Hjem » Låneguide » Tag et lån

Tag et lån

Tag et lån og få pengene udbetalt direkte på din konto! Det går hurtigt og nemt med et online lån, uanset om du skal have små lån eller store lån.

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

DK - BankNorden

500 - 400000 kr

Lån mellem

1 - 180 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★★

Bedømmelse
Kundernes FavoritBedst i TestHurtig Udbetaling
14 dages fortrydelsesret

eks: 90.000 kr i 6 år Etb: 0 kr ÅOP: 5,57-10,55%. Kreditomk: 15.681-30.298 kr. Tilbagebet: 105.691-120.298 kr.

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%

💻 Tag et lån uden renter?

Tag et lånTag et lån når du skal bruge penge i en fart. Hvis du står og har hårdt brug for penge, er det oftest en god ide at kigge online fremfor den traditionelle vej ned til banken. Hvis du for eksempel skal bruge penge til en stor tandlægeregning, kan du med fordel få dit første lån gratis i 30 dage.

Tag et lån er en mulighed, de fleste af os har brug for. Tag et lån, når du skal flytte hjemmefra. Det kan være nødvendigt med lidt ekstra penge. Lån 10000 kan hjælpe dig lidt på vej. Senere i tilværelsen kan det være nødvendigt at tag et lån. Du bliver sat i flere situationer, hvor du kan tag et lån. Tag et lån privat, enten hos dine forældre eller venner. Tag et lån, når du skal starte på dit studium. Et SU lån. Lån 100000, når du skal købe hus eller lejlighed. Tag et lån i kreditforeningerne.

Med de såkaldte sms lån er dette faktisk muligt at få første lån helt gratis. Det koster dig faktisk ingenting at stifte lånet og lånet er 100% rentefrit. Du skal dog være klar over at tilbagebetalingsfristen er meget kort. Det kan du læse mere om her på linket lån penge 30 dage.

Kan man tage lån uden renter? I dag er der faktisk flere forskellige låneudbydere der tilbyder rentefri lån til glade kunder. Dog skal du være opmærksom på at det ofte kun er det første lån der er gratis herefter koster det oftest kassen i renter.

⏰ Tag et lån hurtigt

Tag et lån hurtigtTag et lån og få pengene hurtigt ind på kontoen. Lån penge hurtig tilbydes af de fleste låneudbydere. Når låneudbyderne tilbyder et hurtig lån, så leverer de et meget eftertragtet produkt. Dagens låntagere prioriterer hurtig lån uden sikkerhed meget højt. Kombinationen betyder, at det er muligt at få penge overført i løbet af meget kort tid, og at man ikke skal bruge tid eller resurser på at stille sikkerhed.

Lån 500 kr som et hurtig lån, eller lån 5000 kr kroner som et hurtig lån. Begge dele er muligt. Ofte vil det være de små lån, som låntagerne har brug for. Men lån 25000 kroner kan også fås som et hurtig lån. Hvis man pludseligt får mulighed for at købe den dobbeltseng, man så småt var begyndt at spare op til. Prisen er reduceret med 60 %, så der kan spares mange penge ved at få et hurtig lån nu.

Tag et lån hurtigt kan godt være risikabelt, hvis du ikke har styr på din økonomi. Hvis du lægger budget har du et godt overblik over din økonomi. Du kender dit månedlige rådighedsbeløb, og dermed ved du, hvor meget du er i stand til at afdrage hver måned på et nyt lån.

Hvis budgetlægning ikke er noget, du beskæftiger dig med, så skal du være forsigtig, når du skal låne. Rådet må være: lån små beløb, så du kan overskue, om det er realistisk, at du kan betale tilbage til tiden. Hvis du holder dig til små lån, kan du måske stadigvæk overskue din økonomi.

Ønsker du derimod at låne større beløb. Lån 20000 til at betale indskud og husleje til den nye lejlighed er selvfølgeligt nødvendigt, men også risikabelt. Så hent et budgetskema her, og kom igang.

Tag et lån

 

💯 Tag et lån gratis

Tag et lån i form af et gratis lån. Det er faktisk muligt at få et kviklån gratis. Nogle låneudbydere tilbyder rente- og gebyrfrit lån i 30 dage. Det gælder første gang du låner penge hos pågældende låneudbyder. Der er i øjeblikket fire låneudbydere, der tilbyder gratis lån. I flere år kunne man optage lån 4000 kroner gratis. Hvis man betalte lånet tilbage efter 30 dage, så var det helt gratis, uden renter eller gebyrer.

Der blev i 2017 foretaget ændringer i Kreditaftaleloven, der ændrede betingelserne på lån med kortere løbetid end 90 dage. Disse lån blev pålagt 48 timers betænkningstid. Låntageren havde nu to døgn til at overveje, om man stadigvæk ønskede at låne penge. Hermed forsvandt muligheden for hurtige lån med kort løbetid. Du kan læse mere om ændringerne her.

Låneudbyderne ønskede stadigvæk at holde fast i konceptet: lån penge gratis i 30 dage. Derfor ændrede låneudbyderne deres tilbud til gratis kredit. Nu blev låntagerne tilbudt en gratis kredit i 30 dage. Hvis man betalte efter 30 dage, var kreditten gratis. Hvis man ikke betalte fortsatte kreditten enten med fastsat eller ubestemt løbetid.

Simbo.dk tilbyder 4000 kroner som gratis kredit. Vivus tilbyder lån 6000 kroner som gratis kredit. Ferratum og Lendon tilbyder lån 15000 kroner som gratis kredit.

Kunderne er meget glade for disse små lån, især når det er gratis lån. Det betyder meget, at man kan få lån 2000 kroner som et gratis lån, så man ikke skal betale omkostninger.

Tag et lån

 

💸 Lån penge billigt

Tag et lån og find det billigste lån. Gratis lån er naturligvis billige lån. Hvis du har brugt dine muligheder for gratis lån, så skal du prøve at få et billigt lånetilbud. Du skal sammenligne forskellige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Vi opfordrer altid til, at man indhenter mindst tre lånetilbud, gerne flere. Det koster ikke noget at indhente lånetilbud, og det tager faktisk heller ikke lang tid.

For at kunne gøre det lettest, så skal man indhente identiske eller sammenlignelige lånetilbud. Det kunne for eksempel være: Lån 30000 kroner i 24 måneder. Forklaringen på at det skal være identiske lånetilbud er, at du dermed kan bruge begrebet ÅOP. ÅOP kan kun bruges til at sammenligne lån. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent, og giver dig lånets kilopris så at sige.

Der er desværre alt for mange der ikke kender til ÅOP, og derfor ikke prøver at finde det billigste lånetilbud. Det kan du læse mere om her.

Når du har modtaget lånetilbuddene, skal du vælge lånet med laveste ÅOP, da det er det billigste lån.

Tag et lån

 

📱 Tag et lån online

Lån penge online åbnede mange menneskers øjne for, at der var nye muligheder for at optage lån. Der var andre muligheder end banken. Bankerne var i årene efter Finanskrisen ikke særligt lånevillige. Derfor var der mange, der begyndte at låne penge online.

Man mødte nye lån som kviklån, sms lån, mobillån og forbrugslån. En helt ny verden åbnede sig for mange. Man kunne få gratis lån og hurtige lån. Man kunne sidde hjemme i weekenden og planlægge og søge nye lån. Der var små lån og store lån. Alle lånebeløb var mere eller mindre muligt. Lån 1000 kr hvis man havde behov for at have penge til resten af måneden. Lån 50000 kroner hvis du skal købe en bil.

Når du har modtaget lånetilbuddene, skal du vælge lånet med laveste ÅOP, da det er det billigste lån.

Tag et lån

 

🛡️ Tag et lån uden sikkerhed

Lån penge uden sikkerhed betyder, at du ikke skal stille nogen garanti for, at du er i stand til at betale lånet tilbage. Hvis du får et lån 3000, så kan man godt forstå, at det kan klares uden at stille sikkerhed, men når det drejer sig om lån 75000 kroner, så løber låneudbyderne da en vis risiko. Låntagerne er meget glade for hurtig lån uden sikkerhed.

Når der tilbydes store lån uden sikkerhed, så sker det naturligvis ikke uden kreditvurdering. Lån uden kreditvurdering vil kun være muligt ved mindre lån. Det samme gælder for lån uden lønseddel.

Næsten alle låneudbydere tilbyder kun lån med NemID. Det betyder, at de har muligheden for at kreditvurdere dig.

Tag et lån

 

💳 Tag et lån når du er på SU?

Kan jeg tage et lån når jeg er på SU? Det kan du godt. Sms låneudbyderne tilbyder både kortfristede og gratis lån, men også en kassekredit, til dem, der gerne vil have en sikkerhed for, at de har hurtig adgang til penge.

Tag et lån

 

🔢 Tag et lån selv om du står i RKI?

Rki lån er næsten umulige at optage, og du vil som regel løbe hovedet mod en mur. Så løsningen er ofte at lave et såkaldt samlelån. Det kræver dog, at du har en god ven, der kan hjælpe dig med at betale det beløb, du er registreret for hos Experian. Når du så har betalt det skyldige beløb, kan du jo selv optage nye lån. Du vil nemlig automatisk blive slettet som dårlig betaler, når du har betalt det skyldige beløb tilbage.

Tag et lån

 

🏖️ Tag et lån når du skal på ferie

Når du skal på ferie er det irriterende hvis man ikke har friheden til at gøre de ting man har lyst til. Når du er skal på ferie har du valget mellem flere forskellige lånetyper. Et typisk ferielån kan være et lille gratis kviklån fra Nupp.

Tag et lån

 

🏠 Case om tag et lån

Jacob og hans kæreste Mynte ville gerne flytte sammen. De havde kendt hinanden i et år og havde været kærester længe følte de. Det var helt sikkert på tide at de flyttede sammen, for Jacob sov alligevel altid hos Mynte og de brugte al deres tid sammen. De boede begge to stadig hjemme hos deres forældre, fordi de havde koncentreret sig om deres studier. Men nu havde de besluttet sig for at de ville have mere alene tide og privatliv end de fik hos Mynte.

Jacob fortalte din ven fra klassen om hvor meget de gerne ville flytte, men at de ikke havde en stor nok opsparing til et indskud. Jacobs ven spurgte ham om de havde overvejet at tage et lån på nettet. Han havde selv gjort det da han skulle flytte hjemmefra, og han synes at det fungerede fint. Man kunne vælge en månedlig afbetaling der passede til ens indkomst, og faktisk synes Jacobs kammerat at han havde fundet et rimelig billigt lån. Så han anbefalede at de kiggede på et lån online.

De havde egentlig set en lejlighed som de godt kunne tænke sig at flytte ind i, og den var lige nu ledig. Parret satte sig derfor til at kigge på lån på nettet, for at se hvad deres muligheder var. De konstaterede at man de fleste steder faktisk ville få en billigere rente, hvis man søgte sammen. Så de ansøgte lidt forskellige steder og fandt et billigt lån med lave renter. De sammenlignede deres lånetilbud, og fandt frem til et de synes der lød bedst. De godkendt lånetilbuddet og havde dagen efter pengene udbetalt på deres konto. De ringede straks til ejeren af lejligheden som kunne mødes samme dag. Sådan fik Jacob og Mynte mulighed for at starte deres liv sammen. Tag et lån ligesom Jacob og Mynte.

Læs også: