Hjem » Kviklån » Kviklån rentefrit

Kviklån rentefrit

✅ Kviklån rentefrit på få minutter!

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

DK - Lendme

10.000 - 500.000 kr

Lån mellem

12 - 180 mdr.

Løbetid

20 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
17 Låneansøgninger i 1Rente fra 3,34%Fuld gennemsigtighedDKs nemmeste ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: * ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,02 - 21,69%. Etb. omk. 7.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 337.751 - 500.000 kr. Løbetid 1-15 år.

DK - Weblånet.dk

25000 - 500000 kr

Lån mellem

12 - 180 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Hurtig udbetalingLet ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Samlet kreditbeløb 240.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.28 %. Etb. omk. 2.400 kr. Samlet tilbagebetaling: 310.083 kr. Samlede kreditomkostninger: 70.083 kr.

Kviklån rentefrit! Du kan online finde alle mulige slags låntyper når du gerne vil låne penge. Du kan f.eks. låne gratis, låne med lav rente eller få lån med rentefrie perioder samt rentefrie forbrugslån. Du kan finde billige lån og knap så billige lån. Fælles for dem alle er at de er lån uden sikkerhed og lån med NemID. Herunder kan du læse om rentefrie kviklån, om RKI lån og om hvordan du finder det bedste lån til dig.

📈 Kviklån rentefrit

Kviklån rentefrit

Kviklån rentefrit, hvad er det? Et rentefrit lån er et lån hvor der ikke betales renter, og det er et af de billigere lån man kan få online. Det er et hurtig lån, men kan også være et sms lån. Det betyder dog desværre ikke altid, at lånet er gratis. Omkostningerne for lånet ligger i stiftelsesomkostninger eller gebyrer. Tag et kviklån rentefrit.

Det betyder i realiteten, at selvom du har et rentefrit lån, så skal du stadig betale forskellige gebyrer undervejs i dit lån, som på en måde erstatter renterne. Man hører ofte dette udtryk i butikker, hvor lånebeløbet bruges på en enkelt genstand, eller hos lånevirksomheder som fx tilbyder dig det første lån gratis. Man skal derfor være opmærksom hvis et lånefirma skriver kviklån gratis, da man godt stadig kan ende med at betale for sit lån på den ene eller den anden måde.

Kviklån Rentefrit

 

❓Er et kviklån rentefrit gratis?Er et kviklån rentefrit gratis?

Nogle virksomheder tilbyder faktisk helt omkostnings- og rentefrie lån, såkaldte gratis lån. På denne type lån vil man ende med kun at betale produktets egen pris og ÅOP er derfor 0%. Det kan der være flere grunde til at virksomheder/låneudbydere vælger at gøre.

  1. Prisen på selve produktet kan være højere, end du kan finde det til andre steder. Så selvom du ikke ender med at betale mere for produktet, end det reelt koster i butikken, så har du altså bare købt produktet et dyrt sted. Køber du f.eks. et fjernsyn til 15000 kr, kan du f.eks. afdrage lånet i 15 rater af 1000 kr. Det er et ganske rentefrit lån, men måske du kunne købe fjernsynet til 12.000 kr. et andet sted – og du har altså så betalt 3.000 kr. mere ved at benytte denne metode. Tjek derfor altid prisen på dine køb andre steder inden du hopper i fælden.
  2. De ønsker at give dig rabat på denne måde (ofte på udvalgte produkter), for at du i fremtiden vil vælge at købe produkter/låne hos dem.

Læs også: Rente og gebyrfrit lån

Man skal altid være opmærksom, når man ser ordet rentefrit lån. En god ide er at ansøge og derefter kigge på den lånekontrakt der bliver sendt til dig. Tjek at ÅOP er 0% ellers er lånet ikke gratis. Det kan være der er diverse gebyrer, eller også har virksomheden en anden hensigt, som også er beskrevet i de to ovenstående punkter. Læs mere her om ÅOP.

Du kan altså godt få et kviklån gratis hvis du bruger din sunde fornuft og tjekker alle betingelser. Du kan eventuelt tage kontakt til låneudbyderen inden du underskriver og godkender lånekontrakten hvis du er i tvivl om dit lån er gratis.

Læs også: Populære lån

Kviklån Rentefrit

 

💯 Renter og gebyrer ved et kviklån

Er det renter og gebyrer på et rentefrit lån? Det kan måske virke dumt når man spørger hvad renten på et rentefrit lån er, men måske det giver mening for nogle alligevel. Det man skal være opmærksom på er, at selvom der ikke er deciderede renter, kan et gebyr fungere på samme måde.

Rentebetalinger er bare en måde, hvorpå man kan betale for et lån. Hvis der er tale om et rentefrit lån, vil det ofte være gebyrerne som driver omkostningerne. Disse omkostninger kan bedre aflæses i ÅOP, da denne faktor indregner både renter, gebyrer og andre omkostninger.

Renten vil naturligvis være 0% på et rentefrit lån, men grundet gebyrer og andre omkostninger, kan ÅOP på et rentefrit lån være forskellig fra 0%.

Eksempel:

  • Lånebeløb: 4000 kr
  • Løbetid: 30 dage
  • Renteafbetaling: 0 kr
  • Oprettelsesgebyr: 500 kr
  • Samlet tilbagebetaling: 4500 kr

ÅOP på dette lån vil ikke være 0% da du betaler et oprettelsesgebyr for at oprette dit lån. Dette beløb indgår i udregningen af ÅOP, da det er en del af de omkostninger der er ved at tage lånet.

Kviklån Rentefrit

 

🤔 Fordele ved et kviklån rentefrit

Fordelen ved et lån rentefrit er, (udover at man i visse tilfælde kan låne gratis) at det er et rigtig overskueligt lån. Man skal ikke tage højde for rentebetalingsskemaer, terminer m.m. Man kan vurdere lånet ud fra det beløb der afdrages/betales i gebyrer i alt, kontra produktets pris.

✔️ Ulemper ved et kviklån rentefrit

Ulempen ved et rentefrit lån er, at i nogle tilfælde kan et rentefrit lån lyde mere fordelagtigt end det er. Forskellige udbydere kan have vidt forskellige tilgange til at sammensætte et rentefrit lån. Det gør, at man desværre ikke med sikkerhed kan sige noget generelt om denne lånetype. Det vil altid være nødvendigt, at vurdere det rentefrie lån ud fra de betingelser, der er omkring det specifikke lån. Igen skal man være opmærksom og læse betingelserne på sti kviklån rentefrit. 

✔️ Rentebetalingsfrie perioder

Der er også nogle kviklån der har rentebetalingsfrie perioder.  Et SU lån er feks. rente- og betalingsfri i studieperioden. Der tillægges renter til lånebeløbet – de skal bare først betales når studietiden er ovre – sammen med afdragene. Her kommer begrebet rentes rente altså ind i ligningen. Det kan du læse mere om her.

✔️ Rentefrit lån i perioder

Mange lånevirksomheder tilbyder kreditkort, såsom Mastercard, Ikano Bank Visa, Entercard osv. Disse typer af kort, kører ofte med det man kalder en rentefri periode, hvilket betyder, at man indenfor en periode på fx 45 dage kan bruge penge på kortet, og kun betale renter af det beløb, som stadig er brugt efter den rentefrie periodes udløb. Det kan være nyttigt til at overlappe lønudbetalinger med.

Læs også: Kreditkort

Kviklån Rentefrit

 

📖 Læs om Bernard der fik kviklån rentefrit

Et hurtigt kviklån reddede Bernard. Han havde længe haft ondt i sin ene tand. Den gjorde generelt bare rigtig ondt. En aften kulminerede det dog, da Bernard var på besøg hos sin veninde, og spiste karameller. Det burde han have vidst at han skulle holde sig fra. Men de smagte så godt og Bernard elskede karameller. Han mærkede en skarp smerte, og den forsvandt ikke igen. Han var nødt til at tage til en akut tandlæge der havde weekendåbent, selvom han godt vidste at det ville koste ekstra.

Bernard kom til tandlægen som konstaterede at tanden måtte ud. Den var flækket og karamellen havde kun gjort det hele værre. De besluttede at fjerne den med det samme. Det lettede gevaldigt efter at tanden blev hevet ud, og Bernard var glad. Indtil han så regningen fra tandlægen. 2400 kr for at fjerne tanden, fordi det var weekend. Den skulle betales inden 14 dage. Bernard gik et par dage og tænkte over hvordan han skulle løse sit problem, for det forholdt sig sådan at han ikke havde penge til at betale inden tidsfristen.

Et par dage efter kom Bernards barnebarn på visit. Han så regningen ligge på skænken og mindede Bernard om at den snart skulle betales. Hans barnebarn kunne godt se bekymringen i sin bedste fars ansigt, og spurgte om han havde penge til at betale regningen. Bernard fortalte at det havde han ikke. Hans barnebarn fortalte at de kunne finde et lån på nettet til Bernard. Endda kunne han få et kviklångratis, når det ikke var et større lån. Bernard ville snart få sin pensionsudbetaling, og ville have råd til at betale lånet tilbage. Barnebarnet hjalp ham med lånet, og hjalp ham også igen, da det skulle betales tilbage.

Læs også: