Hjem » Kreditkort -> Ansøg om kreditkort – Rejs trygt med et Visakort eller Mastercard

Kreditkort -> Ansøg om kreditkort – Rejs trygt med et Visakort eller Mastercard

Kreditkort til både dagligdagen og ferien

Har du brug for et kreditkort? Her finder du et udvalg af de bedste kreditkort online, som kan søges online alle dage døgnet rundt.

Vi vil gerne hjælpe dig til at finde det kort som bedst opfylder dine behov. I listen herunder finder du kreditkort, som er ideelle til ferien, som kontokort eller i stedet for f.eks. et kviklån. Med et kredit kort får du en kreditramme på 100.000 kr og op til 45 dages rentefrihed.

Det er uforpligtende og gratis at ansøge kredit kort via Pengepungen.dk. Klik på den grønne knap “ANSØG HER” og udfyld ansøgningen online, du får besked på dit kredit kort kort efter. Du skal bruge dit NemID, når du vil have et kreditkort. Har du ikke NemID, så kan du få det her.

Please configure your Seofy Feed Generator.

KreditkortEt kreditkort kan være en god løsning hvis du vil være klar til at gøre brug af en kredit, hvis du skulle falde over et godt tilbud.

Med et kredit kort får du en løbende kredit, så du ikke skal ansøge om nyt lån, hver gang du bliver fristet.

Vi kender alle fristelsen at leve i nuet og bare gøre det man har lyst til, eller følelsen af manglen på en ny computer, motorcykel eller hvad det nu måtte være

Rejser du meget eller er du ofte på ferie, er det også oplagt at benytte sig af et kreditkort. På den måde undgår du at skulle medbringer kontanter.

Hvis du i øjeblikket leder efter et nemt og hurtigt forbrugslån og samtidig vil være helt sikker på, at du ved, hvad dit lån egentlig koster, så er du på det helt rigtige sted lige nu.

Kreditkort eller kassekredit?

Hvis du går og overvejer hvilken løsning der er den bedste så er svaret helt klart. Kreditkortet vil altid være den bedste og billigste løsning. Efter Bank Norwegian er kommet ind på det danske lånemarked er der slet ingen tvivl. Norwegian kortet burde ligge i pengepungen hos alle danskere.

I mange lande i Europa er kreditkortet langt mere udbredt og kampen om kundernes gunst er stor. Især i Norge er kreditkortet meget udbredt, og folk bruger det til mange forskellige ting for at opnå rabatter. Du kan f.eks få rabat på køb af rejser, elektronik varer og meget andet. Derudover får du rentefri saldo på op til 6 uger.

Dette betyder rent faktisk at du ikke skal betale noget for at have en kreditfacilitet som du ville skulle have hvis du havde en kassekredit. Derfor kan du nemt bruge dit kort som en slags kassekredit. Det vil betyde at du rent faktisk kan få kredit hver måned så længe du husker at betale balancen hver eneste måned.

Når du har et kreditkort kan man sige, at du låner penge rentefrit i en vis periode. Du får som sagt 45 dage uden afdrag og renter. Du bruger kortet smartest og gratis, hvis du betaler hele beløbet, som du har brugt og ikke kun minimumsbeløbet. Hvis du kun betaler det så bliver der pålagt renter af det resterende lånebeløb.

Vil du have mest muligt ud af dit kreditkort – uden at betale noget for det – bør du betale hele dit udestående beløb inden forfaldsdatoen, og ikke kun minimumsbeløbet. Betaler du kun minimumsbeløbet, løber der renter på det resterende lånebeløb. Rabatterne og andre fordele, du kan opnå via kortet kan også have en vis værdi. På et tidspunkt kan du tage en flyrejse med Norwegian Air, uden at det koster dig noget.

Norwegian kortet

Kreditkort med Bank Norwegian er helt sikkert en rigtig god ide. Her får du rigtig mange gode rabatter og et billigt rejsekort. Hvis du f.eks køber en billig flybillet med Bank Norwegian kortet, får du en rejseforsikring inkluderet. Derudover skal du ikke betale gebyrer når du hæver kontanter i udlandet. Du har også muligheden for at konvertere det beløb du bruger på dit kredit  kort til et normalt lån. Dog vil det altid være en god ide at undersøge det eksisterende marked hvor du måske kan låne penge billigt

Kreditkort eller små lån?

Hvad skal jeg vælge et sms lån eller et kredit kort?

Små lån er lån du skal bruge hvis du har mulighed for at betale beløbet tilbage indenfor en kort periode. Det samme gælder for kreditkort. Kortet bliver automatisk lavet om til et forbrugslån hvis du ikke betaler hele beløbet ud inden der er gået 45 dage. Du kan vælge kun at betale minimumsbeløbet tilbage, og så koster det dig ikke noget at låne pengene.

Fordelen ved et kredit kort er, at du så kan “leve på kredit” igen de næste 45 dage, så længe du husker at betale hele beløbet tilbage. De små sms lån er også rentefri, men de har som oftest kun en meget kort løbetid. Første lån gratis og lån penge 30 dage gratis er nogle af de overskrifter sms låneudbyderne har i deres reklamer. Dog skal man som låner være opmærksom på at man skal betale lånet tilbage hurtigt. Renterne på disse lån bliver meget dyre hvis man overskrider betalingsfristen.