Hjem » Låneudbydere » Spargo Finans

Spargo Finans

Spargo Finans lån til dig

Spargo Finans er en ny spiller på banen. Det er en ny og attraktiv lånemulighed fra Leasy. Det er lånet du kan tilpasse efter dit behov. Har du brug for hurtige penge på kontoen, eller bare et nemt lån? Så er Spargo Finans en rigtig god mulighed for dig. Du kan få lån 10000 kr helt op til lån 150000 kr.

Med Spargo kan du selv vælge din løbetid på lånet. Du kan få en løbetid på helt op til 120 mdr (10 år).

Spargo Finans giver dig også mulighed for at indfri dit lån uden at det koster dig ekstra. Lån også feks. 70000, 100000 eller 125000 kr!

Spargo

Når du vil ansøge om lån hos Spargo Finans så kan du forvente svar indenfor en time. Du klikker på knappen ansøg her, og så er du i gang med din låneansøgning hos Spargo gennem Leasy. Det er selvfølgelig helt gratis at ansøge, og du er ikke bundet af noget ved at ansøge.

Spargo

Sådan ansøger du:

 • Vælg lånebeløb og løbetid
 • Udfyld spørgsmål i låneansøgning
 • Modtag svar indenfor en time
 • Godkend lånet
 • Pengene indsættes på din konto

Husk at du altid har 14 dages fortrydelsesret på lån hos Spargo Finans. Læs mere her.

Ansøg i dag, få svar på en time og hav pengene på din konto samme dag.

Spargo Finans med NemID

Hos Spargo Finans kan du få et lån op til 150.000, og du kan normalt forvente svar indenfor en time. Du kan søge lån  alle tider på døgnet, da der ingen åbningstider er. Du kan have pengene på din konto samme dag hvis du ansøger indenfor bankens åbningstider, ellers næste hverdag.

Lån med NemID. Du underskriver dit lån med NemID, hvilket gør processen meget hurtigere.  Der er ikke behov for at underskrive fysiske papirer. Du bruger bare dit nøglekort og din kode. Din digitale signatur sikrer samtidig at det kun er dig der kan låne i dit navn. Du er selvfølgelig garanteret sikker behandling af dine data. Læs om digital signatur her.

Spargo Finans lån

Lånet er muligt at indfri før tid kvit og frit, så det koster dig ikke noget. Man kan dog ikke låne hos Spargo hvis man er registreret i RKI eller Debitor Registeret. Er du registreret i et af disse registre så læs mere her: Lån trods RKI. Grunden til at man ikke kan det erm at der er for stor en risiko forbundet med det. Hvis man er registreret i en af disse registre, så er man stemplet som dårlig betaler. Det kan man blive ved et uheld, hvis man glemmer at betale en regning og overser rykkerne.

Det er selvfølgelig helt op til dig hvad du vil bruge dit lån til. Du kan feks. lave lån til indskud, og bruge afdragsfriheden i starten af låneperioden, hvis du også godt vil kunne købe møbler.

Lån med budget

Når du vil låne penge er det altid en god ide at lægge et budget så du har styr på din økonomi. Lån hos Spargo Finans med budget, så du vælger den rette løbetid til din økonomi. Hvis du ikke vælger den rette løbetid, og vælger en for høj månedlig afbetaling, er det ikke godt for din økonomi. Du kan risikere at ende i RKI eller Debitorregisteret hvis du ikke kan afbetale på dit lån. Så læg et godt budget inden du låner, lær hvordan her.

Du kan med dit budget finde ud af, hvor stort dit månedlige rådighedsbeløb er. Det er sjældent, at der er lige meget til overs hver måned. De fleste har det faktisk sådan, at overskuddet i flere måneder er stort, hvilket betyder, at der er mange penge til overs, mens der i enkelte måneder faktisk kan være underskud. Så læg dit budget for et helt år. Læs om rådighedsbeløb her.

Spargo Finans anmeldelser

Normalt bruger Pengepungen.dk anmeldelser fra Trustpilot for at du får en uvildig bedømmelse af den pågældende online udbyder. Men da Spargo Finans er så nyt er der ikkenogen anmeldelser endnu. Derfor opfordrer vi dig til at lave en anmeldelse hvis du har kendskab til Spargo Finans. Du vil ved at gøre dette hjælpe andre som søger efter det bedste online lån.

Leasy koncernen er dog populær på lånemarkedet og det kan du altid læse om hvis du har lyst. Alle kender vist Peter fra reklamerne, så Leasy er både et kendt, men også et anerkendt navn indenfor lån og f.eks. møbler på afbetaling.

Låneeksempel

Vi opstiller her et par eksempler på  lånebeløb og løbetid:

 • Lånebeløb: 20.000 kr
 • Løbetid: 12 mdr
 • Rente: 27,16%
 • ÅOP: 27,16
 • Samlede kreditomkostninger: 2725
 • Samlet beløb til tilbagebetaling: 22.2725 kr
 • Oprettelsesgebyr 1.600 kr

Lånebeløb 150.000 kr over 120 måneder:

Den månedlige ydelse er baseret på fast årlig debitorrente 9,90% – 26,08%.

ÅOP 11,94% – 29,16%.

Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 251.294 – 420.245.

Samlede kreditomkostninger kr. 101.294 – 270.245.

I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 12.000.

Løbetid minimum 12 måneder – maksimum120 måneder.

Maks. ÅOP 46,36%.

Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid uden omkostninger.

Spargo Finans samlelån

Du kan også bruge Spargo Finans lånet som et såkaldt samlelån. Hvis du har mange små lån, kviklån eller sms lån, hos flere forskellige udbydere kan det være smart for dig at samle dem hos Spargo Finans. Du kan spare dig selv for en masse penge og besvær.

Fordele ved et samlelån fremfor enkelt lån:

 • Samlelån kan spare dig penge i gebyrer og renteomkostninger
 • Samlelån giver dig et bedre overblik over din lånesituation
 • Samlelån hjælper dig til nemmere afbetaling på dit lån

Sådan fik Sus overblik og luft i budgettet med Spargo Finans

Sus havde fået samlet sig en del Små lån hos flere forskellige lånefirmaer. Der var et lille lån her og et Lille lån der. Hun synes efterhånden det var svært at overskue alle de regninger der kom hver måned. Og kom hun til at glemme bare en enkelt af dem, var der altid dyre gebyrer på rykkerne. Hun talte med en veninde, som havde søgt Lån til indfrielse af gæld. Veninden fortalte, at ikke bare var det super nemt med den ene regning fra Spargo Finans hver måned, men hun havde faktisk sparet rigtig mange penge hver måned. Nok til at hun kunne afdrage sit lån hurtigere. 

Sus synes det lød fristende, tænk hvis det kunne lykkes for hende også. Hendes veninde havde lovet at kigge forbi i dag og hjælpe Sus med at søge om samme slags lån. Hun var lidt nervøs, for det var jo ikke sikkert hun fik ja. Men hun havde lagt alting klar, så de uden besvær kunne taste alting ind i låneansøgningen. De satte sig med en kop kaffe og fik udfyldt punkterne, Sus var faktisk overrasket over, hvor nemt det var.  De trykke send og bestemte sig for at gå en tur ned i byen, mens de ventede på svar. Da de efter en times tid kom tilbage, var der svar fra Spargo Finans, Sus turde næsten ikke åbne mailen. Men svaret var positivt og Sus blev bare så glad. Hun kunne spare mange penge og afdrage sin gæld hurtigere, akkurat som hendes veninde. 

Læs også:

[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]