Hjem » Lånetyper » Nemt lån

Nemt lån

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

DK - Lendme

10.000 - 500.000 kr

Lån mellem

12 - 180 mdr.

Løbetid

20 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
17 Låneansøgninger i 1Rente fra 3,34%Fuld gennemsigtighedDKs nemmeste ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: * ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,02 - 21,69%. Etb. omk. 7.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 337.751 - 500.000 kr. Løbetid 1-15 år.

DK - Weblånet.dk

25000 - 500000 kr

Lån mellem

12 - 180 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Hurtig udbetalingLet ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Samlet kreditbeløb 240.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.28 %. Etb. omk. 2.400 kr. Samlet tilbagebetaling: 310.083 kr. Samlede kreditomkostninger: 70.083 kr.

✅ Nemt lån betyder let ansøgning & hurtigt overblik

Nemt lånNemt lån er som det ligger i ordene, et lån der skal være nemt at anskaffe. Det skal være nemt at ansøge, let at forstå og ganske overskueligt. Et lån skal være lige til at gå til og helst noget man kan klare i en håndevending. Alle låneudbyderne har selvfølgelig sørget for at gøre det så nemt som muligt for forbrugeren at sende en låneansøgning .

Vi hos Pengepungen.dk har dog valgt at gøre det endnu nemmere for forbrugeren. Det har vi gjort ved at samle langt fleste låneudbydere på markedet på samme side og gøre dem let sammenlignelige. På den måde kan vi sikre, at vi finder det lån der passer bedst til lige netop DIG og den situation DU står i. Det er nemt for dig!

💰 Lån nemt

Vi hjælper dig med dit næste lån, nemt og uden besvær. Det kan vi gøre på flere måder, men du kan også sagtens selv læse dig til langt det meste på eksempelvis denne artikel eller nogle af de andre som vores kyndige låneeksperter har stået for. Vores eksperter har orienteret om stort set alt mellem himmel og jord. Eksempelvis: Lån uden renter, Lån på kontanthjælp, Ferielån og meget mere. Hermed kan vi stå inde for, at vi tilbyder mere end blot et lån.

📱 Nemme lån

Nemme lånDer findes mange nemme lån, for det er selvfølgelig i alles interesse at tilbyde et lån, alle kan gå til. Disse lån skal være let tilgængelige, for alle. Jo nemmere det er at låne penge desto flere penge kan firmaet også låne ud og dermed kan flere danskere også med tilfredshed låne penge. Det er selvfølgelig logik, men at lånefirmaerne også hjælper med at få vores hverdag til at hænge sammen er jo fantastisk. Det er nemt at få lov at låne, samtidig med at man kan spare penge når man finder det rigtige lån.

🔎 Hvor får jeg det nemmeste lån

Hvor man får det nemmeste lån i Danmark kommer i den grad an på situationen, man som forbruger står i. Dette skyldes at der findes mange forskellige kategorier af lån og stadig flere låneudbydere. Alle med forskelligt speciale, der tilpasser sig, hver deres tænkelige situationer og dette kommer udelukkende forbrugeren til gavn. Det er jo som bekendt muligt let at optage et lån på 3000 kr. som man så ganske gratis kan betale tilbage inden for 30 dage. Denne type lån bliver typisk brugt til at køb nyt tøj, betale regninger eller som lån til indfrielse af gæld.  På andre vilkår kan man lige så nemt vel at mærke låne helt op til 400.000 kr., hvis der nu skulle stå en istandsættelse af huset for døren eller man skal have et samlelån. Det er derfor ikke muligt at komme med et endegyldigt svar. Det kommer helt an på forbrugerens situation. Det er vigtigt, man har indsigt i hvilket beløb, og hvad dit lån skal bruges til.

🏧 Nemt lån med hurtig udbetaling

Hurtig udbetalingNemt lån er i mange tilfældig ensbetydende med en hurtig udbetaling. 

Hurtig udbetaling er tit og ofte vigtig i forhold til lån, specielt med de små lån, også kaldet sms lån. Her låner man et mindre beløb og får udbetalingen med det samme. Disse lån er især velegnet til at betale regninger med, men kan lige såvel bare bruges hvis man mangler tøj i klædeskabet. De små lån gør det let og overskueligt at få tingene til at løbe rundt, når der er tale om små behov.

Alle lån kan betales tilbage efter eget behov. Eksempelvis med et lån i 30 dage på 3000 kr. Her vælger man selv om man betaler alle pengene tilbage efter 30 dage. En anden mulighed kan være at tilbage betale et minimumbeløb og strækker sit lån. Dette er alt sammen med til at gøre de små lån til et let lån.

Hvis man derimod skal bruge et større lån, så er det også ganske let at overskue. Her skal man blot tage stilling til beløb og hvor mange måneder man skal bruge til at afdrage i. Så kan man som forbruger læne sig tilbage og nyde sin kredit stor som lille.

📑 Hvilke fordele/ulemper findes der ved nemt lån

Der findes mange klare fordele ved at lede efter gode lån. 

  • Når man søger lån, kan man let og ubesværet på pengepungen.dk lave en hurtig ansøgning og endda flere af slagsen. 
  • Vi har gjort det nemt at danne sig et overblik og derved få det nemmeste lån. I vores låneoversigt kan man straks se hvilket lån der passer bedst til dig!
  • Når man har lavet sin ansøgning har låneudbyderen gjort det nemt at finde ud af, hvornår man kan være færdig med at afvikle på sit lån. På den måde ved man som forbruger, allerede fra dag 1 hvornår man har sit lån ude af verden igen. 
  • Lånet er gået igennem og man venter på at pengene kommer på kontoen. Det kan tage lang tid og være en træls proces. Det sker ikke med disse lån. Hurtig lån garanterer straks udbetaling, så man har pengene samme dag som lånet er gået igennem. 
  • Som med alle andre lån kan det blive dyrt, hvis man ikke sørger for at afvikle sit lån til tiden, men ved disse lån sikrer man sig generelt lave renter, hvis man husker at bruge sin sunde fornuft. 

👍 Nemt lån, hvad ville en lånerådgiver sige?

En lånerådgiver vil altid sige at inden man går i gang med at erhverve sig et gratis lån, eller hvilket som helt andet lån, så skal man have gjort sig nogle overvejelser. Den vigtigste overvejelse man skal gøre sig, er hvor man penge man skal låne. Herefter skal man tage stilling hvor en afdragsperiode man er interesseret i. Når man har taget stilling til det og har skærpet søgefeltet lidt ned, så skal man i gang med at ansøge. Jo flere lån man ansøger desto større er chance for at finde billigere lån, så vil man typisk også ende med at få det billigste lån. Grunden til det bliver billigere ved at lave flere ansøgninger skyldes at man i sidste ende kan sammenligne renten og ÅOP. (Årlige omkostninger i procent) Det er vigtige faktorer når man skal have sig et lån. De skal nemlig helst være så lave som muligt. Derfor er det vigtigt at sammenligne hos flere udbydere, så man får et let lån, men også et billigt lån.

📝 Lånemuligheder til et nemt lån

Lånemuligheder, der findes et utal forskellige muligheder for at optage lån. Vi har ridset nogle af dem op herunder, så det kan give et kort og godt overblik. 

Sms lån: Dette er et lån på alt mellem 100 kr til 15.000 kr. Lånet er brugbart til alt mellem himmel og jord. Det er som oftest lån med straks udbetaling og 30 dages rentefrihed, til alle nye kunder. En anden fordel kan være at man i visse tilfælde kan optage et sms lån uden NemID.

Kviklån: Her er der tale om et lån, hvor beløbet kan være alt mellem himmel og jord. Vi tilbyder dog max 400.000 kr. Kviklån er et nemt lån at holde overblik over. Her vælger man beløbet man skal bruge og derefter hvor man måneder eller år man skal bruge på at afdrage og så kører det helt af sig selv. Det er vigtigt at vide at kviklån for rentes fra dag 1, men fordelen ved kviklån dets lave renter.

Kassekredit: Denne gang er der ikke tale om et lån, men en kredit. Det største plus ved en kassekredit, er at det er enormt nemt at opnå et rentestop. Man skal nemlig som bruger af en kassekredit, kun betale renter i tilfælde af man går i minus. Det vil sige man gør brug af sin kassekredit.

Lån penge trods RKI og kontanthjælp: På Pengepungen.dk har vi låneudbydere som tilbyder lån til både forbrugere på kontanthjælp og RKI registerede.

Læs også: