Kreditkort – Rejs trygt med et Visakort eller Mastercard

Billige lånHar du brug for et kreditkort? Her finder du et udvalg af de bedste kreditkort online som kan søges online alle dage døgnet rundt.

Vi vil gerne hjælpe dig til at finde det kreditkort som bedst opfylder dine behov. I listen herunder finder du kreditkort som er ideelle til ferien, som kontokort eller i stedet for f.eks. et kviklån. Med et kreditkort får du en kreditramme på 50.000 kr og op til 45 dages rentefrihed.

Det er uforpligtende og gratis at ansøge kreditkort via Pengepungen.dk. Klik på den grønne knap “ANSØG HER” og udfyld ansøgningen online, du får besked på dit kreditkort kort efter.

Et kreditkort kan være en god løsning hvis du vil være klar til at gøre brug af en kredit hvis du skulle falde over et godt tilbud.

Med et kreditkort får du en løbende kredit, så du ikke skal ansøge om nyt lån hver gang du bliver fristet.

Vi kender alle fristelsen at leve i nuet og bare gøre det man har lyst til, eller følelsen af manglen på en ny computer, motorcykel eller hvad det nu måtte være

Rejser du meget eller er du ofte på ferie, er det også oplagt at benytte sig af et kreditkort. På den måde undgår du at skulle medbringer kontanter.

Hvis du i øjeblikket leder efter et nemt og hurtigt forbrugslån og samtidig vil være helt sikker på, at du ved, hvad dit lån egentlig koster, så er du på det helt rigtige sted lige nu.

Kreditkort eller kassekredit?

Hvis du går og overvejer hvilken løsning der er den bedste så er svaret helt klart. Kreditkortet vil altid være den bedste og billigste løsning. Efter Bank Norwegian er kommet ind på det Danske lånemarked er der slet ingen tvivl og vi har kigget lidt på hvilke fordele Norwegian kortet burde ligge i pengepungen hos alle danskere.

I mange lande i Europa er kreditkortet langt mere udbredt og kampen om kundernes gunst er stor. Især i Norge er kreditkortet meget udbredt og folk bruger det til mange forskellige ting for at opnå rabatter. Du kan f.eks få rabat på køb af rejser, elektronik varer etc. Derudover får du rentefri saldo på op til 6 uger. Dette betyder rent faktisk at du ikke skal betale noget for at have en kredit facilitet som du ville skulle have hvis du havde en kassekredit. Derfor kan du nemt bruge dit kreditkort som en slags kassekredit og det vil betyde at du rent faktisk kan få kredit hver måned så længe du husker at betale balancen hver eneste måned.

Norwegian kortet

Kreditkort med Bank Norwegian er helt sikkert en rigtig god ide. Her får du rigtig mange gode rabatter og et billigt rejsekort. Hvis du f.eks køber en billig flybillet med Bank Norwegian kortet får du en rejseforsikring inkluderet. Derudover skal du ikke betale gebyrer når du hæver kontanter i udlandet. Du har også muligheden for at konvertere det beløb du bruger på dit kreditkort til et normalt lån. dog vil det altid være en god ide at undersøge det eksisterende marked hvor du måske kan låne penge billigt

Kreditkort eller små lån?

Hvad skal jeg vælge et sms lån eller et kreditkort?

Små lån er lån du skal bruge hvis du har mulighed for at betale beløbet tilbage indenfor en kort periode. Det samme gælder for kreditkort. Kreditkortet bliver automatisk lavet om til et forbrugslån hvis du ikke betaler hele beløbet ud inden der er gået 45 dage. Du kan vælge kun at betale min beløbet tilbage og så koster det dig ikke noget at låne pengene. Fordelen ved et kreditkort er at du så kan “leve på kredit” igen de næste 45 dage så længe du husker at betale hele beløbet tilbage. De små sms lån er også rentefri, men de har som oftest kun en meget kort løbetid. Første lån gratis og lån penge 30 dage gratis er nogle af de overskrifter sms låneudbyderne har i deres reklamer. Dog skal man som låner være opmærksom på at man skal betale lånet tilbage hurtigt og at renterne på disse lån bliver meget dyre hvis man overskrider betalingsfristen.

Bedøm venligst denne side
[Total: 12 Gennemsnit: 3.6]