Hjem » Lånetyper » Netlån

Netlån

Netlån er din mulighed for et nemt lån!

Please configure your Seofy Feed Generator.

Netlån er populære som aldrig før. Lån på nettet boomer og udyderne af netlån har i stor stil overtaget en stor del afNetlån det danske lånemarked. Der er endda rapporter der bekræfter at mange vælger online lån førend de overhovedet overvejer banklån. Netlån er et begreb vi bruger for de lån du finder online. Der er mange typer af dem, og det kan du læse mere om herunder.

Alle ønsker at finde billige lån, og gerne hurtig lån med hurtigt svar. Det er generelt vigtigt for danskerne at det er hurtige og nemme lån, og at det ikke kræver for meget i form af dokumentation. Derfor kan du online få lån uden sikkerhed, og lån uden dokumentation.

Små lån med hurtig udbetaling er blevet særdeles populære netlån. Der kommer ofte nye lån til på det danske lånemarked, så dine lånemuligheder for netlån er i konstant udvikling. Lån små beløb online, eller tag et af de større forbrugslån uden sikkerhed.

Net lån er nemt og hurtigtNet lån

Net lån findes i mange forskellige former. Når vi snakker om forbrugslån online, så er der mange forskellige slags og vilkår på lånene. Feks. findes der indenfor net lån små lån dem som hedder minilån, mikrolån, kviklån og sms lån. Disse tilbydes som regel på mellem lån 500 kr og lån 15000 kr. En af fordelene ved disse typer lån er at du kan få første lån gratis. Dvs. Du kan få gratis lån i 30 dage, hvilket vil sige at du skal kunne indfri hele lånet inden der er gået 30 dage. Dette tilbud er der mange første gangs lånere der benytter sig af, da det er en ret god ordning for dem.

Gratis lån tilbydes oftest som en kredit, hvor du kan bruge af lånet som du har lyst. Det er lavet på denne måde fordi der i 2017 blev indført en ændring i kreditaftaleloven på kortfristede kviklån som disse. Det var nødvendigt med en ændring fra udbydernes side for at de forsat kunne tilbyde hurtige lån til låntagerne. Læs mere om ændringerne her.

Udover disse små lån er der også de større forbrugslån som tilbyder en længere løbetid og højere beløb. Du kan få net lån på helt op til lån 400000 kr. Disse lån kan byde på afdragsfrie perioder, lave renter og lån med arbejdsløshedsforsikring. Der er derfor lidt at tage stilling til når du vil lave et net lån.

Netlån billigt

Netlån billigt! Hvordan finder man så det bedste og billigste netlån, og samtidig holder fornuften? Du kan i dag få et lån uden kreditvurdering hvilket vil sige at du kan få lån uden lønseddel. Inden du begiver dig ud i at tage netlån, så bør du gøre dig klart hvor meget du har brug for at låne, og hvor meget du kan afbetale hver måned. Det sidste finder du nemmest ud af ved at lægge et budget. Læs mere om budgetter her. Når du har lagt budget så finder du dit rådighedsbeløb, og det viser dig hvor meget du kan afbetale uden at komme i problemer med dine andre udgifter.

Det er vigtigt at du gør det klart præcis hvor meget du har brug for. Vi anbefaler ikke at man lige låner 5000 ekstra fordi du tænker at det ikke gør en forskel. Hvis du kun har brug for lån 20000 så lad være med at lave et lån 25000 eller lån 30000 bare fordi du kan.

Når du vil finde billige netlån er ÅOP din ven. ÅOP skal oplyses ved alle lån, og vil fremgå af den låneaftale du får tilsendt. ÅOP viser dig lånets samlede omkostninger pr år i procent, og er derfor det du bruger til at sammenligne låne med. Lånene skal bare være ens i lånebeløb og løbetid. Læs mere her om ÅOP. Tag netlån fornuftigt med buget og ÅOP.


Sådan får du fat i et Netlån

Herunder har vi lavet en låneguide til dig der gerne vil have et Netlån. Du kan læse hvordan processen foregår når man vil lave et Netlån. Du kan også læse om hvilke krav der er til dig der vil tage et Netlån.

Processen for optagelse af Netlån:

 1. Find de netlån du gerne vil ansøge – På rette beløb og løbetid
  • Husk det er gratis og uforpligtende at ansøge
 2. Udfyld de oplysninger låneudbyderen kræver
  • Det er ofte nemme oplysninger som navn, e-mail, tlf.nr. bankoplysninger og om du er registreret i RKI eller Debitorregisteret
  • Ved større beløb kan der dog være behov for sådan noget som årsopgørelse og lønsedler, da nogle kræver bevis for en minimumsindkomst
 3. Underskriv med NemID
  • Hav NemID klar ved hånden, da det er nemmere og hurtigere for dig
 4. Afvent svar fra låneudbyderne
  • Kommer på din skærm og på e-mail indenfor et par minutter eller en times tid
 5. Læs lånebetingelser igennem og vælg dit netlån
 6. Underskriv lånekontrakt med NemID 
 7. Tjek din konto
  • Pengene kommer som regel indenfor et par timer til to dage alt efter hvor meget du vil låne

Hvilke krav er der til låntagere af Netlån?

Herunder kan du se hvilke krav der generelt bliver stillet til dig som vil optage Netlån. Igen er der forskel på hvilke krav der bliver stillet, alt efter hvor meget du vil låne. Disse er de mest generelle krav.

 • Alderskrav Nogle låneudbydere tilbyder kun lån 25 år, andre lån 23 år, lån 20 år eller lån 18 år. 
 • Dansk adresse og dansk telefonnummerDe fleste kræver at man har dansk folkeregister adresse og et aktivt telefonnummer som også skal være dansk
 • E-mailDe fleste udbydere kræver at du har e-mail, så de kan tilsende dig lånekontrakten på mail.
 • NemID Alle låneudbydere i dag tilbyder lån med NemID,  der er kun få der stadig tilbyder lån uden NemID
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registeret Dette krav er altid ufravigeligt! Det bliver også tjekket ved din kreditvurdering, så der er ingen grund til at lyve om det i ansøgningsskemaet.

Husk det er altid gratis og uforpligtende at ansøge Netlån, så du kan ansøge hos så mange låneudbydere du har lyst til.


Casestory om Netlån

Torsten ville gerne finde et netlån. Han havde besluttet sig for at nu ville han renoverer det lille badeværelse i huset. Han havde to badeværelser og det lille skulle egentlig være et gæstebadeværelse, fordi det andet lå så tæt på hans soveværelse. Men han havde bare ikke fået taget sig sammen til at få det gjort. Så nu skulle det være, og Torsten ville låne penge til det. Han havde regnet på hvor meget han troede det ville komme til at koste og havde kigget på nye badeværelsesmøbler og et nyt toilet.

Han gik på nette for at undersøge sine muligheder. Han ville gerne låne 20000 kr, og det var der massere der tilbød. SÅ han satte sig til at kigge på låneudbyderne. Han brugte Pengepungen.dk til at læse om de forskellige muligheder indenfor lån og hvilke fordele der var at hente ved de forskellige udbydere. Han læste sig frem til at man hos et par af låneudbyderne kunne få 2 afdragsfrie måneder om året. Det synes han egentligt passede ret fint, for så have han to måneder om året, hvor der ikke var pres på med afbetalinger.

Det besluttede han sig for, så han søgte hos de to låneudbydere der havde dette tilbud. Han blev hurtigt godkendt til dem begge og besluttede sig for den han synes der så billigst ud. På Pengepungen.dk havde han læst hvordan man fandt det billigste Netlån vha. ÅOP. Han godkendte sit lån og dagen efter blev pengene udbetalt. Torsten gik straks i gang med at rive de gamle møbler ud og kontaktede hans kammerat der var vant til den slags arbejde. Han kom og hjalp og i løbet af to uger var badeværelset renoveret og lækkert. Torsten synes det var rigtigt smart med de to afdragsfrie måneder, fordi det gav ham lidt ekstra luft de måneder, til andre ting.

 

Læs også: