Hjem » Låneudbydere » Nordiclån

Nordiclån

 

Nordiclån tilbyder lynhurtig udbetaling – få 50.000 kr. i dag

Så er der rigtig godt nyt til låneglade danskere. Der er kommet et nyt lån på det danske marked og det er en god gammel kending der er på banen med et rigtig godt og solidt lån. Det er DER koncernen der i forvejen har bl.a leasy minilån og Fokuslån i deres låneportfølje. Det nye lån tilbyder lån op til 50.000 kroner og du får svar på din låneansøgning lige med det samme.

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

DK - PayMark Finans

10000 - 150000 kr

Lån mellem

24 - 120 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★★

Bedømmelse
Kunde favoritIndfri uden gebyrNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 84 måneder kr. Variabel debitorrente: 9,9 - 19,56 % ÅOP: 12,66 - 22,92 % Månedlig ydelse: 353 – 454 kr. Samlede kredit omk.: 9.629 – 18.134 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 29.629 – 38.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

DK - Leasy Kontantlån

10000 - 50000 kr

Lån mellem

12 - 72 mdr.

Løbetid

20 år

Min. alder

★★★

Bedømmelse
Nem GodkendelseHurtig UdbetalingKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: 40.000 kr i 5 år Etb: 3.200 kr ÅOP: 30,95%. Kreditomk: 33.655 kr. Tilbagebet: 73.655 kr.

DK - Leasy Minilån

10000 - 50000 kr

Lån mellem

24 - 120 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★★

Bedømmelse
KundefavoritHurtig UdbetalingNemt og overskueligt
14 dages fortrydelsesret

eks: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Med et Nordiclån er du sikker på at du søger om at låne penge hos en låneudbyder med infrastrukturen iorden. Ansøgningen foregår med dit NemID og du får hurtigt svar på din låneansøgning. Hvis du er registreret i RKI kan du desværre ikke få et Nordiclån. Hvis du ikke er sikker om du står registreret i RKI kan du klikke på linket her.
Nordiclån
Hvis du derimod har en del små lån og anden klatgæld kan et Nordiclån være det helt rigtige lån for dig. Med et samlelån hos Nordic lån kan du lave et samlelån hvor du samler alt din dyre gæld et et overskueligt lån hvor du ved præcis hvor meget du skal betale tilbage hver måned. Du kan vælge at tilbagebetale lånet mellem 12 måneder og 5 år.

Hvordan søger jeg et Nordiclån?

Når du har valgt at søge om et Nordic lån er du i Gode hænder. Du skal indtaste personlige oplysninger om dig selv dvs. Cpr nummer, bopæl samlivsstatus job etc. Herefter ansøger du med din digitale signatur og du får svar indenfor 1 time. Du skal som regel indsende dine 3 seneste lønsedler eller andet bevis på indtægt. Dette afhænger dog af beløbet du ansøger om. Du kan bare scanne evt ekstra oplysninger og sende alle oplysningerne elektronisk. Så der er ikke nogen lang og besværlig postgang der skal frem og tilbage inden du har pengene på din konto. Som oftest har du dine penge på kontoen samme dag. Hvis du ansøger i weekenden vil pengene normalt blive udbetalt på den først kommende hverdag.

Hvorfor skal jeg vælge at ansøge om et Nordiclån?

  1. Hurtigt svar
  2. Ansøg med NemID
  3. Høj godkendelse
  4. Gode renter
  5. God kundeservice
  6. Intet krav om sikkerhed
  7. Trusted brand

Ansøg om et Nordiclån i dag – klik her

Hvor mange lån kan man søge?

Du kan i princippet søge så mange lån du har lyst til. Dog skal du være opmærksom på ikke at ansøge flere lån ved den samme koncern. Vi anbefaler altid at du ansøger mindst 3 lån før du beslutter dig til hvilket lån der passer bedst til din situation. Det kommer selvfølgelig også an på hvor mange penge du skal bruge hvilket lån der passer bedst til dine omstændigheder. Hvis leder efter et stort forbrugslån anbefaler vi at man prøver Bank Norwegian der tilbyder lån på helt op til 400.000 kroner. De har også et af det danske lånemarkeds bedste renter fra 4.95%.

Pengepungens Vurdering.

Vi har lavet en analyse af Danmarks bedste lån og vi vurderer at Nordiclån bliver en markant spiller på det danske lånemarked. Med et Nordiclån får du flere gode features. Du kan til enhver tid vælge at tilbagebetale lånet uden det koster dig ekstra. Mange mennesker bruger denne type lån i kortere perioder hvor de har store uforudsete udgifter for derefter at tilbagebetale lånet relativt hurtigt. Når der f.eks kommer feriepenge.

Et Nordiclån er et nemt og overskueligt lån og låneudbyderen kræver ikke at du skal stille nogen form for sikkerhed. Derfor støtter alle her på redaktionen op om Danmarks nye lån og byder Nordiclån velkommen på det Danske lånemarked med åbne arme. Vi forudser at Nordiclån vil blive et af de mest populære lånebrands på det danske lånemarked indenfor en overskuelig fremtid.

Opdatering: Leasy koncernen er kommet med et nyt og meget populært lån hvor alle får den samme rente. Lånet hedder Føniks privatlån og er blevet vældigt godt modtaget og det har allerede flere tusind glade lånere. Derfor anbefaler vi som et alternativ til Nordiclån at man kigger nærmere på dette nye lån fra Leasy

Nordiclån eller sms lån?

Nordiclån er et såkaldt forbrugslån da det er et lån med en længere løbetid. Hvis du kun skal bruge penge i en kortere periode anbefaler vi at du ser nærmere på de såkaldte sms lån, hvor du også har mulighed for at få første lån gratis. Du skal også være opmærksom på at sms lån er små lån der der har en meget kort tilbagebetalingsfrist.

Dannys vej til et forbrugslån hos Nordiclån

Danny havde længe ønsket sig en nyere bil. Ikke en stor og dyr en, men en god, økonomisk bil. Hans nuværende bil var 20 år gammel, den var dyr i drift og blev her og der holdt sammen af gaffatape. Den ville helt sikkert ikke kun klare næste års syn, det vidste han godt. Han havde set sig varm på en bil nede hos brugtvognsforhandleren. Den kostede 50000, havde haft en ejer, overholdt alle service. Det var lige bilen for Danny. Men hvor fik man lige 50000 fra. Han vidste at hvis han skulle spare op, ville der gå længere tid, end de 8 måneder der var til næste syn. På computeren havde han set et par annoncer for et nyt lånefirma der hed Nordiclån. Danny bestemte dig for at prøve at søge et Forbrugslån uden sikkerhed hos dem. 

Det var faktisk super nemt at søge, alt var overskueligt og han var ikke i tvivl om noget. Han var glad for, at han for 3 måneder siden havde fået en lønforhøjelse, det måtte helt sikkert være godt i forhold til hans vurdering. Danny sendte låneansøgningen afsted med de 3 seneste lønsedler vedhæftet. Han bestemte sig for at slå græsset mens han ventede på svar, men han var knapt kommet i arbejdstøjet, for en mail tikkede ind fra Nordiclån. De ville gerne låne ham pengene. Danny underskrev lånepapirerne med sin digitale signatur, ringede til brugtvognsforhandleren og reserverede sin bil. Aldrig havde det føltes så dejligt at gå ud og slå græsset.

Læs også: