbage indenfor en kort periode sms lån vejen frem. En håndfuld af udbyderne tilbyder første lån gratis dog skal du være opmærksom på at det renefri element kun er gældende i en kort periode. Du kan læse mere om disse kortfristede sms lån på linket her lån penge 30 dage.

Ferielån

 

🚤 Hvad skal jeg huske på ferien?

Kreditkort er altid en god ide at have med på ferien. Fremmed valuta er også en god ide. Selvom de fleste lande accepterer de fleste former for kreditkort er der mange (især hvis du rejser udenfor europa) der kun tager mod kontanter. Derfor er det træls at stå i en situation hvor du ikke kan betale taxi eller bussen fordi du ikke har kontanter med på din ferie. Du kan se hvilke valutakurser og hvilken møntfod de forskellige lande har på siden valutaomregner. Her kan du se hvor meget den enkelte møntfod er værd.

Ferielån

 

✈️ Husk rejseforsikringen når du skal afsted.

Når du bestiller et kreditkort hos bank Norwegian får du samtidig en gratis rejseforsikring med hvis du flyver med Norwegian. Det samme gælder din afbestillingsforsikring.

Ferielån

 

👨‍👩‍👦 Case om familien Svendsen der fik ferielån

Familien Svendsen bestod af mor Christina, far Henrik, og to børn Lisa og Katrine. De havde de sidste par år ikke været afsted på sommerferie af forskellige årsager. De sidste par år havde det bare ikke været muligt for Henriks job. I år ville familien dog rigtig gerne på sommerferie. Det var egentlig ligegyldigt hvor de skulle hen. Børnene ville bare gerne opleve noget nyt og have noget at fortælle om i skolen. Den samme følelse havde Christina og Henrik faktisk også.

Der var bare et problem. Det var jo ikke billigt at tage på sommerferie, specielt ikke til udlandet.  Derfor besluttede Christina og Henrik sig for at de skulle holde sommerferie i Danmark. De ville gerne en tur til Lalandia med børnene, for der havde de aldrig været og pigerne elskede at bade. Turen blev planlagt og de besluttede at de skulle en uge i sommerhus et billigt sted. Derefter ville de en uge til Lalandia. De havde selv en lille opsparing, men havde lånt lidt fra den da de skulle have repareret bilen, så der stod ikke nok til sommerferien.

Parret snakkede længe om et var en god ide at låne penge til sommerferie, men de ville så gerne overraske pigerne med en god sommerferie, så de besluttede sig for at gøre det. De ville helst ikke låne i banken, så de satte sig til at undersøge lån på nettet. De søgte hos 4 forskellige, for de ville godt være sikre på at de fandt det billigste lån. Da de havde sammenlignet lånene, besluttede de sig og valgte et hos Bank Norwegian. De underskrev og fik udbetalt pengene. Sommerferien blev fantastisk og parret synes det var omkostningerne værd at se deres piger så glade.

 

Læs også: