Hjem » Låneudbydere » Føniks Lån -> Føniks Privatlån

Føniks Lån -> Føniks Privatlån

Føniks lån op til 100.000 i dag!

Føniks PrivatlånLån 100000 hos Føniks lån. Hvis man har behov for at låne 100.000 kroner, så har de fleste mennesker ikke mange muligheder. Man kan låne i kreditforeningerne, hvis man har en bolig med friværdi.

Det er der mange mennesker, der ikke har. Man kan låne i banken, hvis banken er indstillet på det. Det kræver et møde med bankrådgiveren, og det vil ofte kræve en eller anden form for sikkerhed. Hvis de to muligheder er lukket, så er der kun online lån tilbage.

Der er dog ikke mange online låneudbydere, der tilbyder lån på 100.000 kroner. En af de nyeste låneudbydere, Føniks tilbyder lån 100.000 kroner med samme lave rente til alle. Et lån uden skjulte gebyrer.

Billige lån hos Føniks lån

Føniks lån tilbyder lån med samme lave rente til alle og ingen skjulte gebyrer. Det lyder jo rigtig godt, men de andre låneudbydere tilbyder jo også billige lån. Så hvordan finder man de billigste lån. Det kan så være lige meget om det hedder kviklån eller om det er en kredit, man tilbydes. Uanset om det er et sms lån eller et forbrugslån, så er der et redskab til at finde det billigste lån.

Man skal indhente identiske og sammenlignelige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Vi foreslår, at man indhenter mindst tre lånetilbud. Det er helt gratis, og der er ingen forpligtigelser ved at anmode om at få et lånetilbud.

Når man så skal finde det billigste lånetilbud, skal man kigge på lånenes ÅOP. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. Det er vigtigt, at du ved, at du kun kan bruge ÅOP i en sammenligning. Læs mere om ÅOP her.

Mange mennesker har i undersøgelser fortalt, at de har haft svært ved at kunne udpege det billigste lån. Selv om ÅOP har været en væsentlig oplysning i lånesager de seneste år, er der desværre stadigvæk mange, der ikke kender begrebet, eller ved hvad det betyder. Det kan du læse om her.

Læg et budget og lån penge hos Føniks lån

Når man skal låne penge, er det vigtigt, at man har et godt overblik over ens økonomi. Det kan man faktisk kun få ved at lægge et budget. Du kan hente et budgetskema mange steder her på nettet. Du kan finde et her.

Så skal du indføre alle udgiftsposter og indtægter for hele året. Du kan ikke nøjes med en måned, for du har uden tvivl udgifter, du ikke betaler på hver måned, men kun halvårlig eller årligt. Derfor skal alle poster føres ind. Du kan læse mere om at lægge budget her.

Der er et begreb, der er vigtig, når du skal låne penge. Rådighedsbeløb. Det finder du, når du har ført alle poster ind i dit budgetskema. Du har så dine årlige indtægter. Herfra trækker du dine årlige udgifter. Det beløb der er tilbage dividerer du med tolv. Så har du dit månedlige rådighedsbeløb. Dit månedlige rådighedsbeløb er afgørende, når du skal låne penge. Hvis du har et rådighedsbeløb på 2500 kroner, så må du ikke lave et lån, hvor afdragene er større end 2500 kroner.

Lån med NemID

De fleste låneudbydere har de seneste år optimeret lånehastigheden. Kunderne efterspørger hurtige lån, og det kan låneudbyderne online tilbyde. Det gælder også Føniks lån. Du skal bare have fat i dit NemID, så er dit lån snart på vej. Her kan du få pengene samme dag, så du kan komme i gang med at bruge pengene.

Lån med NemID har været en vigtig del i denne proces, fordi det har betydet, at låneudbyderne hurtigt kan verificere kunden, samt hurtige være i stand til at kreditvurdere kunderne.

Der er stadigvæk låneudbydere, der tilbyder lån uden NemID. At tage et lån uden NemID betyder, at man kan forvente en længere låneproces. Du kan ikke få lån uden NemID hos Føniks Privatlån.

 • Den månedlige ydelse er baseret på:
 • Fast årlig debitorrente 16,90%.
 • ÅOP 26,49% (24 mdr.), 20,51% (72 mdr.) eller 19,54% (108 mdr.).
 • Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 126.564167.437 eller 202.370.
 • Samlede kreditomkostninger kr. 26.56467.437 eller 102.370.
 • I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 8.000 kr.
 • Løbetid 24 – 108 måneder. Maks. ÅOP 26,49%.
 • Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.

Lån uden dokumentation

Du kan ikke få lån uden dokumentation hos Føniks Privatlån. Ingen af vore låneudbydere tilbyder lån uden dokumentation af nogen slags.

Du skal være 20 år

Du må ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret

Du skal have dansk adresse, e-mail, telefon.

Det er nogle af de gængse krav, der stilles til låneansøgerne.

Lån information

 • Lånebeløb: 10.000 – 100.000 kr.
 • Løbetid: 24 – 108 måneder
 • Samme lave rente til alle
 • Svartid: 1 time

Krav til dig som låntager

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal have dansk bopæl og cpr
 • Du skal være fyldt 20 år
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

Lån som udbydes i samarbejde med Leasy

Mohamed fik råd til at flytte hjemmefra med et Føniks Privatlån

Mohamed var ved at være godt og grundig træt af, at bo hjemme hos sine forældre. Han var 23 år og lige nyudlært ejendomsmægler. Og så delte han værelse med sin 15 årige lillebror. Nu var tiden kommet, synes han. Han havde fået en god stilling i et ejendomsmæglerfirma og snart ville han tjene gode penge. Han havde netop lige fået den lejlighed ind, som han rigtig gerne selv ville købe. Det var en lille, lækker andelslejlighed med en total flot altan og plads til et stort spisebord, så hele familien kunne komme til aftensmad en gang imellem. Han ville have brug for et Lån 100000 for at få sin drøm opfyldt. Han bestemte sig til at søge et Netlån som et Forbrugslån uden sikkerhed. Han havde 3 fine lønsedler han kunne vedhæfte låneansøgningen.

En af hans kunder havde fortalt ham, at han havde lånt penge hos hos et lånefirma der hed Føniks Privatlån, på meget fine vilkår. Mohamed bestemte sig for at udfylde låneansøgningen med det samme. Han måtte være hurtig, hvis han skulle have fingrene i den lejlighed. En lille time senere fik han besked fra Føniks Privatlån, de havde godkendt hans låneansøgning. Mohamed kunne slet ikke tro det, han ringede straks til sælgeren og fortalte, at der allerede var en køber til lejligheden. Alle var glade, måske på nær Mohameds mor, der synes det var alt for tidligt at flytte hjemmefra. 

Læs også:

[Total: 10   Gennemsnit: 3.5/5]