Hjem » Låneudbydere » Leasy lån

Leasy lån

LeasyLeasy minilån 

Leasy er nok mest kendt for at være stedet, hvor man køber tv, pc, radio, hårdhvidevarer, stereoanlæg mv. Men Leasy har også et af de bedste låneprodukter på markedet. Leasy lån har været populært længe på internettet og er blevet udvidet så du nu har mulighed for at vælge mellem flere forskellige Leasy lån. Herunder kan du se de mest populære lån.

Leasy tilbyder efterhånden en hel række forskellige lån, som kan søges online. Du kan herunder se, hvilke lån der tilbydes i samarbejde med Leasy. Du kan hurtigt og 100% uforpligtende søge lån online ved blot at klikke på knappen “ANSØG HER”.

Fælles for alle Leasy lån herunder er, at det kun er muligt at blive godkendt til et forbrugslån uden sikkerhed, såfremt du ikke allerede har et “aktivt” Leasy lån.

Alle lån tilbydes samme lave rente. Det vil sige, at renten om en måned ikke kan ændres. Det betyder, at det er lettere for dig at planlægge dit budget med et nyt lån. Der vil ikke ske ændringen i den månedlige ydelse. Du bestemmer helt selv lånets løbetid og dermed din månedlige ydelse. Du kan altså helt planlægge, så det passer til din økonomi.

På deres hjemmeside kan du selv jonglere lidt med dit lånebeløb og løbetid, så du kan vurdere, hvad der er bedst for dig.

Hvis du allerede har et af nedenstående lån via Leasy, har du mulighed for at søge hos en af vores andre samarbejdspartnere. Her kan du se alle lån som tilbydes via Ekspres Bank.

Leasy Minilån

Med et LEASY Minilån kan du låne fra 5000 kr. og op til 15000 kr. Løbetiden på lånet afgøres af dig, og du kan vælge en løbetiden på enten 12, 24 eller 36 måneder. Minilånet er populært på grund af den lange tilbagebetalingstid, som du kan vælge. Ofte har minilån hos andre låneudbydere kun en løbetid på 30 dage. Du bestemmer derudover også selv, om du vil betale lånet ud ved løbetidens udløb eller før tid – helt uden gebyrer.

Her kan du hurtigt og let låne 15000 kroner. Det er et lån uden sikkerhed, og du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge pengene til.

Leasy Kontantlån

Et kontantlån giver dig mulighed for at låne fra 10000 kr. og op til hele 50.000 kr. Med et  kontantlån bestemmer du også selv længden på lånets løbetid. Her kan du vælge mellem en løbetid på enten 12, 24, 36, 48, 60 eller 72 måneder. På den måde kan du helt selv afgøre, hvad din månedlige ydelse skal være.

Billige lån 

Billige lån med samme lave rente tilbyde Leasy. Lån penge billigt vil vi jo alle gerne. Men hvad er et billigt lån? Det er jo helt klart afgørende, hvilke forventninger vi har til prisen. Nogle tilbyder gratis lån, hvilket siger sig selv naturligvis er det billigste. Lån uden renter eller lån med lav rente må jo være det næste, man kan vælge. Her kan der dog være gebyrer, man skal holde øje med. For at finde det billigste lån, er man nødt til at sammenligne lånetilbud. Lån med laveste ÅOP, Årlige Omkostninger i Procent, er det billigste lån man kan få.

KRAV for at låne

Alder: Minimum 20 år
Bopæl: Skal have dansk folkeregisteradresse
Beskæftigelse: Skal have fast indkomst (og kunne dokumentere den)
RKI: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret

75.000 kr lån hos Leasy Fokuslån

Leasy Fokuslån er lånet der fokuserer på dine behov. Lån op til 75.000 kr. og få 30, 60 eller 90 afdragsfrie dage. Lånet kan betales ud når det passer dig, kvit og frit.

Læs mere om fokuslån her >>

10.000 kr lån hos Leasy Minilån

Leasy Minilån blev introduceret i 2014 og har siden da været utrolig populært. Du kan låne op til 10.000 med det samme, men vente 60 dage før du starter med at betale. Du kan også selv bestemme om lånet skal løbe 12, 24 eller 36 måneder.

Læs mere om minilån her >>

25000 kr lån hos Leasy

Dette er det første kontantlån som blev introduceret af Leasy også i daglig tale kaldet easy lån.

Læs mere om Leasy lån her >>

50000 kr lån hos Leasy lavrente

Når du har søgt lavrente lån foretages en kreditvurdering for at fastlægge din rente.

Læs mere om leasy lavrente lån her >>

Kan jeg optage flere lån samtidig?

Hvis du allerede har et Leasy lån, så kan du ikke optage et nyt lån hos Leasy i samme periode. For at du kan optage et nyt lån skal det nuværende være betalt tilbage. Har du brug for flere lån samtidigt, så kan du f.eks. optage lån via Ekspres Bank som tilbyder en række andre populære lån.

Lån penge RKI ingen hindring?

Nej, det er ikke muligt at få lån trods RKI.

Låneeksempel: Lån 50000 kroner i 72 måneder

Din ydelse pr. måned mellem: 987 – 1.403kr.

Den månedlige ydelse er baseret på fast årlig debitorrente 9,90% – 26,08%.

ÅOP 13,06% – 30,33%.

Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 70.996 – 100.868.

Samlede kreditomkostninger kr. 20.996 – 50.868.

Oprettelsesgebyr på 4.000,-.

Løbetid minimum 12 måneder – maksimum 72 måneder.

Maks. ÅOP 46,36%.

Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid uden omkostninger.

Læs også:

[Total: 3   Gennemsnit: 3.7/5]