Hjem » Låneudbydere » Tillidslån

Tillidslån

Tillidslån er et lån for alle, men der dog mest forbeholdt folk der står registreret i RKI. Ja du læste rigtigt, du kan få et tillidslån selvom du står i RKI. Desuden fås tillidslån med nogle ret gode renter og uden de store krav. Du kan læse meget mere im tillidslån herunder.

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

DK - PayMark Finans

10000 - 150000 kr

Lån mellem

24 - 120 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★★

Bedømmelse
Kunde favoritIndfri uden gebyrNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 84 måneder kr. Variabel debitorrente: 9,9 - 19,56 % ÅOP: 12,66 - 22,92 % Månedlig ydelse: 353 – 454 kr. Samlede kredit omk.: 9.629 – 18.134 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 29.629 – 38.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

DK - Leasy Kontantlån

10000 - 50000 kr

Lån mellem

12 - 72 mdr.

Løbetid

20 år

Min. alder

★★★

Bedømmelse
Nem GodkendelseHurtig UdbetalingKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: 40.000 kr i 5 år Etb: 3.200 kr ÅOP: 30,95%. Kreditomk: 33.655 kr. Tilbagebet: 73.655 kr.

DK - Leasy Minilån

10000 - 50000 kr

Lån mellem

24 - 120 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★★

Bedømmelse
KundefavoritHurtig UdbetalingNemt og overskueligt
14 dages fortrydelsesret

eks: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Tillidslån, hvad er det?

Tillidslån
Tillidslån er et online lån, som har mange ligheder med de fleste andre lån på markedet. Der hvor tillidslån skiller sig ud er, at tillidslån også er for folk som står registreret i RKI eller Debitor. Det er med andre ord et rigtigt godt lån trods RKI. Tillidslån er et nemt og overskueligt lån trods RKI og lige netop denne form for lån er med til at åbne en verden af muligheder. Ikke bare for os som lån rådgivere, men for alle vores kunder som vi førhen ikke har haft noget alternativ til fordi, de netop har stået registreret i RKI. Tillidslån giver kunderne en ny chance for at få deres drømme opfyldt eller for at få hverdagen til at hænge sammen. Det eneste der kræves for at optage denne type lån er en kautionist.

Tillidslån er derfor med andre ord genvejen til en mere økonomisk overkommelig hverdag for ALLE. Ydermere koster det ikke ekstra at optage et tillidslån, faktisk er det lige så uforpligtende som alle vores andre lån, så altså 100% uforpligtende. Samtidig kan du færdiggøre ansøgningen online og du er færdig i løbet af få minutter.

Læs også: Lån uden årsopgørelse / lån 5000 her og nu

Hvordan får jeg et tillidslån?

Et tillidslån kan man som forbruger optage lige her. Det klares nemt og hurtigt online og man kan underskrive sit lån med NemId med det samme ansøgningen er blevet godkendt. Derefter ryger pengene ind på din private konto indenfor meget kort tid. Tillidslån er derfor ens med mange andre lån også lån som kviklån og forbrugslån. Det kan nemlig også ansøges online og fåes med rigtigt fordelagtige renter, efter den givne situation.

Tillidslån trods RKI

Tillidslån er et af de to lån der findes på det danske marked, som tillader at deres kunder at få det lån trods RKI, de har brug for. Når man generelt snakker om lån trods RKI, er der måske mange der vil synes det er forkert at låne penge, når man står i RKI. Det er vi her på hjemmesiden fuldstændigt ligeglade med. Vi stiller heller ingen spørgsmål i forhold til hvad pengene skal gå til. Ej heller i hvilket tempo, de bliver afviklet på. Du skal med andre ord slet ikke stå til regnskab for dit tidllidslån trods RKI, på nær betalingen selvfølgelig.

Den eneste forskel på et tillidslån trods RKI og et mere “almindeligt” lån er at man er nødsaget til at stille kaution for lånet. Dette gøres gennem en kautionisten, som garanterer at betale lånet ud, i tilfælde af at låntageren ikke har mulighed for det. I en sådan situation skylder man som låntager ikke længere penge til långiveren. I stedet skylder man så pengene til kautionisten, hvis man ser scenariet fra et moralsk synspunkt.

Lån trods RKI kan tjene lige så ædle og noble forhold som et almindeligt lån. Derfor er det vigtigt man som låner ikke bliver påvirket af andres meninger og holdninger. Derimod skal man lytte til sit eget behov og sin egen fornuft. Man skal derfor også veje og vurdere i hvor høj grad, man som forbruger har behov for det lån man har overvejet at optage.

Husk aldrig at låne flere penge end du har mulighed for at betale tilbage!

Tjek din RKI/Debitor status HER

Hvor meget kan jeg låne med tillidslån?

Tillidslån tilbyder mange forskellige lån og kan derfor også gavne i mange forskellige situationer. Det er muligt at låne alt mellem 8.000 og helt op til 50.000 kroner. Står du eksempelvis og skal bruge lån 15.000, så kan det nemt ordnes med et lån fra tillidslån og så selvom du skulle stå registreret i RKI eller Debitor. Foruden den store variation i beløb så er tillids lån også garant for billigelån.

Det muligt at låne til absolut hvad som helst. Det kan være en uforudset regning, som man lige skal have en hurtig hjælpende hånd til. Noget helt andet er til datterens konfirmation eller sønnens barnedåb. Så der er et væld af muligheder og samtidig er der ingen der stiller spørgsmål efter optagelsen.

Se også: Lån uden renter / låne penge på kontanthjælp

Tillidslån ÅOP

Tillidslån ÅOP er værd at bemærke. Faktisk er ÅOP en generel vigtigt ting, specielt når det kommer til låne sammenligning. Det skal samtidig understreges at det er en enormt god ide at undersøge sit kommende lån og især sammenligne det med et lignende lån. Det gør man rimeligt hurtigt kan danne sig et overblik over hvor man får det billigste lån.

Når man sammenligner ÅOP og lån generelt, skal man skrive sig bag øret at det er en god idé at gøre sit forarbejde ordentligt. Det hænger nemlig sådan sammen på lånemarkedet, at jo flere lån man som forbruger søger, desto billigere bliver det lån man optager. Så derfor råder vi vores låne ansøgere om at søge så mange lån som muligt. Det er selvfølgelig er 100% uforpligtende at søge lån gennem os. I mange tilfælde kan man oftest få et meget retvisende billede ved bare at søge 3 forskellige lån, men i tilfælde af at de 3 har givet afslag, er det jo langt fra ensbetydende med at der er afslag over hele linjen. Man kan sagtens få lov at optage lån, selvom man har fået afslag fra andre låneudbydere.

Det er vigtigt når du sammenligner lån og ÅOP at du har gjort dig klar hvilken type lån du ønsker. Samtidig skal du også vide hvilket beløb der behov for og hvor meget du kan afdrage med om måneden. Man kan som forbruger komme ud for, at finde et lån som er billigt, men du ikke har råd til at afdrage. Her kan du heldigvis regulerer i afbetalings perioden så afdrage kan blive mindre.

Hvad er en kautionist?

En kautionist er typisk en bekendt som er villig til at hjælpe en låneansøger, en iværksætter eller noget helt tredje. I forhold til en låneansøgning vil kautionisten skulle stille en sikkerhed for udbyderen. Dette gøres ved at han bliver en forlængelse af låne aftalen. Således vil kautionisten skulle indfri restgælden til låneudbyderen. Det vil dog kun være tilfældet hvis låntageren ikke har mulighed for at betale.

Hvis man som låntager kommer i den uheldige situation, ikke at kunne betale, kan man gå til forhandling. Det er vigtigt at man er ærlig og åben omkring hvorfor man ikke kan betale. Forhandlingen vil i mange tilfælde kunne være med til at skabe en god afviklingsplan for restgælden. Hvis man bruger tillidslån og laver en sådan forhandling, vil det ikke ændre noget for kautionisten, eftersom låntageren stadig selv har en afdrags plan.

Derfor er det altså kun i yderste instans at kautionisten bliver taget i brug.

Læs også: