Hjem » Låneudbydere » Folkelånet

Folkelånet

FolkelånetHvis du står og har brug for penge i en fart, så vil den bedste mulighed for de fleste være at søge lån online. Folkelånet står klar til at tilbyde dig et hurtigt lån. Når man gerne vil låne penge hurtigt. så er det vigtigt, at man kan have pengene til ens disposition i løbet af kort tid.

Derfor tilbyder Folkelånet lån med straksudbetaling. Det betyder, at når din låneansøgning er blevet godkendt, og du har accepteret lånebetingelserne med din underskrift, så går overførslen til din bank straks i gang.

Hvis du ønsker at optage et lån hos Folkelånet, skal du opfylde følgende krav:

  • Du skal være fyldt 21 år
  • Du skal have et CPR-nummer
  • Du skal have dansk bopæl
  • Du skal have en e-mail adresse, der skal være aktiv
  • Du skal have dansk mobiltelefonnummer
  • Du skal have en bankkonto tilknyttet dit NemID, en Nemkonto.
  • Du skal kunne opfylde kravene i den kreditvurdering Folkelånet foretager. Det betyder for eksempel, at du ikke må være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret.

De fleste online låneudbydere tilbyder ikke lån til personer, der er registrerede som dårlige betalere. Hvis du er RKI-ramt, har du mulighed for at låne penge hos Aurora Lån eller Tillidslån, der tilbyder lån, hvis du kan stille med en kautionist.

Lån penge online hos Folkelånet

Folk søger i stigende grad lån online. Det gør mange, fordi man forventer, at det vil tage længere tid at låne penge i banken en lån online. Der er opbygget en forventning, at det ikke kan gå hurtigt i banken. Først skal man aftale et møde i banken. Der efter skal man argumentere for ens låneansøgning. Det går meget lettere online, hvor låneudbyderne ikke stiller spørgsmål til lånets anvendelse.

Man risikerer naturligvis at få afslag på ens låneansøgning, uanset om man søger lån i banken, eller søger lån online. Tilsyneladende er det lettere at få et lån online end i banken. Det skyldes kreditvurderingen. Der foretages en individuel kreditvurdering både i banken, men også ved online lån.

Kreditvurderingen i bankerne må være mere grundig end den kreditvurdering, der foretages af de online låneudbydere. Bankerne tilbyder også rådgivning, som man ikke kan få, når man søger online lån.

Den mest sandsynlige forklaring på stigningen i online lån er muligheden for at få pengene udbetalt hurtigt. Mange ser stort på omkostningerne, og er villige til at betale ekstra for at få et lån. Bare det kan gå hurtigt. Det er dog ikke særligt fornuftigt. Det er vigtigt, at når man skal låne penge, at man prøver at finde det billigste lån, der er muligt.

Lån billigt

Billige lån kan man få tilbudt online, men man skal være klar over, at man først kender prisen på et online lån, når man modtager et lånetilbud. Der kan være stor forskel på renterne, der er angivet i annoncerne, og på den rente du bliver tilbudt efter den individuelle kreditvurdering.

Derfor opfordrer vi altid vore kunder til at søge lån hos forskellige låneudbydere. Vi opfordrer, til at man søger lån hos mindst tre forskellige låneudbydere for at kunne sammenligne tilbuddene og dermed finde det billigste lån. Det skal være lån med samme lånebeløb og løbetid, ellers kan man ikke sammenligne lånetilbuddene.

Her kan du se et låneeksempel fra Folkelånet:

Låneeksempel: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

Når man har modtaget lånetilbuddene, skal man sammenligne lånenes ÅOP, der betyder årlige omkostninger i procent. Alt for mange mennesker får ikke foretaget den vurdering desværre. Det skyldes måske ligegyldighed, men det skyldes nok mere manglende forståelse for de begreber, man møder. For hvad betyder ÅOP egentligt? I en rapport om kviklån kan man se, at mange mennesker ikke forstår, hvordan man skal finde det billigste lån. Mange føler, at de kommer til at betale meget mere end forventet.

Læs også: