Hjem » Billige billån – Få bilfinansiering uden udbetaling

Billige billån – Få bilfinansiering uden udbetaling

🚗 Find det bedste og billige billån

Please configure your Seofy Feed Generator.

Billige billånLån penge nu og find det billige billån. Du kan spare mange penge, når du skal købe bil, og hvis du har behov for at låne til den nye bil. Billige billån er absolut en mulighed. Du er nødt til at undersøge dine muligheder, når du går på jagt efter billige billån.

Det er vigtigt, at du har for øje, at du kan få billige bil lån flere steder. Du har mulighed for at få billige bil lån hos din bilforhandler, din bank og dit realkreditinstitut.

Her kan du læse om hvad du skal være opmærksom på når du skal have et billån samt hvilke muligheder du har for at optage lån.

Billige billån handler ikke blot om renten på lånet eller den månedlige ydelse, som mange stirrer sig blind på, men derimod den fulde pris for billånet. Høje gebyrer kan gøre din bilfinansiering dyr, da de ikke kan trækkes fra i skat, derfor skal du altid gå efter lån med laveste ÅOP, som betyder årlige omkostninger i procent er et vigtigt redskab, når du skal finde det billigste billån. Når du sammenligner lånetilbud, vil du altid få oplyst lånets ÅOP. Det er lovpligtigt.

Du kan kun bruge ÅOP, hvis det er sammenlignelige lånetilbud. Det kunne være lån 100000 kroner i 96 måneder. Du skal så vælge lånetilbuddet med den laveste ÅOP, da det lån er det billigste for dig. Læs mere om ÅOP her.

Når du skal optage et billån er der forskellige måder du kan gøre det på. Det er vigtigt, du undersøger, hvilken bilfinansiering der er billigst for dig, før du køber bil. Det sker ofte, at når du har fundet drømmebilen og skal have billånet, så ophører den kritiske sans, og det kan gøre din  bil unødvendig dyr.

bilfinansiering
Billige billån – Få bilfinansiering uden udbetaling
Billige billån

 

🏦 Billige billån i banken

Der kan være stor forskel på prisen på et billån i din bank. Det har stor betydning, hvor mange engagementer du har i banken. Du vil ofte kunne få et billån både med udbetaling og uden udbetaling. Du kan jo også prøve at forespørge på et billån i andre banker. Hvis du er villig til at flytte bank, vil du muligvis kunne få et billigere billån.

I banken kan du typisk optage et billån med og uden udbetaling. Du kan altså selv vælge, om du vil låne til hel eller delvis betaling af bilens salgspris. Men som du kan se i nedenstående eksempel, så betyder det meget, om du er i stand til at lægge en udbetaling. Omkostningerne er mere end dobbelt så store, hvis du ikke lægger en udbetaling.

Billige billån

 

🔑 Bilfinansiering uden udbetaling

Hvis du søger om billige billån hos Santander, kan du her se forskellen på at søge billån med udbetaling og billån uden udbetaling.

Ansøg om billån hos Santander

  • Ansøg uforpligtende på 5 minutter
  • Variabel debitorrente fra 2,52%*
  • Få svar med det samme

Renten afhænger af bilens alder og om der lægges udbetaling. Den laveste rente forudsætter, at bilen er højst 1 år gammel og en udbetaling på 20%.

Købs- og låneeksempel 1:  Køb ny bil til 200.000 kroner. Udbetaling 40.000 kroner.

Lån 160.000 kroner i 96 måneder til den lave debitorrente på 2,52 %

Månedlig ydelse                                                                2002 kroner

Variabel debitorrente                                                     2,52 %
ÅOP                                                                                   4,79 %
Kreditomkostninger                                                       32.155 kroner
Tilbagebetaling i alt                                                      192.155 kroner
Købs- og låneeksempel 2:  Køb ny bil til 200.000 kroner. Udbetaling 0 kroner.
Lån 200000 kroner i 96 måneder til debitorrenten 7,22 %
Månedlig ydelse                                                             2859 kroner
Variabel debitorrente                                                   7,22 %
ÅOP                                                                                  8,63 %
Kreditomkostninger                                                     74.462 kroner
Tilbagebetaling i alt                                                    274.462 kroner
Billige billån

 

📲 Billige billån hos bilforhandleren

Billån hos bilforhandleren vil du blive tilbudt, hvis du spørger. Bilforhandlerne vil meget gerne tilbyde dig et lån gennem deres finansieringsselskab. Der kan forhandlerne nemlig få en ekstra fortjeneste, da de ofte lægger et gebyr på lånet, som forhandleren beholder.

Hvis du beslutter dig for at låne ved forhandleren, så kan du godt prøve at forhandle både prisen på bilen, men også omkostninger på lånet. Du bør kunne få en reduktion af enten prisen på bilen eller på gebyrerne.

Det er naturligvis tillokkende at få finansieret bilen samme sted, som du køber, men du skal undersøge andre muligheder, inden du beslutter dig.

I mange tilfælde vil det sikkert være lige så billigt at låne hos bilforhandlerne som i mange banker. Når du låner hos bilforhandlerne vil de ofte kræve minimum 20 % i udbetaling.

Billige billån

 

🏡 Billån for boligejere

Boligejere kan få endnu billigere billån, især på de billån som ligger i den højere klasse og såfremt der er friværdi i boligen. Ejer du en bolig med en vis friværdi, så er det den billigste måde at få et lån på.

Renten på et lån i kreditforeningerne er næsten på 0 % i 2019. Så billigt kan du ikke få et lån andre steder. Hvis  din samlede gæld i huset, med dit nye billån, ikke overstiger 80 % af ejendommens friværdi, så kan du få det billigste billån her.