Hjem » Låneudbydere » Kvikto

Kvikto

Kvikto kredit på 15000 – søg nu og få pengene i dag

Kvikto tilbyder en løbende kredit mellem 3000 kr og 15.000 kroner. Kvikto er en del af Finans 247 ApS. En erfaren låneudbyder. Kvikto foretager individuelle kreditvurderinger, inden et lån bevilges.

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

kvikto

Alle online lån er lån uden sikkerhed. Det gælder også for Kvikto, der kun tilbyder lån uden sikkerhed. Det vil altså sige, at det ikke er nødvendigt, at du har noget, for eksempel hus eller bil, som du skal stille som sikkerhed for lånet.

Hvad du vil bruge pengene til bestemmer du helt selv. Så udfyld en ansøgning , og du kan bare gå i gang med dine planer. Det er ikke så vanskeligt at ansøge om et lån eller nærmere en kredit hos Kvikto. Når du er blevet stillet videre til deres hjemmeside, skal du først udfylde, hvor meget du ønsker at låne. Så er der de personlige oplysninger, navn, adresse, CPR, telefonnummer, e-mail. Dernæst skal du give adgang til dine skatteoplysninger via e-skat. Du skal logge ind med dit NemID og afsende låneansøgningen. Kvikto foretager en helt automatisk kreditvurdering, og efter 10 sekunder får du svar. Du skal så bekræfte lånetilbuddet med NemID.

Lån 15000 hos Kvikto

Lån 15000 hos Kvikto som en kredit. 15000 kroner er det højeste beløb, du kan låne. Lån 3000 kroner er det mindste beløb, du kan låne. Løbetiden vil normalt være 12 måneder. Lån penge online er blevet et populært valg, som mange danskere benytter sig af jævnligt.

Der er mange, der foretrækker disse hurtige lån, hvor det ikke er nødvendigt at gå i banken for at få klaret ens transaktioner. Når man låner online, kan man gøre det hjemmefra, når det passer ind i familiens mønster. Når børnene er lagt i seng, eller når man kommer sent hjem fra fitness, så kan man sende en ansøgning om et lån. Der er mange forklaringer på, at folk er begyndt at låne penge online i stedet for at gå i banken, som tidligere var den eneste mulighed for de fleste.

Der er ingen tvivl om, at muligheden for at få et hurtig lån er en vigtig faktor. Hvis man af og til har brug for at skaffe penge i en fart, skulle man måske overveje at begyndte at sætte lidt til side hver måned, så man har penge til uforudsete anskaffelser. En anden mulighed og billigere kunne være at man fik en kassekredit i banken. Det betyder, at man for eksempel i forbindelse med ens konto i banken har en trækningsret på for eksempel 15000 kroner. Man betaler kun renter af det beløb, man overtrækker kontoen med.

Lån uden sikkerhed og lån uden dokumentation er også vigtig for mange online ansøgere. Mange har for det første ikke noget, de kan bruge som sikkerhed for et lån. Mange andre har ikke altid orden i papirerne, så man kan dokumentere lønindtægter og diverse udgifter.

Lån penge hurtigt

Lån penge hurtigt tilbyder de fleste låneudbydere. Lån hurtig udbetaling er blevet en mulighed for alle låneudbydere, og en vigtig brik i kampen om kunderne. Når det er muligt at tilbyde disse hurtige lån, så er NemID udslagsgivende. Lån med NemID giver nemlig låneudbyderen mulighed for hurtigt at verificere ansøgeren. Samtidigt giver du låneudbyderen mulighed for at kreditvurdere dig hurtigt.

På baggrund af de oplysninger Kvikto har om dine årsopgørelser, lønsedler, udgifter mm, kan de kreditvurdere kunderne individuelt. Det skal dog siges, at det er en form for automatisk kreditvurdering, der foretages. Når kreditvurderingen foretages på under 10 sekunder, så kan man jo diskutere, hvor individuel den er.

Du får som sagt besked efter 10 sekunder på din låneansøgning. Når du accepterer dit lånetilbud, sættes overførslen i gang med det samme. Pengene vil være til din disposition i løbet af få minutter. Kvikto udbetaler i weekender og på helligdage.

Du har mulighed for at afdrage løbende på din kredit. Jo mere du afdrager, jo billigere vil dine renteudgifter være. Du skal hver måned betale den månedlige rente på din kredit.

Det kan godt være lidt vanskeligt at vurdere, hvor dyrt det er at have en kredit. Den eneste måde, du kan sammenligne priser på et lån og en kredit er ved at bruge ÅOP, der betyder årlige omkostninger i procent. Du kan kun sammenligne, hvis du har forskellige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Du skal sammenligne lånetilbuddenes ÅOP. Lånet eller kreditten med laveste ÅOP er det billigste. Læs mere om ÅOP her.

Krav til låner:

Du skal være fyldt 21 år.

Du skal have dansk CPR nummer.

Du skal have dansk bopæl.

Du skal have en aktiv e-mail adresse.

Du skal have dansk telefonnummer, og det må ikke være taletidskort. Det skal være abonnement.

Du skal have dansk bankkonto. Knyttet til din Nem konto.

Du må ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret.

Du skal kunne fremvise en årsopgørelse.

Du skal give adgang til e-Skat.

Du skal opfylde Kviktos krav til kreditvurdering.

Låneeksempel: Lån 15000 kr i 12 måneder

  • Samlet kreditbeløb:                          15.000 kr.
  • Fast Debitorrente:                            150,00 %
  • ÅOP:                                                    316,79%
  • Månedlig ydelse**:                           1.936,88 kr.
  • Samlede kreditomkostninger:       23.242,50 kr
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb:        38.737,50 kr
  • Oprettelsesgebyr:                             495,00 kr.
  • Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

 

Læs også: