Hjem » Låneguide » Lån penge uden krav

Lån penge uden krav

👌 Lån penge uden krav og få lånetilbud på få min!

Folkelånet
10.000 - 50.000 kr
Lån mellem
1 - 36 mdr.
Løbetid
21 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkStraks udbetaling
CheckmarkGratis kreditvurdering
CheckmarkLån med NemID
Sponsoreret
eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Lendmore
7.000 - 50.000 kr
Lån mellem
12 - 72 mdr.
Løbetid
18 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
Sponsoreret
eks: Ved et samlet kreditbeløb på 25.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Månedlig ydelse: 555 – 681 kr. Debitorrente: 9,95 – 20,95% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 12,61 – 23,54%. Samlede kreditomk.: 8.320 – 15.853 kr. Samlet tilbagebetaling: 33.320 – 40.853 kr. Stiftelsesomk.: 0 kr. Månedsgebyr:30 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Anna Finans
10.000 - 50.000 kr
Lån mellem
24 - 72 mdr.
Løbetid
18 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkKundernes Favorit
CheckmarkPenge på konto i dag
CheckmarkHurtig ansøgning
Sponsoreret
eks: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 859 - 1.488 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 5,4 – 20,6 %. Samlede kreditomk.: 23.099 – 98.515 kr. Samlet tilbagebet.: 103.099 – 178.515 kr. Stiftelsesomk.: 2%. Månedsgebyr: 0 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
 

💻 Lån penge uden krav

Lån penge uden krav, kan man det? Det kommer an på hvad der menes med krav. Du kan ikke komme udenom at Lån penge uden kravder vil være en form for krav til dig når du vil lave forbrugslån uden sikkerhed online. Der er feks. altid et alderskrav der siger at du skal være fyldt minimum 18 år for at kunne lave hurtig lån. Disse vil hedde lån 18 år. Der er også andre låneudbydere der kun tilbyder lån 20 år, lån 23 år og lån 25 år. Det krav vil man aldrig komme udenom. Udover det er der også et par ufravigelige krav, som man heller ikke kommer uden om.

Du vil feks. altid blive spurgt om du er registreret i RKI eller Debitorregisteret. Er du det kan du nemlig ikke låne. Hvis du er registreret der, er det fordi du har ubetalt gæld, og er blevet registreret som dårlig betaler. Så skal du først arbejde på at komme af med din registrering. Det kan du læse om her. Du kan ikke komme udenom at blive tjekket for det, så det nytter ikke noget at lyve om det.

De krav der kan komme udover, er sådan noget som at du skal have en aktiv email, så de kan sende lånekontrakt til dig på mail. Du kan også komme ud for at de ønsker at du skal have dansk folkeregisteradresse og dansk telefonnummer. Disse oplysninger bruger de for at kunne komme i kontakt med dig, under lånets løbetid. Der er nogle af de låneudbydere der tilbyder store lån, som har krav til en minimum indkomst. Det er dog ikke alle. Lån penge uden krav til indkomst.

Lån penge uden krav

 

🤑 Lån uden krav

Lån uden krav, kan man så slet ikke få det? Som sagt er det svært at finde lån uden krav. Det er til dels fordi lån online er lån uden sikkerhed. Det betyder at du ikke behøver at stille sikkerhed for dit lån, eller finde en der kan kautionere for dig. Men hvorfor har det indflydelse på kravene til dig ved lån? Det har det fordi låneudbyderen som sådan ikke har en garanti for at du betaler lånet tilbage. For de fleste er tanken om at havne i RKI nok til at få dem til at betale, men ikke alle er så bange for det. Lån penge uden krav og få lån uden sikkerhed.

Udover det er der også mange der ønsker at få lån uden dokumentation. Det kan man til dels også godt få online. Det vil du få i form af at du laver lån med NemID. Du underskriver din låneansøgning med NemID, og bekræfter dermed din identitet. Du giver også låneudbyderen adgang til din e-skat, hvor de får oplysninger om din økonomi som de bruger til din kreditvurdering. Læs mere om kreditvurderinger her.

Kan man så ikke heller ikke få lån uden kreditvurdering? Nej ikke helt. Det er lovpligtigt for låneudbyderne at lave en kreditvurdering af dig, inden de tilbyder dig lån. Det vil sige at grundigheden af kreditvurderingen afhænger lidt af hvor meget du vil låne. Hvis du vil lave små lån på små beløb, som feks. lån 4000 kr, lån 6000 kr eller lån 10000 kr, så er det ikke en grundig kreditvurdering der bliver lavet. I disse tilfælde vil du måske endda kunne slippe helt for en reel kreditvurdering, men stadig være underlagt check om du er i RKI. Du kan også sagtens få de små lån som lån uden lønseddel.

Lån penge uden krav!

Lån penge uden krav

 

✈️ Case vedr. lån penge uden krav

Annemette havde en veninde, som hed Sofie, der var flyttet til Alanya i Tyrkiet. De havde været veninder siden de var små, og Sofie betød rigtig meget for Annemette. Derfor ville hun rigtig gerne ned og besøge sin veninde i sommerferien. Nu var det tilfældigvis også ved at være Sofies 25 års fødselsdag. Det ville Annemette selvfølgelig gerne fejre. Hun havde derfor besluttet sig for at hun ville købe en flybillet ned og overraske veninden. Hun allierede sig med en kollega af Sofie, som skulle hjælpe med at få det hele til at gå op. Det skulle helst passe med arbejdet og det hele.

Sofie havde fundet en flybillet til en rimelig pris men hun havde ikke fået sparet op. Derfor ville hun gerne låne penge. Hun ville helst have lån hos en låneudbyder hvor hun kunne lån penge uden krav. Hun vidste godt at hendes økonomi ikke var den stærkeste. Annemette håbede derfor, at hun kunne blive godkendt alligevel. Hun fandt et par forskellige låneudbydere hun gerne ville søge hos, og udfyldte de oplysninger det krævede. Det var ikke meget, mest bare navn, adresse, e-mail og bankoplysninger.

Hun underskrev sine ansøgninger med NemID og afventede svar. Der gik ikke længe før svarene kom på hendes skærm og i hendes e-mail. Hun satte sig til at læse lånekontrakterne igennem, og fandt et ene lån hun synes der skilte sig ud. Så underskrev hun det med NemID og fik lynhurtigt pengene udbetalt. Hun havde gemt flyrejsen, så hun hurtigt kunne finde den igen, og den var heldigvis ikke steget siden sidst. Hun købte og glædede sig til overraskelsen. Dagen oprandt, hvor hun skulle afsted. Hun tog til lufthavnen og blev hentet af i lufthavnen i Tyrkiet. Anemette ankom og overraskede veninden Sofie som blev ovenud lykkelig.

Lån penge uden krav

 

Læs også:

[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]