Hjem » Låneguide » Lån via sms

Lån via sms

🤙 Lån via sms her og nu

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

📲 Lån via sms

Lån via smsLån via sms var en ny måde at låne penge på, som låneudbyderne online tilbød for efterhånden en del år siden. Et sms lån kunne man optage ved at sende en sms til låneudbyderen, der også svarede via sms. Hele korrespondancen mellem låner og låneudbydere foregik med sms. Det er en langsommelig proces og lever ikke op til lånernes forventninger om et hurtigt lån.

Lån med sms giver et godt tidsbillede af den teknologiske udvikling. Da sms lånet blev indført, var der mange mennesker, der ikke havde adgang til internettet, som i dag. Set med datidens øjne var det en stadigvæk en lettere måde at låne penge på hurtigt. Hurtigere end i banken.

I dag vil du ikke finde mange lånudbydere, der tilbyder lån med sms, men navnet sms lån består alligevel. I takt med at flere og flere fik smart phones, og næsten alle har adgang til internettet, uanset hvor vi er, så forsvandt lån via sms stille og roligt. Du kan stadig bruge din smart phone til at søge lån, men du skal være online.

Hvis du vil søge et sms lån eller et andet lån online, så vælger du først den låneudbyder, du ønsker at anvende. Derefter bliver du stillet videre til låneudbyderens hjemmeside, hvor du først skal angive, hvor meget du ønsker t låne, og hvor lang løbetid du ønsker. Oprindeligt var sms lån betegnet ved at være et mindre beløb, for eksempel lån 6000 som det højeste beløb. Lånet skulle betales tilbage hurtigt. Ofte efter 30 dage. Sms lånet er et lån uden sikkerhed. Det er alle online lån i øvrigt.

Når du har angivet beløb, skal du give nogle få oplysninger om din økonomi og dine personlige forhold. Derefter afsender du ansøgningen, og du får straks svar.

LÅN VIA SMS

 

🏧 Nye sms lån kan ikke søges med sms

Nye sms lån via sms dukker ikke op. Det er ikke et produkt, der er efterspurgt af lånerne. Lån penge hurtigt og lån uden sikkerhed er lån, som de fleste af vore kunder  foretrækker. Derfor er det naturligt, at låneudbyderne har fokuseret kraftigt på at optimere disse lån. Det kan man tydeligt se. Tidligere var der ikke mange låneudbydere, der ville garantere, at man fik pengene samme dag. Der ville ofte gå flere dage.

I dag tilbyder mange af vore låneudbydere, at pengene bliver overført til ens Nemkonto samme dag. Ofte vil der ikke gå mere end et par timer, inden du kan disponere over pengene. Det er der flere forklaringer på,når det kan gå så hurtigt. Overførsel af penge bankerne imellem er blevet meget hurtigere. Det kan ske straks. Når du ansøger om lån, så anvender de fleste låneudbydere NemID.

Lån med NemID er også en vigtig brik i hurtige lån. Du sender ansøgningen via NemID, og når du har modtaget et lånetilbud, så accepterer du også lånet med NemID. Der er nogle låneudbydere, der også accepterer lån uden NemID, men så skal du være klar over, at vi ikke længere snakker om hurtige lån. Når du anvender NemID giver du automatisk også låneudbyderen adgang til oplysninger om din økonomi, skat mm.

Kreditvurderingen sker helt automatisk, når du bruger NemID, og derfor kan du får besked, at din låneansøgning er accepteret inden for få sekunder. Det går utroligt hurtigt, og nogle gange måske for hurtigt. Mange får ikke set på deres budget, inden de optager et lån. Budgetlægning er utrolig vigtig for de fleste familier. Budgetskemaet skal opdateres, så man kan vurdere, om der er plads i budgettet til afdrag på lån. Du skal være sikker på, at du kan betale dine afdrag.

LÅN VIA SMS

 

Læs også: